Σε αναζήτηση νέου προπονητή η Αλεξανδρούπολη FC με πολλά ονόματα να βρίσκονται... στο τραπέζι

  Λύθηκε με κοινή συναίνεση  η συνεργασία Αλεξανδρούπολης FC με τον προπονητή  Νίκο Ουσταμπασίδη , η διοίκηση στην ανακοίνωσή της  αναφέρει πως  βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, με πολλά ονόματα να βρίσκονται στο τραπέζι!   
     Παράλληλα την Δευτέρα (02/08) και ώρα 19:00 στο προπονητικό κέντρο του Απαλού η Αλεξανδρούπολη FC θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, με άμεσους συνεργάτες του συλλόγου κ. Νίκο Τσορμπατζίδη και κ. Αλέκο Παναγιωτίδη, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του νέου προπονητή  
 
Η ανακοίνωση της ομάδας: 
                   Σε αναζήτηση νέου προπονητή η Αλεξανδρούπολη fc! 
Το βράδυ της Παρασκευής (30/7) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Νίκου Ουσταμπασίδη με την διοίκηση της ομάδας, όπου κοινή συναίνεση λύθηκε η συνεργασία του προπονητή για προσωπικούς λόγους. 
Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια των 2 ετών, μένοντας κοντά στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του. Ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Λογαράς και ο Τεχνικός Διευθυντής, Βασίλης Τσιομλεκίδης βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, με πολλά ονόματα να βρίσκονται... στο τραπέζι!
 Παράλληλα την Δευτέρα (02/08) και ώρα 19:00 στο προπονητικό κέντρο του Απαλού η Αλεξανδρούπολη FC θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, με άμεσους συνεργάτες του συλλόγου κ. Νίκο Τζορμπατζίδη και κ. Αλέκο Παναγιωτίδη, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του νέου προπονητή. 

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια