Headlines

Comments

Π. ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ : ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ? ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ...(ΒΙΝΤΕΟ)

 Όπως είναι γνωστό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντιδρά λόγω του πολυσυζητημένου Μητρώου Συλλόγων της ΓΓΑ στο οποίο έχουν ενταχθεί ελάχιστες ομάδες. 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου  Παντελής Χατζημαρινάκης στην Γενική συνέλευση των σωματείων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 στο Σουφλί τόνισε στα σωματεία , πως μεγάλο αγκάθι παραμένει  το θέμα του μητρώου που αν δεν τροποποιηθεί ο νόμος Αυγενάκη , μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα  πρωταθλήματα των Τοπικών Ενώσεων και επίσης αποκλείονται από το να χρησιμοποιούν δημοτικά γήπεδα και εγκαταστάσεις.
 Υπό αυτές τις συνθήκες και μπροστά στην κατάρρευση των τοπικών πρωταθλημάτων , καθώς στην ΕΠΣ Έβρου τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο μητρώο είναι μόλις  13 , επομένως  είναι αδύνατον να ξεκινήσει  πρωτάθλημα.
Την Παρασκευή 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η οποία είχε αναβληθεί στις 19 Ιουλίου, θα υπάρξει πρόταση από πολλές Ενώσεις για  την μη έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλη την επικράτεια μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα αυτό !!!

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by