Προσφυγή για την Εκλογή Προεδρείου και των Επιτροπών στο Δήμο Διδυμοτείχου στην Αποκεντρωμένη από τον κ. Σκίνδρη Θεόδωρο

Ένσταση στην Αποκεντρωμένη διοίκηση κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022  ο Δημοτικός Σύμβουλος Θόδωρος Σκίνδρης, κατά της διαδικασίας της εκλογής Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Κυριακής, στο Διδυμοτείχο. 
Ο κ. Σκίνδρης θεωρεί ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την εξασφάλιση της μυστικότητας της ψηφοφορίας, αφού τα ψηφοδέλτια διακινούνταν από χέρι σε χέρι προκειμένου να ελεγχθεί η υλοποίηση των υποσχέσεων υποστήριξης σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ. Σκίνδρη Θεόδωρου:
"Πριν λίγο έπραξα όπως ήταν σωστό για τις Δημοκρατικές Διαδικασίες ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Προσφυγή για την Εκλογή Προεδρείου και των Επιτροπών στο Δήμο Διδυμοτείχου .Με σκοπό να ερευνηθεί όλη η διαδικασία που έγινε και η οποία και από στοιχεία και από τις μαρτυρίες άλλων Δημοτικών Συμβούλων όπως και από την δημόσια παρακολούθηση που είδαν οι Πολίτες δεν έγιναν οι νόμιμες διαδικασίες .
Η Δημοκρατία έχει θεσμούς και νόμους και κανείς δεν μπορεί να τις παραβιάζει."

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια