ΜΥΛΩΝΑΣ Π. Ο "ΟΡΕΣΤΗΣ" Ορεστιάδας έχει μια ιστορία και θα προσπαθήσει μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσει τον τίτλο

     Στην κερκίδα του Έβρου ο προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Παναγιώτης Μυλωνάς 
μίλησε για τον μεγάλο τελικό  του Σαββάτου που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2022  στο Σουφλί με αντίπαλο την Αλεξανδρούπολη fc , μίλησε  για την απώλεια του πρωθλήματος , για τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης .

"Έχουμε  πολλά χρόνια να κατακτήσουμε το κύπελλο (2004 , ΟΡΕΣΤΗΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1, παρα. 3-1 ) ,   προετοιμαζόμαστε  καθημερινά το θέλουμε το παιχνίδι αυτό ,   βέβαια η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι το απόλυτο φαβορί μας χωρίζει μια κατηγορία , όμως είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό , είναι ο τελικός κυπέλλου,  η ομάδα του Ορέστη έχει μια ιστορία και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσουμε  τον τίτλο.
Από το 2004 που κατακτήσαμε το κύπελλο , άλλες 6 φορές ήμασταν φιναλίστ  , οπότε μας δίνεται άλλη μια ευκαιρία, είμαστε σε καλή κατάσταση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μακάρι στο τέλος να  πανηγυρίσουμε .
Ρωτήθηκε εάν η Αλεξανδρούπολη ως φαβορί του τελικού  υποτιμήσει την ομάδα του, ρωτήθηκε επίσης εάν  έχει μια  καθαρή εικόνα για τον αντίπαλο , σε αντίθεση με τον προπονητή Μιχάλη Φλώρο που δέν έχει ανάλογη  εικόνα από τον Ορέστη, εάν αυτό είναι υπέρ.
Απάντησε πως , ναι  έχουμε δει πολλά παιχνίδια, μας έχουν βοηθήσει αρκετά οι ζωντανές  μεταδόσεις ώστε να καθήσουμε  να αναλύσουμε παίκτες και να είμαστε  όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι .
Δεν περιμένω σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν την ομάδα μου , γνωρίζουν πολύ καλά κι΄ αυτοί ότι είναι ένας τελικός.
Είναι μια ομάδα σοβαρή με ποιότητα  και άδικα έπεσε κατηγορία, εάν  δεν υπήρχε η ένσταση θα είχε παραμείνει στη Γ εθνική .
Το ότι δεν έχουν εικόνα για εμάς δεν ξέρω εάν αυτό  είναι ατού , τα παιχνίδια που έχουν  δώσει σε ανώτερο επίπεδο την κάνουν μια ομάδα πολύ ισχυρή , όμως όλα αυτά  μένουν  να φανούν στο γήπεδο.
  
Για το πρωτάθλημα της Ά Έβρου είπε τα εξής:
Πιστεύω ότι τα  παιχνίδια με τον Ιπποκράτη ήταν αυτά που έκριναν τον τίτλο, ειδικά η ήττα εντός έδρας , ξέφυγε ο Ιπποκράτης  με 6 βαθμούς , στα άλλα τα παιχνίδια νομίζω σταθήκαμε αρκετά καλά , ο Ιπποκράτης κατάφερε να πάρει τα δυο παιχνίδια   και αυτό έκανε την διαφορά.
Η διαχείρηση ήταν σωστή δεν νομίζω ότι κάναμε κάποιο  λάθος , νομίζω πως μας έλειπαν  κάποιοι παίκτες που θα μας έφερναν την έχτρα ποιότητα , ώστε να διεκδικήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό τον τίτλο  του πρωταθλήματος   και στη συνέχεια στα μπαράζ , έκανε  μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση να αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές  έτσι ώστε να είμαστε πιο δυνατοί , όλα τα παιδιά προσπάθησαν έδωσαν το  εκατό τις εκατό μέσα στο γήπεδο , έτυχε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης  να είναι πιο τυχερός πιο καλός ,σε καλύτερη κατάσταση  να πάρει αυτές τις δυο νίκες και να κατακτήσει το πρωτάθλημα .
Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι πάμε για την επόμενη μέρα να στήσουμε την ομάδα για να ξαναδιεκδικήσουμε τον τίτλο, ο στόχος του  Ορέστη είναι να πρωταγωνιστεί.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιπποκράτη , εύχομαι  καλή τύχη να πετύχει τους στόχους  της  και να μας εκπροσωπήσει την επόμενη χρονιά στην νέα Γ εθνική κατηγορία .

Τέλος η διοίκηση του Ορέστη,  έν όψη του μεγάλου τελικού κυπέλλου Έβρου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου "Δ.ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ" το Σάββατο 30 Απριλίου στις 5:30, θα ναυλώσει  για τους φίλους της ομάδας λεωφορεία για να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας.   

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια