ΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 9η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΟ ACADEMY

Το Δ.Σ. του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  Π.Α.Ο.Κ Academy ανακοινώνει πως το 9οΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο γήπεδο της ΠΑΛΑΓΙΑΣ.

Μετά από 2 χρόνια το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τα Τμήματα Υποδομής του νομού μας επιστρέφει!!

Η αθλητική εκδήλωση  αυτή διοργανώνεται από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  Π.Α.Ο.Κ Academy  για ένατη φορά, πράγμα που το καθιστά ένα αθλητικό θεσμό της πόλης  , έχει δε παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και  φιλοξενείκάθε χρόνο έως και 500 λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Φέτος για να δώσουμε συνέχεια στην επιτυχημένη  προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου το μεγαλύτερο μέρος του  ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα είναι αφιερωμένο στα κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο!!!. Αναλυτικά θα συμμετάσχουν οι εξής κατηγορίες:

Κορίτσια:  Κ12 (γεν. 2010-2011 + 2009)

                      Κ10- Κ8 (γεν. 2012 και μικρότερα)

Αγόρια:        Κ8  (γεν. 2014-2015)

Γυναίκες:    γεν. 2008 και μεγαλύτερες

Στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα συμμετάσχουν Ακαδημίες από όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη και ομάδες που αγωνίζονται στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Επίσης το ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα είναι ανοιχτό σε ελεύθερες συμμετοχές κοριτσιών τα οποία δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο και θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια θα συμμετάσχουν σε αθλητικά ψυχαγωγικά  παιχνίδια  υπό την επίβλεψη των έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών μας για γνωριμία με το άθλημα . Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. ( Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες τηλ. 6973024666  mail: tonirun69@yahoo.comfacebook: Ακαδημία Ποντιακού Αλεξανδρούπολης footballPrintsΠΑΟΚ)

Φυσικά την διοργάνωση θα στηρίξουν όπως κάθε φορά Εθελοντές (Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες στα παραπάνω στοιχεία), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παράρτημα Αλεξ\πόλης και το ΕΚΑΒ.


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια