Βασίλης Τσιομλεκίδης στην Κερκίδα του Έβρου: Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από την περσινή χρονιά- Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητα


Στην εκπομπή ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ,φιλοξενήσαμε τον Τεχνικό Διευθυντή της Αλεξανδρούπολης FC  , Βασίλη Τσιομλεκίδη.  
Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης στην Κερκίδα του Έβρου δήλωσε:
 Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητα. Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα......Θέλουμε να πλασαριστούμε στην τετράδα ,τα καταφέρνουμε στα εκτός έδρας λίγη προσοχή στα εντός , θέλει υπομονή και αρκετή δουλειά.
 Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από την περσινή χρονιά , έχει αλλάξει σχεδόν το μισό ρόστερ, έχει έλθει καινούργιος προπονητής με νέα φιλοσοφία, έχουμε πετύχει να παίζουμε συνδυαστικό και όμορφο ποδοσφαίρο . Φέτος είναι μια περίεργη κατηγορία με  δυνατές ομάδες, μικρό πρωτάθλημα και ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στην κορυφή ή στη ζώνη του υποβιβασμού!! 
Φέτος οι ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση θέλουν να χαρούν το ποδόσφαιρο , σε αντίθεση με άλλες χρονιές που περιμέναμε πίσω ήμασταν πιο φοβισμένοι σκεφτόμασταν τον βαθμό , κάπως έχουν ελευθερωθεί οι παίκτες , απλώς όπως είπαμε φέτος είναι δύσκολη η κατηγορία και εντός έδρας μπορεί να σε τιμωρήσει .
Μάλιστα αυτό συνέβει στον αγώνα με την Αναγέννηση Πλαγιάς με μιά μόνο φάση στο 4ο λεπτό έγινε το 0-1 και σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν περάσανε το κέντρο, χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες , είχαμε σχεδόν 20 κόρνερ , στημένα, πολλές φάσεις μας γύρισε την πλάτη η τύχη , θα μπορούσε το σκορ να ήτανε 3-1 και θα μιλάγαμε τώρα διαφορετικά ,έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτή είναι η ομορφιά του. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ειδικά στην έδρα μας. 
Θα ενισχυθεί στα γκολπόστ η ομάδα , και με δυο ,τριες κινήσεις ακόμη ώστε να δυναμώσει περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. 
Για τον θεσμό του κυπέλλου , θέλουμε να προχωρήσουμε και να πάμε στον τελικό ώστε η ομάδα να πάρει το πρώτο τρόπαιο στην τριετή ιστορία της.

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια