ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΒΗΣ :H "Νέα Πορεία" έκλεισε τον κύκλο της και δεν μπορεί πλέον να προτάξει, ούτε αντιπολιτευτικό λόγο!!

Βρισκόμαστε στο μέσο της αυτοδιοικητικής θητείας στον Δήμο Σουφλίου. Από την μια, η Δημοτική Αρχή φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα, αναφέρω ενδεικτικά:

  • Στον τομέα της υγείας: υποβαθμίστηκε το πολυιατρείο Τυχερού σε αγροτικό ιατρείο 7 ημέρες/μήνα! Έκλεισε το αγροτικό ιατρείο Λαγυνών. Υποβαθμίστηκε το αγροτικό ιατρείο Λαβάρων, 

  • Στον τομέα της οικονομίας: έκλεισε η Alpha τράπεζα και η Συνεταιριστική τράπεζα στο Σουφλί, έκλεισε η τράπεζα Πειραιώς στο Τυχερό, χωρίς καν ΑΤΜ τα Λάβαρα. Έκλεισε το Ταχυδρομείο Λαβάρων και Τυχερού.

  • Στον τομέα της καθημερινότητας: οι μισοί οικισμοί του Δήμου  χωρίς νερό, οι υδρομετρήσεις είναι ανύπαρκτες.

  • Στον τομέα της ασφάλειας: ανύπαρκτες αντιπυρικές ζώνες, αδυναμία διαχείρισης μεταναστευτικού και αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων.

     Από την άλλη, η "Νέα Πορεία" έκλεισε τον κύκλο της μετά την ήττα της στις δημοτικές εκλογές του 2019 και δεν μπορεί πλέον να προτάξει, ούτε  αντιπολιτευτικό λόγο, αλλά ούτε και να αποτελέσει εναλλακτική πρόταση.

      Εκ των πραγμάτων, η δημιουργία νέας ισχυρής αυτοδιοικητικής παράταξης, με προοπτική νίκης, ικανής να δώσει την αναπτυξιακή ώθηση που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος,  είναι μονόδρομος και η αλλαγή σελίδας το ΄23 επιτακτική ανάγκη. Τον Ιούνιο ανοίξαμε την δημόσια συζήτηση για την ανάγκη αυτή και η αποδοχή του κόσμου ήταν άνευ προηγουμένου.

      Προχωράμε χωρίς τοπικισμούς.     

                                              

                                                                        Απόστολος Δαβής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σουφλίου


tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια