ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ!!!

Ο 23χρονος Εβρίτης αμυντικός Νάσος Ασπιώτης ανακοινώθηκε από τον ΕΒΡΟ Σουφλίου .

 Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου , στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες του LOGA ACADEMY ,ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ , Κ-20 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ , ΠΑΣ Κόρινθο ,ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ , Α.Ο.Ζευγολατιού ,ΑΕ Πελλάνας (ΕΠΣ Λακωνίας), Παναργειακό (ΕΠΣ Αργολίδας) και Πανγυθεατικό (ΕΠΣ Λακωνίας).

 Η ανακοίνωση του σωματείου:
 Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Ασπιώτη Νάσου στον σύλλογο μας.
 Ένα παιδί που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Έβρο Σουφλιου και έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Σπάρτη επιστρέφει σε μια δύσκολη περίοδο για την ομαδα προκειμένου να βοηθήσει και αυτός με την σειρά του ωστε να βγει ο σύλλογος από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει.
 Ο 23χρονος αμυντικός πέρα από την Σπάρτη που αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο έχει αγωνιστεί και στην Κ17 Πανθρακικού, ΠΑΣ Κόρινθο, ΑΕ Πελλάνας (ΕΠΣ Λακωνίας), Παναργειακό (ΕΠΣ Αργολίδας) και Πανγυθεατικό (ΕΠΣ Λακωνίας). Καλοσοριζουμε τον Νάσο και πάλι πίσω στον Έβρο και του ευχόμαστε καλό υπόλοιπο σεζόν χώρος τραυματισμούς. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.