Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Τουρνουά Αλληλεγγύης "Δημήτρης Μπακιρτζής" στο Σουφλί (ΦΩΤΟ)

Φινάλε  του 5ου Τουρνουά Αλληλεγγύης "Δημήτρης Μπακιρτζής" στις 26 Ιουνίου 2022, με την συμμετοχή των ακαδημιών του Α.Ο. Τυχερού, του Ηρακλή Σαγήνης και της Θράκης Φερών, Α.Ε. Διδυμοτείχου, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Αναγέννηση Αλεξ/πολης (κορίτσια), Θράκες Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Οινόης. 
Στο τουρνουά συμμετείχαν και οι γυναικείες ομάδες: Βασίλισσα της Θράκης και Ροδόπη 87 .
Ένα τουρνουά από το οποίο συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες αγοριών, κοριτσιών και γυναικών.

 Οι ευχαριστίες των διοργανωτών : 
 Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τις ακαδημίες του Νομού Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, καθώς και τις γυναικείες ομάδες της Ροδόπης και της Ξάνθης, που συμμετείχαν στο τουρνουά μας. Ευχόμαστε να περάσατε όμορφες και χαρούμενες στιγμές. 
 Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κ. Χατζημαρινάκη Παντελή, τον Αντιπρόεδρο κ. Καραγιάννη Χρήστο και τον ταμία κ. Παναγόπουλο Δήμο, οι οποίοι και απένειμαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά κύπελλα στις  ομάδες.
Εμείς από την θέση μας πιστεύουμε ότι ο στόχος επετεύχθη. 12 ομάδες παρέλασαν από το τουρνουά μας, ο σκοπός του οποίου ήταν ιερός. Εκατοντάδες χαμόγελα γέμισαν το 2ημερο του τουρνουά, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι αυτά τα χαμόγελα τα βλέπαμε καθ' όλη την διάρκεια, αλλά και στην λήξη του τουρνουά. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλό Καλοκαίρι με υγεία και χαρούμενες στιγμές!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια