Headlines

Comments

ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-5-2022

مايو 31, 2022
Φάσεις και γκόλ απο τους αγώνες: 25-5-2022 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Ανάλυση των φάσεων. Η επίμαχη φάση που οι του Ιπποκράτη ζήτησαν πέναλτι . ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 29-5-2022 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Όλα τα σενάρια για τις 4 ομάδες που διεκδικούν 2 θέσεις ανόδου
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Έβρου, πανηγύρισε την Κυριακή ο Δημόκριτος Αλεξανδρούπολης.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου με ανακοίνωση συνεχάρη την ομάδα του Δημόκριτου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Υποδομών Κ-14 της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, στην ομάδα του ΑΟ Δημόκριτου. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ομάδα του Δημόκριτου και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας για την προσπάθεια. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!

مايو 29, 2022
Ο Πανθρακικός κέρδισε τον Άρη Πετεινού με 1-3 ,ο Βύρωνας Καβάλας είναι η πρώτη ομάδα που προβιβάστηκε στη νέα Γ εθνική κατηγορία κέρδισε 0-4 τον Ηρακλή Αμμουδιάς , ενώ η Προσοτσάνη δεν κατάφερε να κερδίσει στη Δράμα τον Καμπανιακό 0-0 .
 Πλέον την επόμενη Κυριακή 7η και τελευταία αγωνιστική όλα είναι ανοιχτά για τα άλλα δυο εισιτήρια ανόδου.
Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης  με την ισσοπαλία που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα μπαίνει και αυτή στο κόλπο της ανόδου!!
Ο Πανθρακικός και με ισσοπαλία παίρνει την άνοδο , ο ΑΟ Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης με νίκη στη  Χαλάστρα φτάνει στους 10 βαθμούς και είναι η τρίτη ομάδα !
Προσοτσάνη και Καμπανιακός εάν κερδίσουν είναι στη Γ εθνική.
Στο σενάριο τα παιχνίδια να τελειώνουν ισσόπαλα ευνοούνται   Προσοτσάνη - Πανθρακικός  


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Live score

مايو 29, 2022
(ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00)
ΤΕΛΙΚΟ  Άρης Πετεινού – Πανθρακικός  1-3  (Χριστοφορίδης πεν, 52΄), (Φουρλατάρας 27΄,45΄,Βάσκος 90+3)
ΤΕΛΙΚΟ  Προσοτσάνη – Καμπανιακός 0-0
ΤΕΛΙΚΟ  Ηρακλής Αμμουδιάς- Βύρωνας  Καβάλας 0-4
  (Ηλιάδης 57΄,87΄ ,Αθανασάκης 60΄,Δουμάνης 67΄ ,)

 Ρεπό έχει ο Ιπποκράτης. 
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Από το γήπεδο στην αγχόνη!!!

Παρουσιάζεται μία ποδοσφαιρική ιστορία, αφιέρωμα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων. Πρόκειται για τον Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο «Πόντος» Μερζιφούντας, του οποίου τα μέλη του απαγχονίστηκαν στην Αμάσεια το 1921, αφού ο Σύλλογος κατηγορήθηκε σαν «επαναστατικός» από τις κεμαλικές αρχές. 
Όπως αναφέρει ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών και μέλος της Διεθνούς Ενωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών, Θεοφάνης Μαλκίδης, ιδρύθηκε από μαθητές και αποφοίτους του Κολεγίου «Ανατόλια» το 1903. 
Στη διοίκησή του συμμετείχαν τόσο οι μαθητές όσο και οι δάσκαλοι του κολεγίου, και η δραστηριότητά του αφορούσε τους τομείς του αθλητισμού, του πνεύματος, της τέχνης.
 Ο σύλλογος διοργάνωνε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις, δημιούργησε εξαιρετική βιβλιοθήκη, ενώ το 1910 ανέλαβε στην έκδοση του περιοδικού «Πόντος, Μηνιαίον δημοσίευμα φιλολογικόν, επιστημονικόν και παιδαγωγικόν». 
Φιλοδοξίες πριν την θηλειά 
Σημαντικό μέλος και αθλητής του Συλλόγου ήταν ο Συμεών Ανανιάδης. Ο Ανανιάδης γεννήθηκε στη Σαμψούντα, εισήχθη στο «Ανατόλια» το 1919, και ήταν πολύ καλός αθλητής του στίβου. Όπως γράφει ο συμμαθητής και φίλος του Ευθύμιος Κουζινός, ο οποίος έγραψε βιβλίο με τη μαρτυρία του από το ολοκαύτωμα (Couzinos E., Twenty three years in Asia Minor [1899-1922], New York, Vantage Press 1969), το 1920 έβλεπε το μέλλον του ρόδινο:
«Είχαμε επιβιώσει από σφαγές τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και είχε βάλει τρεις στόχους, να πιάσει και εάν είναι δυνατόν να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα, να φοιτήσει στην αμερικανική ιατρική σχολή στη Βηρυτό και να συνεχίσει σπουδές στη Βιέννη και να παντρευτεί μια όμορφη συμπατριώτισσά του από την περιοχή του Αλαχάμ η οποία φοιτούσε στο αμερικανικό Λύκειο. Μάλιστα κάθε Σάββατο δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του «Πόντος», όπου εκεί την έβλεπε ο Συμεών». Στις 12 Φεβρουαρίου 1921 οι Τούρκοι περικύκλωσαν το «Ανατόλια». Αρχικά έψαχναν για όπλα και εκρηκτικά και στη συνέχεια, αφού δεν βρήκαν τίποτα, κατευθύνθηκαν στο γραφείο του προέδρου του Κολεγίου Τζ. Γουάιτ. Εκεί οι Τούρκοι είδαν δύο χάρτες που απεικόνιζαν την περιοχή του Πόντου, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους. Η εύρεση των χαρτών οδήγησε τους Τούρκους να ζητήσουν να δουν τη βιβλιοθήκη του συλλόγου «Πόντος». Στη βιβλιοθήκη υπήρχαν εκατοντάδες βιβλία στην ελληνική και ειδικότερα στην αρχαιοελληνική γλώσσα, έργα κλασικών συγγραφέων τυπωμένα τα περισσότερα στην Αθήνα. Ανάμεσά τους βρήκαν και ένα σημειωματάριο με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, το οποίο θεωρήθηκε «επαναστατικό». Το… προκλητικό «Π» Η φωτογραφία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου ερέθισε ακόμη περισσότερο τους Τούρκους. Οι αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας «Πόντος» είχαν άσπρες και μπλε οριζόντιες ρίγες και το γράμμα «Π» στο στήθος. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Συμεών Ανανιάδης, ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της εφόδου των κεμαλικών στη βιβλιοθήκη του Συλλόγου, μίλησε με τον Κουζινό, λέγοντάς του πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Όπως είπε ο Ανανιάδης, «αυτό είναι το τέλος». Λίγο πριν τις 12 το βράδυ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου κατευθύνθηκαν στο γραφείο του προέδρου του Κολεγίου, όπου έγινε η σύλληψή τους από τους Τούρκους. Στην συνέχεια οδηγήθηκαν στην Αμάσεια όπου με ψευδείς κατηγορίες καταδικάστηκαν σε θάνατο μαζί με τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνισμού. Ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος «Πόντος» Μερζιφούντας αποτέλεσε ένα θεσμικό δημιούργημα των Ελλήνων που συνέβαλε αποφασιστικά στην πνευματική, πολιτισμική, αθλητική και κοινωνική ανύψωση. 
Η συμβολή του Συλλόγου είναι τεράστια και αποτελεί πραγματικά μια εξαιρετική στιγμή όταν Έλληνες που ζουν σε όλο τον κόσμο τιμούν τα μέλη του, θύματα της Γενοκτονίας. 
Τον Δεκέμβριο του 2008 η ποντιακή αδελφότητα Αδελαΐδας Αυστραλίας και η ποδοσφαιρική του ομάδα «Ποντιακοί Αετοί» διοργάνωσαν αγώνα με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Μελβούρνης, προς τιμήν των θυμάτων του Συλλόγου. 
Η ομάδα των Ποντιακών Αετών φόρεσε πιστά αντίγραφα της στολής του συλλόγου «Πόντος». Αντίστοιχο ποδοσφαιρικό παιχνίδι έγινε στις 12 Μαΐου 2009, με αντίπαλους τους παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και τους παλαίμαχους της Καβάλας. 
Τον Μάιο του 2013 υπήρξε αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος του 2004 που έπαιξε στο EURO και με παλαίμαχους Πόντιους ποδοσφαιριστές. 
Μάλιστα οι τελευταίοι φορούσαν τις φανέλες του Πόντου Μερζιφούντας. Στο α’ ημίχρονο την γαλανόλευκη και μετά την πορτοκαλί. Η ομάδα «Πόντος» που αποτέλεσε πηγή αξιόλογων επιτευγμάτων ας γίνει φωτεινός φάρος τους. 
 * Η ιστορία που παρουσιάστηκε προέρχεται από το βιβλίο του Θεοφάνη Μαλκίδη «Ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος «Πόντος» Μερζιφούντας – Από το γήπεδο στην αγχόνη». 
 Θεοφάνης Μαλκίδης
 malkidis.blogspot.com

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Εκδήλωση 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης προς τιμή της σχολικής ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Κύπρο

مايو 27, 2022
Η φετινή σχολική χρόνια καταγράφεται για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμος Αλεξανδρούπολης ως μία χρονιά γεμάτη διακρίσεις, επιτυχίες και πίσω από αυτές πολύς κόπος, διάβασμα, προπονήσεις αλλά και πολλή αγάπη!! 
Στη σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης προς τιμή της σχολικής ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα παιδιά το χάρηκαν και το γιόρτασαν με την ψυχή τους! 
 Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα!! Συγχαρητήρια στους μαθητές, τον προπονητή τους, στους/καθηγητές/τριες και φυσικά στις οικογένειές τους!!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 9η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΟ ACADEMY

مايو 27, 2022

Το Δ.Σ. του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  Π.Α.Ο.Κ Academy ανακοινώνει πως το 9οΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο γήπεδο της ΠΑΛΑΓΙΑΣ.

Μετά από 2 χρόνια το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τα Τμήματα Υποδομής του νομού μας επιστρέφει!!

Η αθλητική εκδήλωση  αυτή διοργανώνεται από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  Π.Α.Ο.Κ Academy  για ένατη φορά, πράγμα που το καθιστά ένα αθλητικό θεσμό της πόλης  , έχει δε παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και  φιλοξενείκάθε χρόνο έως και 500 λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Φέτος για να δώσουμε συνέχεια στην επιτυχημένη  προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου το μεγαλύτερο μέρος του  ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα είναι αφιερωμένο στα κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο!!!. Αναλυτικά θα συμμετάσχουν οι εξής κατηγορίες:

Κορίτσια:  Κ12 (γεν. 2010-2011 + 2009)

                      Κ10- Κ8 (γεν. 2012 και μικρότερα)

Αγόρια:        Κ8  (γεν. 2014-2015)

Γυναίκες:    γεν. 2008 και μεγαλύτερες

Στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα συμμετάσχουν Ακαδημίες από όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη και ομάδες που αγωνίζονται στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Επίσης το ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα είναι ανοιχτό σε ελεύθερες συμμετοχές κοριτσιών τα οποία δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο και θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια θα συμμετάσχουν σε αθλητικά ψυχαγωγικά  παιχνίδια  υπό την επίβλεψη των έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών μας για γνωριμία με το άθλημα . Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. ( Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες τηλ. 6973024666  mail: tonirun69@yahoo.comfacebook: Ακαδημία Ποντιακού Αλεξανδρούπολης footballPrintsΠΑΟΚ)

Φυσικά την διοργάνωση θα στηρίξουν όπως κάθε φορά Εθελοντές (Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες στα παραπάνω στοιχεία), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παράρτημα Αλεξ\πόλης και το ΕΚΑΒ.


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Η Δημοτική Αρχή Σουφλίου βάζει οριστική τελεία στη στασιμότητα των παρελθόντων ετών

مايو 27, 2022
Χρηματοδοτήσεις έργων Δήμου Σουφλίου συνολικού ποσού 23.560.310,07€ για το πρώτο πεντάμηνο του 2022
Στην 3η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού για το έτος 2022 προχώρησε ο Δήμος Σουφλίου, ο οποίος ψηφίστηκε και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με 11 θετικές ψήφους έναντι 7 αρνητικών.
 Στην 3η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού εμπεριέχονταν 
α) η κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλη του Τυχερού (ΕΣΠΑ), 
β) η Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου της πόλης του Τυχερού (ΕΣΠΑ),
γ) η Αντιπλημμυρική Θωράκιση της πόλης του Σουφλίου (ΕΣΠΑ) 
και δ) ο εκσυγχρονισμός του Δικτύου Ύδρευσης στο Δήμο Σουφλίου (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ).
 Οι παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης αφορούν άκρως προβληματικά τμήματα των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης και θα αντικατασταθούν κατά προτεραιότητα στον οικισμό του Σουφλίου, του Αμορίου, της Αγριάνης και του Μικρού Δερείου, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση ψηφιακών υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματος τηλεμετρίας στο Δήμο Σουφλίου.
 Το συνολικό πόσο χρηματοδοτήσεων που εξασφάλισε ο Δήμος Σουφλίου για το πρώτο πεντάμηνο του 2022, ανέρχεται στα 23.560.310,07€, ενώ στο παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται αναλυτικά οι χρηματοδοτήσεις ανά έργο:
 ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 2.123.053,88€ 
ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΤΥΧΕΡΟΥ 13.510.000€
 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ) ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 1.491.741,38€ 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 6.435.514,81€ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 23.560.310,07€

 Η Δημοτική Αρχή Σουφλίου βάζει οριστική τελεία στη στασιμότητα των παρελθόντων ετών. Αφού πρωτίστως εξασφαλίζει τις χρηματοδοτήσεις, προχωρά μεθοδικά στην σταδιακή υλοποίηση όλων των έργων. 
 Ο σχεδιασμός με πράξεις και έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και οι παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες συνεχίζεται.


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στην 6η αγωνιστική, μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο

مايو 27, 2022
Την Κυριακή 29 Μαΐου διεξάγεται η 6η αγωνιστική   των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική κατηγορία . 
Τα παιχνίδια ξεκινούν  στις 17:00. 

 Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές: 
 Γήπεδο Προσοτσάνης: Προσοτσάνη – Καμπανιακός (Ασλανίδης, Μαυρογιώργης, Τσικλιτάρης της ΕΠΣ Πιερίας)
 Γήπεδο Αμμουδιάς: Ηρακλής Αμμουδιάς – Βύρων Καβάλας (Μαυρίδης, Σαμαράς, Ζουρνατζίδης  της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ) 
Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Πανθρακικός (Δημητριάδης , Κώστογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Χατζηβασιλείου  (ΕΠΣ Μακεδονίας) 
 Ρεπό: Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δωρεάν Προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Σουφλίου

مايو 26, 2022
Από τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2002, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές του Δήμου Σουφλίου.
Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, το Δήμο Σουφλίου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.
Για την υλοποίηση της Δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει το Κινητό Πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», στο οποίο καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά γιατροί, και Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.
Οι γιατροί που εθελοντικά συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της υγείας του, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Κινητού Πολυϊατρείου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» του Οργανισμού:
-Τυχερό: Δευτέρα 30/5 - Τρίτη 31/5
09:00-17:00: Παιδιατρικές Εξετάσεις πλησίον ΚΑΠΗ Τυχερού
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 25540 42049 – ΚΑΠΗ Τυχερού
-Σουφλί: Τετάρτη 1/6 – Παρασκευή 3/6
Τετάρτη 1/6 09:00-13:00: Στον αύλειο χώρο του Β’ Δημοτικού Σχολείου Σουφλίου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)
Πέμπτη 2/6 & Παρασκευή 3/6 09:00-17:00: Μαρίας Παπαναστασίου 3-5, πλησίον ΚΑΠΗ Σουφλίου
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 25543 50100 – Δήμος Σουφλίου
Η Δράση της Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της covid19.
Συγκεκριμένα:
1. Θα λαμβάνονται στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής
2. Δεν θα υπάρξει συνωστισμός, ενώ λαμβάνοντας υπόψη και τις καιρικές συνθήκες, θα υπάρχουν τέντες στον εξωτερικό χώρο της Μονάδας, καθώς και καθίσματα, με τις απαραίτητες αποστάσεις, για την παραμονή των ατόμων
3. Θα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες απολυμάνσεις, όπως απαιτείται και προβλέπεται
4. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και οι εξεταζόμενοι θα λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά τους.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε όλα τα παιδιά, με έμφαση σε όσα ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρικά κέντρα, βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό ή λόγω οικονομικών/άλλων δυσκολιών δεν έχουν κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα. Από την έναρξη της δράσης (2002) μέχρι σήμερα έχουν υποστηριχθεί 148.050 παιδιά. Το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία, και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.
Η Δράση Προληπτικής Ιατρικής, για μία ακόμη χρονιά, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.
Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 2310 250 160
thesspress@hamogelo.gr

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Τον πρωταθλητή ελληνορωμαϊκης πάλης U15, Γιάννη Ζωσιμίδη υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

مايو 26, 2022
Τον πρωταθλητή ελληνορωμαϊκης πάλης U15, Γιάννη Ζωσιμίδη υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Μαζί του ο προπονητής μεικτών πολεμικών τεχνών (mixed martial arts) ο Αρης Παντελίδης και συναθλητές του. 
 Ο Γιάννης Ζωσιμίδης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 14.05.2022, όπου κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο 

 Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάληςU15 πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 14/05/2022. 
 Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές του Συλλόγου “Άγιος Δημήτριος” Αλεξανδρούπολης, με τον Γιάννη Ζωσιμίδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. 

 Αναλυτικά όλες οι θέσεις που κατέλαβαν: 
 Γιάννης Ζωσιμίδης: Χρυσό Μετάλλιο στα 85 κιλά  
 Παντελίδης Ανδρέας: έκτη θέση στα 62κιλα 
 Γκρισιουκίδης Νικόλαος: έκτη θέση στα 52 κιλά. 

 Προπονητής: Αριστείδης Παντελίδης 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ 0-2 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

مايو 26, 2022
 

Δυστυχώς ένα αποτέλεσμα που σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε η ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Βύρωνα Καβαλας στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης  "Φώτης Κοσμάς" και πλέον οι πιθανότητες του για την άνοδο στη Γ εθνική σχεδόν μηδενίστηκαν....
Ανώτερος ο Ιπποκράτης δέχθηκε δυο φτηνά γκολ , διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 0-0. 
 Στο 50′ και σε ένα χλιαρό ακίνδυνο σουτ του Δουμάνη , ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη Γιαννόπουλος, έκανε λάθος υπολογισμό έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βύρωνας πήρε κεφάλι στο σκορ 0-1 . Στο 70′ λάθος του Ακρίβου έκλεψε τη μπάλα ο έμπειρος  αρχηγός του Βύρωνα Καβάλας ο  Δουμάνης και πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιαννόπουλο , ο Βύρωνας το 0-2 και με τους τρεις βαθμούς έφθασε στους 11 και μπορούμε να πούμε 'οτι είναι μια από τις τρεις ομάδες που παίρνουν το εισιτήριο ανόδου στη Γ εθνική.

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Μ. Παπάζογλου): Γιαννόπουλος Ι., Ακρίβος, Παπάζογλου Δ., Γκουντενούδης, Σίσκος, Ευθυμιάδης, Τζελέπης, Μουρατίδης, Σιμτσάκης, Τρανόπουλος, Βαρσαμίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μαμρικισβίλι , Ράλλης , ΚαλτσάςΚαρασερίδης. 

 Βύρωνας Καβάλας (Σ. Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Σεφερίδης, Ζιούλης, Ελευθεριάδης, Μαυρογιάννης, Καπνόπουλος, Φουστέρης, Καλτσίδης, Δουμάνης, Αθανασιάδης, Πτηνόπουλος. 
Αγωνίστηκαν και οι Σαββατιανός, Καρίπογλου, Παντελίδης. 
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

مايو 25, 2022
 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-5-2022

مايو 25, 2022

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

مايو 23, 2022
                            ΤΕΤΑΡΤΗ 25 /5/2022   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00
 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ - ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ 
ΤΡΙΠΛΕΤΑ  :ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ / ΖΙΓΚΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ /ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (ΚΙΛΚΙΣ)ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΜΑΝΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΘΡΑΚΗΣ) 
ΚΑΜΠΑΜΝΙΑΚΟΣ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
 ΤΡΙΠΛΕΤΑ  : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ /ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ /ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ :ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (ΠΕΛΛΑΣ )
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ
 ΤΡΙΠΛΕΤΑ  :ΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ / ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / (ΠΕΛΛΑΣ) ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΗΜΑΘΙΑΣ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ :ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΒΡΟΥ)

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Σάββατο 21/5/22 ο  Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδεχόταν τον Ποντιακό για το πρωτάθλημα υποδομών Κ16 της ΕΠΣ Έβρου, λίγο πριν την  προθέρμανση ο 15χρονος ποδοσφαιριστής  του Εθνικού , Χάρης Λαμπίδης ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία  ,του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αμέσως έγινε η μεταφορά του  στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 
 Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση με την κατάσταση του να είναι σταθερή .

Η δοίκηση της ΕΠΣ Έβρου , ο Εθνικός , ο Ποντιακός, και η Ακαδημία ποσοσφαίρου ΠΑΟΚ Οινόης ,εξέδωσαν ανακοινώσεις , εύχονται να βγει δυνατός από αυτή την περιπέτεια της υγεία του να είναι σύντομα καλά και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ποδόσφαιρο

 Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκφράζει την συμπαράσταση του στον ποδοσφαιριστή μας Χάρη και στην οικογένεια του. 
Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα 
Με εκτίμηση, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 

 Ακαδημία Ποντιακού Αλεξανδρούπολης 

Οι ποδοσφαιριστές μας της Κ16, ο προπονητής Γιαννης Μιχαηλίδης, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και ολοι μας μικροί και μεγάλοι, ευχομαστε ολόψυχα μέσα από την καρδιά μας τα περαστικά μας στον αθλητή της Κ16 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Λαμπιδη Χαρη και στον πατέρα του Γιάννη, προπονητή της Κ16 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, την αμέριστη στήριξη μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. 
Χάρη είμαστε όλοι μαζί σου και σε περιμένουμε όλοι μας να επιστρέψεις στα γήπεδα! 

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Οινόη Ορεστιάδος

Σύσσωμη η οικογένεια της Σχολής Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΟΙΝΟΗΣ εύχεται ολόψυχα περαστικά στον νεαρό αθλητή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την περιπέτεια. Σε περιπτώσεις που διακυβεβευεται το υπέρτατο αγαθό του άνθρωπο,τίποτα από τα υπόλοιπα δεν έχει αξία. Μείνε δυνατός ΧΑΡΗ και οι σκέψεις όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι μαζί σου. Σε περιμένουμε σύντομα ξανά κοντά μας
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ :ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

مايو 23, 2022
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Στην κατηγορία των Ανδρών -74 κιλών ο ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΪΛΕΖΟΥΔΗΣ κατέκτησε την Πρώτη Θέση (Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος)

مايو 23, 2022
Στο 2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου,στην Χαλκίδα,συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία των Ανδρών -74 κιλών ο ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΪΛΕΖΟΥΔΗΣ όπου κατέκτησε την Πρώτη Θέση !
Ο  νεαρός αθλητής από την Ορεστιάδα ανήκει στον σύλλογο του Ομοσπονδιακού  προπονητή Θοδωρή Ζινέλη , στον “ΑΙΑΝΤΑ ” .
 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 5-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

مايو 22, 2022
 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ & ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

مايو 22, 2022
Στα μπαράζ ανόδου εάν αξιοποιήσεις την έδρα σου και τσιμπήσεις  βαθμό -ούς  εκτός έδρας τότε δεν έχεις πρόβλημα για την άνοδο .
  Αξιοποίησαν την έδρα τους  Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης και  Πανθρακικός με νίκες καθώς διεξήχθη η 4η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς του Βύρωνα με την Προσοτσάνη, ρεπό είχε ο Καμπανιακός .
Δείτε εδω ολόκληρο το παιχνίδι ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

مايو 22, 2022
 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Ταεκβοντό Ολυμπιακή κατηγορία των -58 κιλών : Πέμπτος στην Ευρώπη ο Διονύσης Ραψομανίκης

مايو 21, 2022
Την 5η θέση, στην παρθενική του εμφάνιση στην Ολυμπιακή κατηγορία των -58 κιλών σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατέλαβε ο Διονύσης Ραψομανίκης. 
Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης το 2021 (στα -54κ.), στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Μάντσεστερ, νίκησε 28-22 τον Γάλλα Αλέσιο στον γύρο των «16», ηττήθηκε όμως από το Νο-3 του ταμπλό, τον Ισπανό Γιούντα στα προημιτελικά με 21-15 (4-5, 9-8), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μεταλλίων. 
 Από τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές που έχουν αγωνιστεί έως σήμερα, η Αναστασία Νεκταρία Κοκόση έφτασε έως τον γύρο των 16 στα -49 κιλά. 
 Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μάντσεστερ συνεχίζεται αύριο (Σάββατο) με τέσσερις ελληνικές συμμετοχές. 
Ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου, στην πόλη όπου κατέκτησε το ασημένιο παγκόσμιο μετάλλιο το 2019, συμμετέχει στην κατηγορία των -80 κλών, ενώ στα μετάλλια των -68 κιλών, θα επιχειρήσει να βρεθεί εκ νέου (το 2021 στη Σόφια ήταν τρίτος) ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.
Στις γυναίκες, το μέλος της προΟλυμπιακής ομάδας για το Τόκιο, Νάσια Μητσοπούλου, συμμετέχει στα -67 κιλά, ενώ στα -46 κιλά αγωνίζεται η Σταματία Τσαμπαλά.
 Τα αποτελέσματα των Ελλήνων: 
-58 κιλά Προημιτελικά 
Διονύσιος Ραψομανίκης-Adrian Vicente Yunta (Ισπανία) 15-21 
Γύρος 16 
Sebastien Alesio (Γαλλία)-Διονύσιος Ραψομανίκης 22-28 -49 κιλά
 Γύρος 16 
Αναστασία Νεκταρία Κοκόση-Rukiye Yildirim (Τουρκία) 9-15
 Γύρος 32 
Naiara Linan (Ανδόρα)-Αναστασία Νεκταρία Κοκόση 4-22 -87 κιλά 
Γύρος 32 
Milad Beigi (Αζερμπαϊτζάν)-Ιωάννης Παπαδόπουλος 22-1 +73 κιλά
 Γύρος 16 
Nafia Kus (Τουρκία)-Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου 17-4 -73 κιλά
 Γύρος 16 
Παρασκευή Ντεμογιάννη-Nadica Bozanic (Σερβία) 0-0 GS (13-13) υπεροχή η Bozanic -54 κιλά
 Γύρος 16 
Ανάργυρος Πρασσάς-Deniz Dagdelen (Τουρκία) 5-25 -63 κιλά 
Γύρος 32 
Egor Rogozhine (Ισραήλ)-Ευάγγελος Νικολάου 10-8 -53 κιλά 
Γύρος 32 
Μαρκέλλα Τέγκερη (Κύπρος)-Ελένη Εργάτη 23-12 
 Το αυριανό (Σάββατο) πρόγραμμα : Άνδρες: -68κ., -80κ. | Γυναίκες: -46κ., -67κ. 
11:00-19:00 Προκριματικά 
20:00-23:00 Τελικοί 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Σταύρος Μάνταλος :ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Συνεργασία διαιτητικής ομάδας»Τετάρτη 18 Μαϊου 2022 στην Αλεξανδρούπολη

مايو 19, 2022
Την Τετάρτη 18 Μαϊου 2022 στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό μάθημα από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρο Μάνταλο, με τους διαιτητές του Έβρου να δίνουν δυναμικό παρών. 
Ο Σταύρος Μάνταλος ήταν ο βασικός ομιλητής του σεμιναρίου, που διοργάνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας Έβρου , με συνδιοργανωτή την ΕΠΣ Έβρου.
 Ο κος Μάνταλος μίλησε στους Διαιτητές του Συνδέσμου, το θέμα που ανέπτυξε ήταν «Συνεργασία διαιτητικής ομάδας».
 Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Έβρου , Παντελής Χατζημαρινάκης , ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Στρατούδης Ιωάννης και μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας. Να υπενθυμίσουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη θητεία κρατάει τα “ηνία” του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Έβρου ο νυν πρόεδρος,Παντελής Χατζημαρινάκης .
 Μίλησαν στην κάμερα ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Έβρου κος Στρατούδης Ιωάννης , ο κ. Μάνταλος Σταύρος, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Κ.Ε.Δ/ Ε.Π.Ο και υπεύθυνος των Εθνικών Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου , Παντελής Χατζημαρινάκης.

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Υπογραφή σύμβασης έργου «Αποκατάσταση Οδοστρωμάτων Εσωτερικού Οδικού Δικτύου οικισμού Σουφλίου του Δήμου Σουφλίου

مايو 17, 2022
Υπογράφηκε η σύμβαση και ξεκινά άμεσα το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση Οδοστρωμάτων Εσωτερικού Οδικού Δικτύου οικισμού Σουφλίου του Δήμου Σουφλίου». Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος μαζί με τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας ΑΚΜΩΝ Α.Τ.Ε. Λασκαράκη Γιώργο, υπέγραψαν από κοινού τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 445.000€, που αφορά την αποκατάσταση του οδοστρώματος εντός της πόλης του Σουφλίου, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή τον πρόσφατο χειμώνα. 
Η Δημοτική Αρχή προχωρά στην υλοποίηση των έργων από τις χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίζει και διεκδικεί με σκοπό την αναβάθμιση όλων των εγκαταλειμμένων και κατεστραμμένων επί χρόνια υποδομών στο σύνολο του Δήμου Σουφλίου. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

22 ΜΑΪΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. "ΑΕΣ ΟΡΦΕΥΣ ΣΟΦΙΚΟΥ"

مايو 17, 2022
H ανακοίνωση:
Την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το ποδοσφαιρικό σωματείο του χωριού μας, «ΑΕΣ ΟΡΦΕΥΣ ΣΟΦΙΚΟΥ». 
 Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Σοφικού ενώ οι κάλπες θα ανοίξουν στις 17:00 και θα κλείσουν στις 19:00 παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου. 
Παρακαλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να προσέλθουν, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΣΤΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

مايو 17, 2022
Αλλάζει η έδρα  για τα επόμενα δυο παιχνίδια των αναμετρήσεων ο ΑΟ Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης. 
Επομένως για τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια με Άρη Πετεινού στις 22 Μαΐου και με Βύρωνα Καβάλας την Τετάρτη  25 Μαϊου , η διοίκηση του  Ιπποκράτη αποφάσισε  να μην αγωνιστεί  στην φυσική του έδρα την Δραγάνα, αλλά στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης "Φώτης Κοσμάς". 
Η τιμή του εισιτηρίου είναι  5 ευρώ, με την διοίκηση  να καλεί όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας που χρειάζεται τη στήριξη, τη συμπαράσταση και τη φωνή όλων  για να κάνει το βήμα  ανόδου στην νεα Γ΄ Εθνική κατηγορία .
Με δυο νίκες η ομάδα φτάνει στους 10 βαθμούς και  το όνειρο της ανόδου είναι κοντά .


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-5-2022 ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 22:30

مايو 16, 2022
 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Αποτελέσματα Βαθμολογία, 23η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Υποδομών ΕΠΣ Έβρου

                                 23η αγωνιστική 
K16
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Κ16 - ΦΕΡΕΣ Κ16    4-2 
ΟΙΝΟΗ Κ16- ΕΘΝΙΚΟΣ Κ16     4-1
ΜΑΙΣΤΡΟΣ Κ16- ΑΠΑΛΟΣ Κ16   1-1
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Κ16- ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Κ16   2-0
 
Κ14

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Κ14- ΦΕΡΕΣ Κ14 4-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ14 -ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Κ14 1-2
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κ14- ΣΑΓΗΝΗ Κ14 12-1
ΟΙΝΟΗ Κ14 -ΕΘΝΙΚΟΣ Κ14 5-2
ΜΑΙΣΤΡΟΣ Κ14- ΑΠΑΛΟΣ Κ14*  3-0 (α.α.)
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Κ14- ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Κ14* 3-0 (α.α.)
Κ12
ΑΛΑΝΑ Κ12 -ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Κ12 5-2
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κ12 -ΣΑΓΗΝΗ Κ12 7-2
ΟΙΝΟΗ Κ12 -ΕΘΝΙΚΟΣ Κ12 0-3 (α.α.)
ΜΑΙΣΤΡΟΣ Κ12 -ΑΠΑΛΟΣ Κ12 5-2
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Κ12 -ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Κ12 3-4
Κ10

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Κ10 -ΦΕΡΕΣ Κ10 3-2
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κ10 -ΣΑΓΗΝΗ Κ10 5-1
ΟΙΝΟΗ Κ10 -ΕΘΝΙΚΟΣ Κ10 0-3 (α.α.
ΜΑΊΣΤΡΟΣ Κ10- ΑΠΑΛΟΣ Κ10 11-4
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Κ10 -ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Κ10 2-2

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

مايو 16, 2022
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας (ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ του συνδέσμου ΗΜΑΘΙΑΣ) στο ματς με τον Ηρακλή Αμμουδιάς εξέδωσε ο Α.Ο Ιπποκράτης .
 Η ανακοίνωση: 
Διαμαρτυρόμαστε για την φάση του 82',όπου καθαρή ανατροπή από τον τελευταίο αμυντικό της "ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ" στον ποδοσφαιριστή μας ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜ. ο διαιτητής του αγώνα κ. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ του συνδέσμου ΗΜΑΘΙΑΣ έκλεισε στην κυριολεξία τα μάτια του, ενώ ήταν σε απόσταση 10 m από την φάση δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι. 
Θεωρούμε ότι η φάση ήταν άκρως καθοριστική διότι κρίθηκε και αλλοιώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Καλούμε όλους τους υπεύθυνους της διαιτησίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Δεν επιτρέπεται αξιολογημένοι διαιτητές να έχουν τέτοιου είδους χαλαρές αντιδράσεις σε κρίσιμα παιχνίδια που κρίνεται μια ολόκληρη κατηγορία... 
 ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Ένα τραγικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη.(ΒΙΝΤΕΟ)

مايو 16, 2022
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-evros.gr, άστεγος άνδρας, ο οποίος έψαχνε σκουπίδια μέσα στον ρομποτικό κάδο σκουπιδιών μπροστά στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς ο κάδος τον έκοψε στα δύο. 
Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα στο ΠΓΝΑ ενώ στο χώρο βρίσκεται και όχημα της πυροσβεστικής. Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Το πρώτο βήμα για την σύσταση ΤΑΑ πραγματοποιήθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Άθλου Ορεστιάδας

مايو 15, 2022
                                             Σε τροχιά ΤΑΑ ο Άθλος Ορεστιάδας 
Το πρώτο βήμα για την σύσταση ΤΑΑ πραγματοποιήθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Άθλου Ορεστιάδας η οποία διεξήχθη την Κυριακή (15/05) στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την ίδρυση Τμήματος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΤΑΑ) το οποίο θα σηματοδοτήσει πλέον και τη νέα εποχή της ομάδα μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. 
 Όπως αποφασίστηκε, η σύνθεση του ΤΑΑ, θα είναι 5μελής και έπειτα από ψηφοφορία αυτή θα αποτελείται από τους Τσολακίδη Γεώργιο, Κυλούδη Ευστράτιο, Ουζουνίδη Νικόλαο, Σπαθόπουλο Αθανάσιο και Μούρδαλα Νικόλαο. 
 Πρόεδρος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Άθλου Ορεστιάδας ήταν ο Ευσταθιάδης Ευστάθιος και μέλη ο Διαμαντίδης Πολυχρόνης και Αποστολοπούλου Αριστέα. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ -ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 0-0

مايو 15, 2022

 
  ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:(ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Μ.) 
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ(ΡΑΛΛΗΣ 50΄), ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ(ΣΙΣΚΟΣ 45΄),ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ,ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ(ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ 40΄),ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ,ΤΖΕΛΕΠΗΣ(ΣΙΜΣΤΣΑΚΗΣ 50΄),ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 50΄), ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

مايو 15, 2022
Καλό παιχνίδι ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης στην Αμμουδιά Σερρών πήρε τον χρυσό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα το τελικό σκορ 0-0 αδικεί την ομάδα της Αλεξανδρούπολης καθώς είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει.
Η Προσοτσάνη με το επιβλητικό 5-0 επί του Άρη Πετεινού πήρε το τρίποντο , ενώ ο Βύρωνας Καβάλας καθάρισε τον Καμπανιακό με 3-1 !!!

Προσοτσάνη – Άρης Πετεινού  5-0
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 0-0
Βύρωνας Καβάλας – Καμπανιακός  3-1 
                                  
                                            ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ




Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Live score

مايو 15, 2022
ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
(ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16:00)

ΤΕΛΙΚΟ  Προσοτσάνη – Άρης Πετεινού  5-0
ΤΕΛΙΚΟ  Ηρακλής Αμμουδιάς – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 0-0
ΤΕΛΙΚΟ  Βύρωνας Καβάλας – Καμπανιακός  3-1 

 Ρεπό: Πανθρακικός
                                                        AO ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
                                                        ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by