ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Δ/ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2021-2022 
Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ ανακοινώνονται τα παρακάτω , αναφορικά με το ημερολογιακό πρόγραμμα τρέχουσας περιόδου 2021-2022 και τις υποχρεώσεις του εκάστου διαιτητή για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
1. Στις 13/9/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:30΄ θα γίνουν οι προγραμματισμένες από τον κανονισμό διαιτησίας γραπτές εξετάσεις των μη αξιολογημένων ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ και ΒΟΗΘΩΝ στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia.
2. Mε το πέρας των γραπτών εξετάσεων θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό διαιτησίας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ των διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες που έγιναν ή θα γίνουν το επόμενο διάστημα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.
3. Η ύλη των εξετάσεων απ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2021-22 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Ο
4. Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ θα πρέπει κατά την ημέρα των γραπτών εξετάσεων να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
α)Ποινικό μητρώο 
β) γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου για την κατάσταση της υγείας τους. 
Από την ανωτέρω υποχρέωση ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
5. Διαιτητής ( Μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητάς μας.
6. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωσή σας.
7. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στους κκ. Στρατούδη Ι. Ουζουνίδη Γ. και Κυριαζίδη Γ.
8. Στην παραπάνω, πρώτη συγκέντρωση, της ΕΔ/ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ η παρουσία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών που συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι υποχρεωτική, έτσι ώστε, μετά τη μεγάλη αποχή που είχαμε από τα πρωταθλήματα, να γίνει μια ανανέωση του έμψυχου υλικού και επικαιροποίηση των στοιχείων όλων των συναδέλφων διαιτητών.
 Στην πρώτη συγκέντρωση την παρουσία τους πρέπει να δώσουν και οι διαιτητές που ήρθαν με μεταγραφή ή πρόκειται να έρθουν από άλλες ΕΠΣ καθώς επίσης και αυτοί που θα αγωνίζονται και στο τοπικό μας πρωτάθλημα ως δανεικοί από τις ΕΠΣ που είναι εγγεγραμμένοι. 

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια