Headlines

Comments

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ


Νέος προπονητής στον  ΑΟ Ποντιακό   ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης ο οποίος εργάσθηκε ως βοηθός προπονητή για 2 χρόνια στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ F.C  στην Γ Εθνική και  πρώτος προπονητής στην Θράκη Φερών , Εβρο  Σουφλίου, ΑΟ Θράκης , Νίκη Απαλού και Ίασμο

Ο Παπαδάκης Σίμος θα αναλάβει ένα τμήμα της Κ-14.
Η ανακοίνωση του Ποντιακού:  
  ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ. 
Δυο νεοι προπονητές εντάχθηκαν στο προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου , πρόκειται για τον Παπαδάκη Σίμο ο οποίος είναι πτυχιούχος προπονητής UEFA C παλιός ποδοσφαιριστής του Συλλόγου και έχει εργασθεί ως προπονητής υποδομών για 9 χρόνια στον Α.Ο. Καππαδοκών και 6 χρόνια στην Νίκη Απαλού και θα αναλάβει ένα τμήμα της Κ-14. 
Επίσης προπονητής στην Ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο Ζαπαρτίδης Πασχάλης κάτοχος πτυχίου Προπονητή Ποδοσφαίρου Ι.Ε.Κ. Ιπποκράτειο και UEFA B ο οποίος εργάσθηκε ως βοηθός προπονητή για 2 χρόνια στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ F.C. στην Γ Εθνική και ως προπονητής στην Θράκη Φερών , Α.Σ. Σουφλίου, ΑΟΘ, Νίκη Απαλού και Ίασμο. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η προπονητική μας ομάδα στα Τμήματα Υποδομών καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by