ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λυμπερίδη και του άμεσου συνεργάτη του Τριανταφυλλίδη Γιώργο ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 η προετοιμασία του ΑΟ Νεοχωρίου για το πρωτάθλημα της Α Έβρου. 
Νέες μεταγραφές για την ομάδα :1)Γιώργος Διώγος 19χρονός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ορέστη Ορεστιάδας,Ηρακλή Σαγήνης ενώ αποκτήθηκε από την  Αεκ Φιλοκτήτης(Λήμνου), 2)Στράτος Μελιξετιάν , επιστρέφει μετά από απουσία 4ρων ετών , 3)Σιγρέκης Ιωάννης ο 16χρονός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός από τον Ορέστη Ορεστιάδας, 4)Χρήστος Φυδανίδης ο 16χρονός ταλαντούχος επιθετικός από τον Ορέστη Ορεστιάδας, 5) Ιωάννης Μπουργκούδης, ο 26χρονός κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ορέστη Ορεστιάδας, Ηρακλή Σαγήνης και Βαθύλακκο Κοζάνης από όπου και αποκτήθηκε.
Ανανέωσαν  :
1)Θεμελής Στέλιος, 2)Ρουσσίδης Αθανάσιος ,3)Δημητριάδης Δημήτρης, 4)Ηλίας Δροσίδης, 5)Παναγιώτης Αλεξακούδης, 6)Ιωσήφ Κυλιτζίδης, 7)Λυμπερίδη Χρήστος, 8)Δημισκίδης Αναστάσιος, 9)Δημητριάδης Δημήτριος, 10)Πασχαλάκης Γεώργιος, 11)Πέτρογλου Ιωάννης, 12)Μίμη Κοτζά, 13)Θέμης Μπαλάκης και 14)Χρήστος Καραϊσαλίδης

 Η ανακοίνωση του ΑΟΝ. 
Την πρώτη προπόνηση εν όψη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 19:00 ο Α.Ο. Νεοχωρίου. Ο προπονητής της ομάδας Λυμπερίδης Δημήτρης με τον συνεργάτη του Τριανταφυλλίδη Γεώργιο θα προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν 2021 - 2022 που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου. Τους ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. 
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια