Headlines

Comments

Η FC Αλεξανδρούπολη ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης σε ότι απόφαση πάρει!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ της FC Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Διευθυντή, Παναγιώτη Λογαρά, προς τον Ορφέα Ξάνθης και προσωπικά στον Μπάμπη Χατζημεστή, για την πρότασή του να έρθει το ΑΦΜ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Η διοίκηση της ομάδας μετά την πρόταση  του Ορφέα Ξάνθης να πάει το ΑΦΜ στους Εβρίτες, σε διοικητικό συμβούλιο που έγινε πήρε την απόφαση να συνεχίσει η ομάδα στη Γ εθνική , καθώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της θα ήταν μία βιαστική κίνηση.

 "Μετά από πολύωρο ΔΣ, η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC αποφάσισε, η ομάδα να συνεχίσει με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε. Παρόλο το ενδιαφέρον του κόσμου της πόλης, της δημοτικής αρχής αλλά και της περιφέρειας για την συμμετοχή της ομάδος μας στην Superleague 2, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς βιαστικές κινήσεις και με σωστή οργάνωση. 
 Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ της FC Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Διευθυντή, Παναγιώτη Λογαρά, προς τον Ορφέα Ξάνθης και προσωπικά στον Μπάμπη Χατζημεστή, για την πρότασή του να έρθει το ΑΦΜ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης."
 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by