"ΚΡΕΜΑΣΕ" ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ Ο ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ -ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

Έφτασε η ώρα να κρεμάσει την σφυρίχτρα του ο Θεόδωρος Σκίνδρης  μετά από 34 χρόνια διαιτησίας σε  Εύβοια, Ξάνθη ,Καβάλα, Βοιωτία και  Έβρο .
Η αυλαία έπεσε στο τελευταίο  παιχνίδι της  22ης αγωνιστικής ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ  στο γήπεδο της "Δραγάνας" με την ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης να τερματίζει στην πρώτη θέση της Ά Έβρου  σεζόν 2021-22.  


 Ο Σκίνδρης Θεόδωρος  στο προσωπικό του facebook ,έγραψε :


"|Και έτσι η αυλαία έπεσε .1988 μια Κυριακή ξεκίνησε αυτή η πορεία στην Διαιτησία με εθνικές κατηγορίες κλπ.2022 σήμερα Κυριακή 34 ολόκληρα χρόνια πριν λίγο έλαβε Τέλος.Μεσα σε αυτή την μεγάλη διαδρομή με εύκολα αλλά και δύσκολα Σαββατοκύριακα με ήλιο βροχή και χιόνια πήρε Τέλος.Ολα αυτά τα χρόνια γνώρισα μεγάλες ομάδες μεγάλους προπονητές και καθηγητές Διαιτησίας συναδέρφους .Έπαιξα Εύβοια Ξάνθη Καβάλα Βοιωτία Έβρο.
Ολοι με αγκάλιασαν με αγάπη και εμπιστοσύνη.Ακομα και ο φίλαθλος κόσμος.Δεν θα ξεχάσω τον αείμνηστο Χρήστο Τοκπασιδη τον αείμνηστο πρόεδρο Διαιτητών Καβάλας. Τον εξαίρετο πρόεδρο Σταυρό Φλωτσιο της Βοιωτίας επίσης τον πρόεδρο Διαιτητών Ξάνθης.
Και Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτητών κ.Ιωαννη Στρατουδη κ.Ουζουνιδη Γιώργο και Κυριαζιδη Γεώργιο. Ομως δεν μπορώ να ξεχάσω ένα τεράστιο άνθρωπο και δάσκαλο διαιτησίας τον Χρήστο Ανδρούτσο.
Οπως επίσης όλους τους προέδρους των ενώσεων που πέρασα.Χρωσταω χρωστάω πολλά στον αείμνηστο πατέρα μου και στην οικογένειά μου για όλα αυτά τα χρόνια. Αφηνω πίσω να συνεχίσουν την Μαρία Σκινδρη και τον γιο μου Σκινδρη Χρήστο τους εύχομαι πάντα επιτυχίες .Σήμερα μετά την βυσσα άλλη μια ιστορική ομάδα ο Πρωταθλητής Έβρου Ιπποκράτης με τίμησε ευχαριστώ και εύχομαι καλή άνοδο στην Γ Εθνική.
Ευχαριστω τον συνάδερφο και φίλο αδερφό Γιάννη Δαλαμπουρα και όλες και όλους τους συναδέρφους όπου και αν αγωνίστηκα.Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο από άλλες θέσεις για να προσφέρω για αυτό που λάτρεψα 34 ολόκληρα χρόνια.
Σας Ευχαριστώ θερμά."

  Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
مشاركة:  

تعليقات