Στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και με τα χρώματα της Αλεξανδρούπολης FC  θα συνεχίσει ο Λάζαρος Μαντζίρης, μετά από την σύντομη παραμονή του στο πρωτάθλημα της Ά Έβρου  με τη φανέλα της  ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο Λάζαρος  αγωνίζεται στην θέση του Σέντερ φορ, είναι γεννημένος (26/6/1995) ανακοινώθηκε απο την διοίκηση της ΑΕΔ  τον Οκτώβριο , τον είδαμε να αγωνίζεται πρώτη φορά  με τα χρώματα της Α.Ε. Διδυμοτείχου,(Δείτε το βίντεο) με το εξαιρετικό ντεπούτο που πραγματοποίησε και ξεχώρισε με την μαχητικότητά του  στο γήπεδο του Άβαντα καθώς η ομάδα του συνέτριψε τον Ατρόμητο με 1-4  ,πέτυχε τέσσερα γκολ το ένα ακυρώθηκε ως οφσάϊντ  και με δική του ασιστ σημειώθηκε και το τέταρτο τέρμα !!  
Έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό , ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό 30 συμμετοχές Γ' εθνική) συνέχισε στην Β' Εθνική Κύπρου (ΕΝΑΔ 50 συμμετοχές) ,50 συμμετοχές στην  Γ' Εθνική  (Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου) και 25 συμμετοχές στην Football League με την ομάδα της Σπάρτης και της Τρίλιας Χαλκιδικής.

 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη