Η Εθνική υποδέχεται στο  Πανθεσσαλικό την Κύπρο (21:45), με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών στο Nations League και να κάνει άλμα πρωτιάς. 
Το ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας είναι ονειρεμένο στο φετινό Nations League, έχει ξεκινήσει με δύο εκτός έδρας νίκες και είναι στην κορυφή του ομίλου της στη League C. 
 Ο στόχος η πρώτη θέση, ώστε να ανέβει η ομάδα στο Fifa Ranking, να προβιβαστεί στη διοργάνωση και παράλληλα να έχει το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας αν δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών του Euro 2024. Αν μη τι άλλο, το κίνητρο είναι μεγάλο. 
Μάλιστα, το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, η προπώληση πηγαίνει εξαιρετικά και αναμένονται περισσότεροι από 15.000 στις εξέδρες.

Ο Βλαχοδήμος κάτω από την εστία, ο Τσιμίκας  θα ξεκινήσει εκ νέου βασικός, το ίδιο και ο Χατζηδιάκος στο κέντρο της άμυνας, παρτενέρ του δεν θα είναι δεδομένα ο Μαυροπάνος, αφού δοκιμάστηκαν και οι Γούτας - Τζαβέλλας, οι άλλοι δύο στόπερ της ομάδας..
 Στον άξονα, ο Σιώπης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, με τον Μπακασέτα να παίρνει εκ νέου φανέλα βασικού, όντας άλλωστε σε φόρμα, ενώ είναι ανοικτή η τρίτη θέση. 
Οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος είναι τρεις επιλογές για τον Ουρουγουανό τεχνικό.
 Ο Μασούρας έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός, καλύπτοντας τη μια θέση μεσοεπιθετικά, ενώ είναι ανοικτή η άλλη πλευρά. Στη θέση του επιθετικού ο Παυλίδης διεκδικεί θέση αντί του Γιακουμάκη.

ΠΗΓΗ www.sport24.gr
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!