ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-0 ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο 19ο λεπτό ο Μαλτέζος  εκτέλεσε φάουλ βρήκε τον Παγωνίδη στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 
Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός θα μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Σιούτας  κράτησε τον  Κυριάκο Παγωνίδη θα δει την δεύτερη κίτρινη και θα αποβληθεί.

Στη πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός θα κερδίσει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κράββαρης αλλά ο Συριτούδης θα αποκρούσει και θα κρατήσει το μηδέν. 
 Στο 70΄μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή του Θερμαϊκού, ο Ρουμπιές με δυνατό σουτ θα γράψει το τελικό 2-0.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι στο παρακάτω βίντεο......ολόκληρο το παιχνίδι ΕΔΩ 

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συριτούδης, Μπαρμπαγιάννης, Πεταλωτής, Δορουγιδένης (60’ Ρουμπιές), Στοΐνοβιτς Χρ, Σιδηρόπουλος (56’ Παπάζογλου), Πατσιώρας Αγγ., Αμπραχαμιάν (80’ Λίτσιος), Μαλτέζος, Θέμελης (45’ Καρακασίδης), Παγωνίδης (56’ Γκαϊδατζής) ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Βασίλη Μπούρκας και Τάσου Δούμας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα, Δημητριάδης, Σιούτας, Αναστασιάδης, Πασιαρδής, Παχούμης, Κράββαρης, Διαμαντίδης, Μαυρομάτης. Αγωνίστηκαν και οι Βουτυρής, Μαρούδας, Χόνδρος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια