ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ : Βρείτε μια μπάλα, βράστε την, πάρτε μια μυρωδιά και ακούστε:

Προς όλους τους ανθυπάνθρωπους, γατάκια, παραγοντίσκους του Διδυμοτείχου και των περιχώρων και λοιπούς άσχετους του ντεμέκ αθλητισμού γενικά: 
 Βρείτε μια μπάλα, βράστε την, πάρτε μια μυρωδιά και ακούστε: 
 Η ευθύνη, αφορά τους άντρες που μπορούν να την αντέξουν και όχι τα ανθρωπάκια. Αφήστε την σε μένα και στον πρόεδρο, δε μπορείτε να τη σηκώσετε και είναι κρίμα.
 Φταίω εγώ λοιπόν, για το κατάντημά σας, τα ξευτυλίκια σας και όλα τα συναφή. Και θα φταίω και για του χρόνου αν θέλετε, μιας και δεν αντέχετε εσείς, για να συνεχίσετε να λέτε ότι είστε παράγοντες και να σας αφήνουν οι γυναίκες σας να βγαίνετε από το σπίτι. 
 Φταίω που πριν ακόμα αναλάβω μου σκάβατε το λάκκο, που έκανα προπόνηση χωρίς τερματοφύλακα γιατί παίρνατε τηλέφωνα να μην έρθει. 
 Φταίω που τραβούσατε καμερα την προπόνηση για να τη δώσετε δεξιά αριστερά.
 Φταίω για τους κολλητούς ποδοσφαιριστές που τους βάζατε επίτηδες να δημιουργήσουν θέματα του τύπου θα πάω στην προπόνηση, θα το παίξω τραυματίας και θα φύγω... 
 Φταίω, που μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από τους σημερινούς πρεσβευτές-καλοθελητές των επιτυχιών αποχώρησαν 15 παίκτες και ήρθαν 2. 
 Φταίω, που 3 από τους αποχωρήσαντες πήγαν στον Ιπποκράτη και 4 στον Ορέστη, με αποτέλεσμα να ενισχύσετε τους ανταγωνιστές και να αποδυναμώσετε την ομάδα μας. Αλλά έπρεπε να πάρουμε πρωτάθλημα. Οπωσδήποτε. Αλλιώς θα έφταιγα εγώ. ΜΟΝΟ εγώ. Εντάξει είμαστε; Χάνουμε στο ημίχρονο στο Νεοχώρι, δεν έχανε η ομάδα, έχανα εγώ. Πρόεδρε, να τον διώξουμε; Ανατροπή με 5 γκολ. Στεναχωρεθήκατε ε; Σας καταλαβαίνω..... Και ξανά μπλα μπλα και πηγαδάκια, γιατί κάνει πολλές ταχύτητες στην προπόνηση.. γιατί αυτό, γιατί κρατάει καφέ, γιατί καπνίζει, γιατί φυσάει νοτιάς .... Και φυσικά, έρχεται ο σούπερ γυμναστής, ο ειδικός με το σταυρό στο χέρι: Μόνο διπλό παίζουν, δεν το λέω εγώ βέβαια, αλλά ένα παιδί από το χωριό, δεν το ξέρετε.... λες και δεν ήταν κάθε μέρα στο γήπεδο.. Θα έρθει και η σειρά του .. Για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, που όταν ζητούσα παίκτες τουλάχιστον από την Κ16 δεν το επέτρεπαν οι υπεύθυνοι και μου λέγατε μην ενοχλείς την ακαδημία. Που παίρνατε στον πρόεδρο και του λέγατε ότι θέλω να τη διαλύσω.
 Φταίω, που μετά από μια άδικη αγωνιστικά ήττα με δύο δοκάρια την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα έστρωσε, έκανε διπλό με το Μαντζίρη και εκεί ανησυχήσατε. 
Βλέπεις τέτοιο φορ, που το βρηκαμε.... Με δικές μου γνωριμίες ήρθε. Που να τον βρείτε εσείς ... Τι να κάνουμε, μας αγαπάνε οι φίλοι στη Θεσσαλονίκη, εκεί δε φτάνετε να σαμποτάρετε κι αυτή τη μεταγραφή... Όπως τόσες άλλες. Και φυσικά, φόβος, μην τυχόν και μας το πάρει μόνος του. Αλλά... Αλλά ήρθε ο κόβιντ, χάθηκαν δύο ματς ενώ έλλειπα και φυσικά χρεώθηκαν σε μένα. Σουφλί και Ιπποκράτης. 
Σας ζήτησα διευκόλυνση, υπήρχε τρόπος να βλέπω μόνος, το αρνηθήκατε. Για κανένα κουτσομπολιό στα αποδυτήρια καλοί είστε ... 
 Φταίω που δεν κερδίσαμε το Σουφλί, που με δέκα παίκτες μας έκανε ανατροπή και το ίδιο βράδυ λέγατε ότι παίξαμε ντεμέκ με τα δεύτερα.
 Φταίω και για τον Ιπποκράτη φυσικά, που δεν πρόλαβα να σας μάθω πόσες είναι οι αλλαγές. Μέχρι και ο παρατηρητής σας το είπε αλλά ξέρουμε, ξέρουμε του είπατε. Και τελευταίο δεκάλεπτο, παίζαμε με 10. Δεν θα πω για το τζάμπα κόρνερ στο 94, ούτε για το μαρκάρισμα με τα μάτια.
 Φταίει ο διαιτητής μετά. Και η κακή προπόνηση ε; 
 Φταίω που ακόμα και σήμερα, δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να παρουσιάζονται τρεις ως γενικοί αρχηγοί, αλλά όχι για να λύνουν προβλήματα παρά μόνο να δημιουργούν. 
 Φταίω και για άλλα, μην σας κουράζω. Γιατί απλά μπορώ. Και αντέχω. Εσείς όχι.
 Φταίω, γιατί στα 5 σταματάω και λέω Μιχάλη, να γυρίσει η μπάλα .... Βέβαια, Έβρος Σουφλίου, άλλο κεφάλαιο αυτό. Αααααλλοι επιστήμονες. Στην ώρα τους όλα .... 
Φταίω, γιατί είστε απλά οι καλύτεροι ... Α, κι αν η δράση σας περιορίζεται στο μπλα μπλα, τελειώνετε να φτιάξουμε και διοίκηση αν χρειαστεί.
 Μιας και τον κ. Σιαλάκη τον σκάσατε κι αυτόν. Όπως και την κυρία Τσάμουρα. Κρίμα. Γιατί ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ και ΗΘΕΛΑΝ να κάνουν ΠΟΛΛΑ. Δεν πειράζει.
 Δεν τελειώσαμε...

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια