ΤΣΙΤΣΚΑΡΗΣ - ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ


Οι ανακοινώσεις του σωματείου:
Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καλπακίδη Γεώργιου!!! Ο Γιώργος είναι γεννηθείς το 2006 με καταγωγή από τα Ρίζια Έβρου και αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός!!! Είναι γιός και άξιος διάδοχος μιας παλιάς δόξας του ποδοσφαίρου των Ριζιων, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πλέον προπονητή, Καλπακίδη Παναγιώτη!!! Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ορέστη Ορεστιάδας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή!!!! Καλώς ορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της ΠΑΕΡ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!!!!
Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσισκάρη!!! Ο Παναγιώτης κατάγεται από την Έδεσσα είναι γεννηθείς το 1988 και βρίσκεται στην περιοχή μας λόγω εργασίας και οικογένειας!!! Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και αριστερά και δεξιά σε όλη την γραμμή!!! 
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Έδεσσας στο Α τοπικό, με τα Χανιά στην Δ Εθνική κατηγορία, με τον Αετό Σκύδρας επίσης στην Δ Εθνική και τέλος στο Α τοπικό της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ με την Α.Ε.Διδυμοτείχου και Ορέστη Ορεστιάδας, απ'όπου και αποκτήθηκε!!! Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ορέστη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή!!! Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Π.Α.Ε.Ρ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!!! 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.