Ο έφορος της ανδρικής ομάδας Ευάγγελος Γιατσίδης στην εκπομπή ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ . 
Στόχος διαφορετικός από πέρυσι και είναι ξεκάθαρος για την νέα σεζόν θέλουμε την άνοδο στην Γ Εθνική γνωρίζουμε ότι με την καινούργια διαδικασία των Μπαράζ με ομάδες από επτά Νομούς και να παίρνουν το εισιτήριο οι τρείς , σίγουρα αυτή είναι μια επιπλέον δυσκολία όμως όχι ακατόρθωτη.
 Συνεχίζουμε πάλι με νεαρούς παίκτες ανανεώσαμε όλους του ποδοσφαιριστές είναι όλοι τους γέννημα θρέμμα του Ορέστη, όμως φέτος προσθέσαμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές στο φετινό ρόστερ όπως, ο Ανδρεάδης Κωνσταντίνος (Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΜΕΝΙΑΣ), η επιστροφή και η εμπειρία του Παύλου Σταματόπουλου ,λόγω του λοκ νταουν και με την διακοπή του πρωταθλήματος  έπαιζε δανεικός στην ΑΕΔ , ο Πάρης Κιτσικούδης από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο Αντώνης Βλάχος από τον Εθνικό Πειραιώς ! 
Πονάμε στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε σε αναζήτηση και ευελπιστούμε σύντομα να καλύψουμε και αυτή τη θέση.  
 Δημιουργήσαμε νέο προπονητικό κέντρο στον Πύργο και εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και στον Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. Παπαϊωάννου Γιάννη για την στήριξή τους.
Φέτος δημιουργήσαμε το Ορέστη Β΄ θα αγωνίζεται στη Β κατηγορία στο γήπεδο της  Λεπτής με το όνομα "ΑΕΤΟΣ" Λεπτής . 
 Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα 9 Αυγούστου και ευχόμαστε  σε όλες τις ομάδες του Νομού καλή συνεργασία ,  υγεία χωρίς τραυματισμούς  και να ολοκληρωθεί φέτος το πρωτάθλημα!! 
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο  
 
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη