ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ : Το πρωτάθλημα Υποδομών δεν είναι φιλικά παιχνίδια , είναι παιχνίδια επίσημου πρωταθλήματος με φύλλο αγώνα

Στην 2η εκπομπή "ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ" για το 2022 , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου κος Παντελής Χατζημαρινάκης ,μίλησε για την έως τώρα διεξαγωγή των πρωταθλημάτων , κυπέλλου , Υποδομών , Μεικτές Κ-15,Κ17. 
Το 2021 είναι δυο μέρη , για επτά σχεδόν μήνες δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο , με τα επανειλημμένα λοκ ντάουν αναγκάστηκε η Ομοσπονδία και σταμάτησε όλα τα πρωταθλήματα, οπότε ουσιαστικά αναφέρθηκε από τον Σεπτέμβριο και μετά. 

"Η διοίκηση της ΕΠΣΕ πραγματοποίησε τις καθιερωμένες συναντήσεις κάθε χρόνο με τα σωματεία του Νομού, ακούσαμε τους προβληματισμούς των ομάδων, τους είπαμε τις σκέψεις μας, κάναμε όλοι μαζί μια επικοδομητική συζήτηση και προσπαθήσαμε να βάλουμε σε σωστές βάσεις όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο του Νομού και πως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα και να τηρήσουμε όλα τα νέα μέτρα με τα νέα δεδομένα πλέον , υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. 
Με μεγάλες δυσκολίες , από πλευράς σωματείων , ξεκινήσαμε παίξαμε κύπελλο, το πρωτάθλημα , ξεκίνησε το πρωτάθλημα Υποδομών , μέχρι τα χριστούγεννα ήμασταν σε καλό ρυθμό , όλα πήγαν βάσει προγραματισμού , θέλω να τονίσω για τα σωματεία πως, δείξανε μια απίστευτη σοβαρότητα στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και έτσι δεν είχαμε κρούσματα πλήν μιας περίπτωσης ενός σωματείου, έτσι λοιπόν έκλεισε το 2021.
 Ζούμε σε μια εποχή που όλα είναι πρωτόγνωρα , εμείς κάνουμε τον προγραμματισμό μας ,έχουμε ορίσει όλα τα παιχνίδια  του δεύτερου γύρου ,της τρίτης φάσης του κυπέλλου , τα αναβληθέντα παιχνίδια του 2021 , καθώς και τα παιδικά πρωταθλήματα, να προχωρήσουμε βήμα βήμα για να παίξουμε ποδόσφαιρο.
 Βέβαια μπαίνοντας στο 2022, στην επικράτεια είχαμε τόσα πολλά κρούσματα με covid που αναγκάστηκε η ΕΠΟ να ανακοινώσει την προσωρινή αναβολή των πρωταθλημάτων που διοργανώνει , Μεικτές ομάδες, Γ εθνική ανδρών - γυναικών και ακολουθήσαμε οι Ενώσεις καθώς είχαμε προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να ξεκινήσουν τα παιδικά πρωταθλήματα , τα αναβάλλαμε.
 Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ξεκινάμε εκτός απροόπτου με τα αναβληθέντα παιχνίδια." 
 Σε ερώτηση γιατί δεν αναβάλλουν τα παιδικά πρωταθλήματα για ένα μήνα απάντησε: 
"Όταν ένα πρωτάθλημα το διοργανώνει η ΕΠΣ Έβρου είναι επίσημο και επομένως υπάρχει ένα πρόγραμμα που κάθε εβδομάδα κατατίθεται στην περιφέρεια ώστε να εκδοθούν οι σχετικές  άδειες διεξαγωγής των αγώνων, υπάρχουν κανόνες που αναγράφονται στην προκήρυξη που συντάσεται το καλοκαίρι και συνυπογράφουν οι ομάδες που συμετέχουν , στην οποία υπάρχει ο προκαθορισμένος χρόνος παιχνιδιού , ημέρες ,ώρες αγώνων , υπάρχει βαθμολογία και πρωταθλητής. 
Εμείς ως διοργανώτρια αρχή μέσα στο χρονικό διάστημα που μας δίνει η ΕΠΟ οφείλουμε να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα , δεν μπορούμε να αρχίσουμε όποτε θέλουμε και να τελειώσουμε όποτε θέλουμε!! 
Τα πρωταθλήματα αρχίζουν στις 1 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται, τώρα με νεα απόφαση στις 30 Ιουνίου , ενώ υπήρχε μέχρι τις 30 Μαϊου.
Δεν είναι φιλικά παιχνίδια αυτά που γίνονται , είναι παιχνίδια επίσημου πρωταθλήματος  με φύλλο αγώνως , με όλους του κανονισμούς , γιαυτό τον λόγο δεν σταματάμε τα παιχνίδια τον χειμώνα διότι δεν θα προλάβουμε να δώσουμε πρωταθλητές μέσα στις ημερομηνίες .
Οι ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα είναι αυτές που μας ζητάνε  να αγωνιστούν .
Η 6η αγωνιστική  αναβλήθηκε τρεις φορές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προηγούμενη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.
Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που εάν δεν έχουμε άλλες αναβολές και  παίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο  θα τελειώσουμε περίπου 18-19 Ιουνίου. "
Δεν είναι φιλικά παιχνίδια αυτά που γίνονται , είναι παιχνίδια επίσημου πρωταθλήματος με φύλλο αγώνα.

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.