ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΒΥΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

Πρίν λίγο διαβάσαμε την είδηση που μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να είναι για τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Βύσσας , μετά από δυο γενικές συνελεύσεις και αρκετή συζήτηση αποφασίστηκε , ο,τι ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ να μην πάρει μέρος σε καμία κατηγορία πρωταθλήματος ΕΠΣ Έβρου.
Να θυμίσουμε ο πρωταθλητής  στον Βόρειο όμιλο Ακρίτας Νέας Βύσσας στις αρχές Ιουνίου  υπήρχαν οι σκέψεις να μην αγωνιστεί στην Ά Έβρου, σήμερα όμως με την δεύτερη συνάντηση   αποφασίστηκε να μην λάβει μέρος σε καμία κατηγορία για την σεζόν 2022-23!!!

Όση χαρά μπορεί να φέρει ένα πρωτάθλημα τόση και απογοήτευση καθώς οι απαιτήσεις πληθαίνουν και δεδομένου ότι είμαστε λίγοι όσοι αγαπάμε την ομάδα και πασχίζουμε για αυτήν βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από 2 γενικές συνελεύσεις και αρκετή συζήτηση αποφασίστηκε η ομάδα μας να μην λάβει μέρος σε καμία κατηγορία του νομού για το έτος 2022-2023! Δεν είναι δυνατόν όμως μια ομάδα με τέτοια ιστορία να σβήσει έτσι άδοξα οπότε θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το μέλλον της ομάδας! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια