ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ 0-2 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Δυστυχώς ένα αποτέλεσμα που σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε η ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Βύρωνα Καβαλας στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης  "Φώτης Κοσμάς" και πλέον οι πιθανότητες του για την άνοδο στη Γ εθνική σχεδόν μηδενίστηκαν....
Ανώτερος ο Ιπποκράτης δέχθηκε δυο φτηνά γκολ , διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 0-0. 
 Στο 50′ και σε ένα χλιαρό ακίνδυνο σουτ του Δουμάνη , ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη Γιαννόπουλος, έκανε λάθος υπολογισμό έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βύρωνας πήρε κεφάλι στο σκορ 0-1 . Στο 70′ λάθος του Ακρίβου έκλεψε τη μπάλα ο έμπειρος  αρχηγός του Βύρωνα Καβάλας ο  Δουμάνης και πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιαννόπουλο , ο Βύρωνας το 0-2 και με τους τρεις βαθμούς έφθασε στους 11 και μπορούμε να πούμε 'οτι είναι μια από τις τρεις ομάδες που παίρνουν το εισιτήριο ανόδου στη Γ εθνική.

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Μ. Παπάζογλου): Γιαννόπουλος Ι., Ακρίβος, Παπάζογλου Δ., Γκουντενούδης, Σίσκος, Ευθυμιάδης, Τζελέπης, Μουρατίδης, Σιμτσάκης, Τρανόπουλος, Βαρσαμίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μαμρικισβίλι , Ράλλης , ΚαλτσάςΚαρασερίδης. 

 Βύρωνας Καβάλας (Σ. Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Σεφερίδης, Ζιούλης, Ελευθεριάδης, Μαυρογιάννης, Καπνόπουλος, Φουστέρης, Καλτσίδης, Δουμάνης, Αθανασιάδης, Πτηνόπουλος. 
Αγωνίστηκαν και οι Σαββατιανός, Καρίπογλου, Παντελίδης. 
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια