ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ "Δ.ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ" ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ -ΑΕΔ 3-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρα με πολλές φάσεις  γκολ και ανατροπές  στο γήπεδο του Σουφλίου "Δ. Μπακιρτζής" για την 1η φάση του θεσμού κυπέλλου Έβρου . 
 Η ΑΕ Διδυμοτείχου το απόλυτο φαβορί και η περσινή κάτοχος του κυπέλλου  , παρουσιάστηκε στο γήπεδο με πολλές αλλαγές στη βασική της 11αδα ξεκίνησε το παιχνίδι με , Μπιμπλιτζή, Παντελίδη, Κοκκινίδη, Μυσιούδη , Τσιπλάκη, Παπαδούδη, Αστεριάδη, Μόμα, Αραμπατζή,Γκαϊδατζή, Τζουμακίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι , Κούπας , Φωτσιτζούδης ,Παπούδης, Σπανός , ο Θάνος αλλαγή στη θέση του τραυματία Παντελίδη.
   ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ : Ζυγουρίδης,Πάγια, Παρασχίδης, Παπαναστασίου, Κουλουκαράς , Κουτσούλας Θ. , Κουρούδης , Κουτσούλας Ηλ. , Πιστιάλκας, Δουγέκος, Λαζίδης,.
Αγωνίστηκαν και οι,  Παπαδόπουλος , Μπισιρόπουλος.
 Τα γκολ ο Παρασχίδης,(1) Κουρούδης (2), για την ΑΕΔ ο Μυσιούδης και ο Παπούδης
Από το 72΄ο Έβρος αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Πάγιος δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες .
Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης  κέρδισε πέναλτι ο Έβρος ο Λαζίδης έστειλε τη μπάλα  στο δοκάρι στην επιστροφή ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , το τέρμα ορθά ακυρώθηκε καθώς ο κανονισμός  αναφέρει "εάν η μπάλα προσκρούσει στην οριζόντια ή κάθετη δοκό και επιστρέψει στον ίδιο, ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι και ξαναρχίζει το παιχνίδι με έμμεσο λάκτισμα ".
 
Επόμενος αντίπαλος για τον Έβρο Σουφλίου , ο Ακρίτας Σάκκου Ορεστιάδας εκτός έδρας σε ημερομηνία που θα οριστεί από την ΕΠΣ Έβρου.
Απολαύστε σε ένα χορταστικό βίντεο τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια