Headlines

Comments

Ο ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΤΣΙΛΕΚΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

أغسطس 31, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Έβρου Σουφλίου :
Πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
 Μετά την καταμέτρηση των ψήφων νέος πρόεδρος του συλλόγου μας αναλαμβάνει ο κ. Παπατσιλεκας Θωμάς. 
Προέδρος: Παπατσιλέκας Θωμάς
Αντιπρόεδρος: Ράλλης Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας: Παππάς Θεόδωρος
Ταμίας: Παπατσιλέκας Νικόλαος
Γεν. Αρχηγός: Φλώρος Πέννας
Μέλη: Γκρουσδανάκης Αργύριος,
Μπάμνιου Χρυσή

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

أغسطس 31, 2022
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Πανθρακικός στο παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος Α φάση  με την Αλεξανδρούπολη fc  στο ΔΑΚ Κομοτηνής. 
Σκόρερ  ο Βάσκος  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 66΄. 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :ΚΟΤΣΑΚΗΣ,ΑΡΕΤΑΣ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΚΑΝ,ΣΜΑΛΗΣ ,ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΗΣ,ΜΠΑΪΚΑΡΑ,ΓΚΟΥΤΖΙΔΗΣ,ΦΟΥΡΛΑΤΑΡΑΣ.
 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC: ΚΕΣΟΥΔΑΚΗΣ,ΑΚΡΙΒΟΣ,ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ.ΛΙΤΣΙΟΣ,ΡΑΛΛΗΣ,ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΗΣ,ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ,ΜΑΛΤΕΖΟΣ,ΤΣΙΤΣΕΚΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ,ΤΣΑΛΙΔΗΣ. 

ΚΟΚΚΙΝΗ :ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 80΄ 
 ΚΟΚΚΙΝΗ :ΚΕΣΟΥΔΑΚΗΣ 78΄ 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Αστέρας Τριποτάμου-Άρης Πετεινού

أغسطس 31, 2022

Ο Γιώργος Σκουταρίδης και το LEGA TV , σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα κυπέλλου !! 


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

أغسطس 30, 2022
ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ 
Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας Δευτέρα 29/8/2022 
Φιλικός αγώνας προετοιμασίας (πρώτος για τον Ορέστη), έγινε στο γήπεδό μας σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 . 
 Οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα των ομάδων τους ώστε να είναι πανέτοιμες όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 
 Για την ιστορία ο Ορέστης επιβλήθηκε με σκορ 6 - 1 . 
Τα γκολ πέτυχαν οι Τσισμαλίδης Χρήστος στο 19΄, Λαζαρίδης Γιώργος στο 35΄, Ανδρεάδης Κώστας στο 44΄, ο Σιγρέκης Χρήστος μετά από σουτ του Βαρσαμίδη Στέφανου στο 71΄, ο Θάνος Νίκος στο 73΄ και ο Ντουμανάκης Θεοδόσης στο 78΄. Στο 75΄ είχε μειώσει ο Άρδας σε 5 - 1. 
Για τον Ορέστη αγωνίστηκαν οι : Οτέμπερης Παν., Γιαννακίδης Αναστ., Δημητριάδης Δημ., Ασπιώτης Νάσος, Κομεσίδης Δημ., Ανδρεάδης Κων., Σταματόπουλος Παύλ., Λαζαρίδης Γιώργ., Κωνσταντινίδης, Τσισμαλίδης Χρ., Χρηστούδης Αθ., Δουλούδης Αθ., Θάνος Νίκος, Κιτσικούδης Πάρης, Θεμελής Θωμ., Γκουντενούδης, Πετρόπουλος Στέφ,, Τσομπανούδης Δημ., Βαρσαμίδης Στέφ., Ντουμανάκης Θεοδ., Σιγρέκης Χρ., Κυρκούσης Χρ. και Παπαμιχαήλ Γιώργος.

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

أغسطس 30, 2022
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Έβρου ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της οτι: στους φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα διεξάγονται με διαιτητική τριπλέτα που θα ορίζει η ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ υποχρεωτικά θα πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με αυτά που ορίζει ο ΚΑΠ 2022:
 ➢ Παρουσία προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα.
 Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός είτε νοσηλευτής είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα.
 ➢ Δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών.
 ➢ Κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών εν ισχύι.


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ FC ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

أغسطس 30, 2022

Η αποστολή της Αλεξανδρούπολης FC για τον αυριανό (31/08, 17:30) αγώνα Κυπέλλου στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : ΜΠΟΓΛΟΥ , ΚΕΣΣΟΥΔΑΚΗΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 
ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ, ΛΙΤΣΙΟΣ, ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. , ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΕΚΙΔΗΣ ,ΡΑΛΛΗΣ.
ΜΕΣΟΙ:ΤΣΙΕΓΓΕΛΙΔΗΣ,ΑΜΠΡΑΧΑΜΝΙΑΝ,ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ Α., ΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:ΤΖΑΡΙΛΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ,ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ

Προπονητής :Ουσταμπασίδης Νίκος 

Αναστασία Μυλοπούλου από την ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε διαιτητής για την αναμέτρηση με βοηθούς τους Γιάννη Γεωργαντέλη και Αντρέα Ζαχαρία επίσης από την ΕΠΣ Καβάλας, ενώ Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Σαββόγλου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΖΑΛΑΩΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

أغسطس 30, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Αλεξανδρούπολης :
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι τη νέα σεζόν η Παναγιώτα Ζαλαώρα θα ανήκει στην οικογένεια της Γυναικείας ομάδας του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.
 Η Παναγιώτα αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι γέννημα θρέμμα της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Π.Α.Ε Λαμίας και βρίσκεται στην πόλη μας ως φοιτήτρια του Α.Π.Θ στο τμήμα Νηπιαγωγών. 
 Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης. 
Πέρα από την αγωνιστική δυναμική, είναι μια κοπέλα που ο εξαιρετικός χαρακτήρας της θα συμβάλει ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στο ρόστερ της ομάδος μας. 
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Για ακόμα μία χρονιά η γυναικεία ομάδα του Ποντιακού θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Ο Καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης μας τιμά με την επιστημονική του παρουσία , με το ερευνητικό του έργο

أغسطس 30, 2022
Στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων Τυχερού δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αυτήν τη εκδήλωση προς τιμήν ενός Τυχεριώτη ,ενός δημότη του Δήμου Σουφλίου ο οποίος μας τιμά με την επιστημονική του παρουσία , με το ερευνητικό του έργο το οποίο είναι , όπως είδαμε και διαπιστώσαμε όλοι μας , είναι τεράστιο , είναι κυριολεκτικά σπάνιο να βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε συντοπίτη . Ο καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης έχει ένα ευρύ φάσμα ερευνητικού ενδιαφέροντος , έχει πολλές δράσεις έχει συμμετοχές σε πολλά συνέδρια , έχει αναπτύξει πολλές εφαρμογές και ως Δήμος Σουφλίου μια τέτοια εφαρμογή με το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε πλέον και στο ΚΑΠΗ Τυχερού και στο ΚΑΠΗ Σουφλίου θα βρίσκεται προς όφελος των ηλικιωμένων συμπολιτών μας . Είναι μια εφαρμογή που έχει αναπτύξει το εργαστήριο το οποίο διευθύνει ο κος Παναγιώτης Μπαμίδης και ήταν υποχρέωσή μας να κάνουμε την συνεργασία με το εργαστήριο και την ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οφείλουμε όλοι μας να το επικοινωνήσουμε και μόνο κερδισμένοι θα είμαστε σαν περιοχή και κυρίως για τους ηλικιωμένους που απευθύνεται αυτό το πρόγραμμα .

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

أغسطس 30, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης :
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή Ευαγγελίδη Γιώργου. 
Ο Γιώργος πέρα από εξαίρετος ποδοσφαιριστής είναι και ένας υπέροχος χαρακτήρας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Μακεδονικό, στην Ένωση Αλεξανδρούπολης και στον Ιπποκράτη. Γιώργο καλώς ήρθες.
 Σου ευχόμαστε υγεία και να συμβάλλεις τα μέγιστα στους στόχους της ομάδας μας.
   Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΔΑΜΙΔΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

أغسطس 30, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του ΑΡΔΑ Καστανεών   : 
Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αδαμίδη και Γιάννη Αραμπατζή! 
 Γεννημένοι το 1998 κι οι δυο τους, έρχονται στην ομάδα μας να δώσουν πολλές λύσεις μιας και μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. 
 Την χρονιά που μας πέρασε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τέλους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας με την ομάδα του Ακρίτα Ν. Βύσσας. 
 Ο Γιάννης Αδαμίδης αγωνίζεται κυρίως ως μέσος, αλλά μπορεί να παίξει με ευκολία σε όλες τις θέσεις του άξονα. Εκτός του Ακρίτα έχει αγωνιστεί και στον Ορέστη Ορεστιάδας. 
 Ο Γιάννης Αραμπατζής, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για 2 σεζόν και στον Άρδα Διαμαντή Αραμπατζή και φυσικά ανιψιός του προπονητή Γιώργου Αραμπατζή, αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός οπισθοφύλακας ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο. 
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ένωση Άνθειας - Αρίστεινου, ενώ ξεκίνησε από τους "μικρούς" του Ακρίτα Ν. Βύσσας, στον οποίο έχει θητεύσει σε 2 διαφορετικές περιόδους. 
 Τους καλωσορίζουμε και τους δύο στην "παρέα" μας, με την ευχή να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσουν με τα "πράσινα" της ομάδας μας ότι στόχο έχουν θέσει, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ : Δείξαμε ένα δυναμικό παρόν, είμαστε στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως(BINTEO)

أغسطس 30, 2022

Τιμούμε την μνήμη του Στράτου Τραμουντάνη με καλεσμένο τον Παλτόγλου Χάρη προπονητής Εθνική Ελλάδος στο Ταεκβοντό. Η οικογένεια του Ταεκβοντό έχει χάσει έναν μεγάλο μαχητή, έχει χάσει τον Στράτο Τραμουντάνη. 

Παλτόγλου Χάρης: Ακούσαμε από τις πρώτες στιγμές ότι η υγεία του δεν είναι καλή , στεναχωρεθήκαμε , τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο Νοσοκομείο της Καβάλας , ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση , ακούσαμε τα δυσάρεστα , είμαι συγκλονισμένος, ένας νέος άνθρωπος είχε δώσει την ζωή του στο Ταεκβοντό , άριστος γνώστης, πρωταθλητής , με τον καλό λόγο πάντα στα χείλη του , και με πίστη στον Θεό . Να ευχηθούμε τα καλύτερα για τα παιδιά του Κώστα , Σωτήρη , να συνεχίσουν το έργο του , τους είχε συμβουλεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολύ καλά και είναι σε θέση πλέον να ανταπεξέλθουν και να υπηρετήσουν τον σύλλογο.
 Η απώλεια είναι μεγάλη , εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά στην οικογένεια και στα παιδιά . 
 Κερκίδα του Έβρου : Συγχαρητήρια για όλα όσα  έχεις προσφέρει και προσφέρεις στο Ταεκβοντό , στην πόλη της Καβάλας πραγματοποιείς εδώ και πολλά χρόνια κάθε χρόνο ένα σπουδαίο πρωτάθλημα Ταεκβοντό , καθώς είναι σημείο αναφοράς στην πόλη σου και όχι μόνο , σε τιμούν στα πρωταθλήματα αυτά , πολλοί σύλλογοι με πολλές συμμετοχές αθλητών , έχεις μια δημιουργικότητα μια αγάπη για το Ταεκβοντό , και με όλα αυτά ήρθε και το κάλεσμα από τη Ομοσπονδία και είσαι εδώ και δυο χρονιές ομοσπονδιακός προπονητής.
 Παλτόγλου Χάρης: Ευχαριστώ πάρα πολύ , είναι σημαντικό για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό που μου έδωσε την δυνατότητα αυτή . 
 Κερκίδα του Έβρου : Πρόσφατα με την εθνική ομάδα πήγατε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στη Σόφια Βουλγαρίας.
 Παλτόγλου Χάρης: Ναι πήγαμε στο παγκόσμιο παίδων -κορασίδων και πέρυσι το καλοκαίρι τον Αύγουστο πήγαμε στο Ταλίν της Εσθονίας στο πανευρωπαϊκό . 
Καταφέραμε στο παγκόσμιο να πάρουμε τέσσερα μετάλλια , μια 2η θέση , δύο τρίτες θέσεις και τρεις πέμπτες !! 
Μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και πολλά συγχαρητήρια, πρώτα στους αθλητές στην προσπάθεια που κάνουνε και πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία που έδωσε την δυνατότητα σε αυτούς τους αθλητές να συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και να αποκομίσουν τεράστιες εμπειρίες , δείξαμε ένα δυναμικό παρόν, είμαστε στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως , με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουνε η ομοσπονδία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έστειλε πλήρες ομάδα και να τονίσουμε εδώ ό,τι στο παρελθόν, τους το είχα αναφέρει και εξηγήσει πάρα πολλές , ο σύλλογός μου είχε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οι αθλητές μου ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε σε ένα παγκόσμιο ή πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα διότι δεν στέλναμε ομάδα. 
Κερκίδα του Έβρου :Με αφορμή τα τελευταία κατορθώματα αθλητών στο Στίβο , όλοι έχουν εντοπίσει ότι η Επαρχία η περιφέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά , όπου με μηδαμινά μέσα , αθλητές γίνονται πρωταθλητές, ισχύει το ίδιο, τώρα που έχεις την σφαιρική εικόνα μέσα από την εθνική ομάδα, στο Ταεκβοντό ? 
 Παλτόγλου Χάρης: Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται ,με τους αθλητές να μην έχουν κάποια επιχορήγηση από την πολιτεία, σκεφθείτε να υπήρχε και μια οικονομική βοήθεια από την πολιτεία τα αποτελέσματα θα ήταν τεράστια!! Παρόλα αυτά ,πράγμα που συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα η Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι έδειξε ένα δυναμικό παρόν . 
Στο παγκόσμιο που συμμετείχαμε ήταν 97 κράτη μεγαθήρια με ιστορία και με συμμετοχή αθλητών αθλητριών ανά κατηγορία 60-70 , δηλαδή για να είσαι στα μετάλλια το λιγότερο που έπρεπε να κάνεις τέσσερις αγώνες!! 
Κερκίδα του Έβρου :Ποια πρωταθλήματα ακολουθούν  
Παλτόγλου Χάρης: Τις επόμενες ημέρες  στο Παρίσι  θα πραγματοποιηθεί ένα βαθμολογούμενο πολύ δυνατό πρωτάθλημα , οι αθλητές διεκδικούν βαθμούς  για τους ολυμπιακούς αγώνες.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων Νοέμβριο και Δεκέμβριο το Πανελλήνιο κύπελλο ώστε να κλείσει η αγωνιστική χρονιά του 2022.
Κερκίδα του Έβρου : Έναρξη χρονιάς με τους συλλόγους  να ξεκινούν τις εγγραφές και τις προπονήσεις για την νέα σεζόν.
Παλτόγλου Χάρης: Ξεκινάμε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου , όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι , περιμένουμε τις νέες εγγραφές , να έρθουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας να γνωρίσουν τον  χώρο μας τον σύλλογό μας ,να δοκιμάσουν  το άθλημα .
Τα αγωνιστικά μας τμήματα ήδη έχουν ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία.
Κερκίδα του Έβρου : Πόσος χρόνος εξάσκησης χρειάζεται  ένας αθλητής από την εγγραφή του στο Ταεκβοντό,  ώστε να λάβει μέρος σε τοπικά διασυλλογικά  πρωταθλήματα και κατ ΄επέκταση στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Παλτόγλου Χάρης: Για να συμμετέχει κάποιος αθλητής σε τοπικά πρωταθλήματα , εγώ προσωπικά από τον δεύτερο χρόνο σιγά σιγά βάζω αθλητές σε κάποιο διασυλλογικό πρωτάθλημα ώστε να πάρουν τις πρώτες εμπειρίες , δηλαδή σε φιλικούς αγώνες χωρίς νικητές προσεγμένα και πάντα ελεγχόμενα , μια γιορτή που γίνεται σε μικρούς αθλητές όπως έχουμε καθιερώσει το πρωτάθλημα στην Καβάλα. 
Ο αθλητής βλέπει σιγά σιγά το άθλημα το γνωρίζει , μπαίνει σε μια διαδικασία περισσότερων προπονήσεων για καλύτερα αποτελέσματα.
Κερκίδα του Έβρου :Καλή αρχή , Χάρη Παλτόγλου σε ευχαριστούμε πολύ!!
 Παλτόγλου Χάρης: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την μεριά μου , ευχαριστούμε που προβάλλεται  τον αθλητισμό .

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Κερκίδα του Έβρου Αθλητική εκπομπή 60 Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

أغسطس 29, 2022
Τιμούμε την μνήμη του Στράτου Τραμουντάνη με καλεσμένο τον Παλτόγλου Χάρη προπονητής Εθνική Ελλάδος στο Ταεκβοντό. Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνθέτων στίβου για Βετεράνους . Τα highlights & τελικές βαθμολογίες Δήλωση από τον Αντιδήμαρχο και συμμετέχοντα αθλητή Θεόδωρο Βουρδόλη. Δήλωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βετεράνων Αλεξ/πολη ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Όλες οι ειδήσεις από τις μεταγραφές των ομάδων των κατηγοριών Α και Β . Η πρωτη της Αλεξ/πολης FC στο γήπεδο της Δραγάνας. Ρεπορτάζ με παρουσίαση του ροστερ Παρουσίαση της ομάδας των Καστανεών. 8 Αυγούστου 2022 ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Άρδα Καστανεών
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Χαμόγελα και «δίψα» για διάκριση στην «επίσημη πρώτη» του Άθλου Ορεστιάδας

أغسطس 29, 2022

Χαμόγελα και «δίψα» για διάκριση στην «επίσημη πρώτη» του Άθλου Ορεστιάδας
Με πολλά χαμόγελα, όνειρα για διάκριση και όρεξη για δουλειά, άρχισε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο κλειστό «Ν. Σαμαράς» και επίσημα η προετοιμασία του Άθλου Ορεστιάδας ενόψει του παρθενικού "ταξιδιού" της ομάδας μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.
Στο α’ φετινό ραντεβού της ομάδας, που διεξήχθη σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, «έδωσαν το παρών», λόγω των δικαιολογημένων απουσιών Διαμαντίδη, Τσιουτσιουλούδη, συνολικά 12 αθλητές, το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, η team manager, Στέλλα Σταματοπούλου, ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε το μέλος του ΤΑΑ, Νίκος Ουζουνίδης.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς από το προπονητικό τιμ, τον Βούλγαρο τεχνικός Ατανάς Πετρόφ και τον άμεσο συνεργάτη του Θοδωρή Χουσίδη, ωστόσο βάσει του πρόγραμματος που πήραν οι αθλητές στα χέρια τους, οι ρυθμοί θα αρχίσουν σταδιακά να ανεβαίνουν.
Τις δύο πρώτες εβδομάδες η προπόνηση θα επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση, ενώ μετά από την τρίτη εβδομάδα, υπάρχουν στα σχέδια να δοθούν και κάποια φιλικά, ενδεχομένως και με διεθνή χαρακτήρα.
«Είχαμε σήμερα το α’ ραντεβού της νέας σεζόν με την ομάδα, το οποίο έγινε σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα» δήλωσε αρχικά ο, ικανοποιημένος από την "επίσημη πρώτη" του Άθλου, Βούλγαρος τεχνικός, Ατανάς Πετρόφ και συνέχισε: «Είδα στους παίκτες, πολύ όρεξη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας. Έγινε μία επιλογή αθλητών που αλληλοσυμπληρώνονται, με επιθυμία για δουλειά και φιλοδοξία για διάκριση. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο, αφού και οι άλλες ομάδες, έχουν κάνει καλές επιλογές.
Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση στις διοργανώσεις που θα παίξουμε. Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας την πρώτη και δεύτερη εβδομάδα θα δουλέψουμε κυρίως στη φυσική κατάσταση. Από την τρίτη εβδομάδα πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε κάποια φιλικά παιχνίδια, για τα οποία συζητάμε με ελληνικές και βουλγαρικές ομάδες» είπε ο κ. Πετρόφ, που ανανέωσε το ραντεβού του με τους αθλητές το απόγευμα στο γυμναστήριο για βάρη.
Εξίσου θετικές ήταν και οι εντυπώσεις του αρχηγού, Δημήτρη Ριζόπουλου, ο οποίος στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μία πολύ καλή χρονιά, ενώ χάρηκε ιδιαίτερα για τη φιλοσοφία που θέλει να "περάσει", από την πρώτη μέρα στην ομάδα ο νέος προπονητής: «Για πρώτη μέρα ήταν όλα ιδανικά, κάναμε πολύ καλή προπόνηση, ενώ και το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό.
Οι ξένοι αθλητές, πέρα από πολύ καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες και ευελπιστώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά.
Ο νέος προπονητής, από την ομιλία του, δείχνει πολύ οργανωτικός και ζήτησε να «χτυπάμε» όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, είτε παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας είτε με τον τελευταίο, κάτι που προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά με υγεία, ώστε με σκληρή δουλειά και τη στήριξη του κόσμου να πιάσουμε τους στόχους μας».
Τέλος ακόμη ένας ξένος παίκτης της ομάδας, μετά τον Βραζιλιάνο, Κάιο ντε Πρα, ο Λίβυος διεθνής κεντρικός Μοχάμεντ Αλγκούλ, αν και "μετρά" λίγες ώρες στην Ορεστιάδα, δήλωσε ότι αισθάνεται... "σαν στο σπίτι με την οικογένειά μου! Η πόλη αν και μικρή μου αρέσει πολύ και ιδιαίτερα ο κόσμος, που είναι αξιαγάπητος.
Στην πρώτη μας συνάντηση κάναμε πολύ καλή προπόνηση με έναν προπονητή που είναι στους τοπ 500 τεχνικούς του κόσμου! Χάρηκα γιατί είδα τους συμπαίκτες μου διατεθειμένους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει ψηλά η ομάδα και πιστεύω πως αν είμαστε "μια γροθιά" διοίκηση, ομάδα και κόσμος, ότι μπορούμε φέτος να πετύχουμε πολλά" είπε ο Αλγκούλ, που χάρηκε με το όνομα "Μανώλης", που του έδωσε η ομάδα, λόγω της καταγωγής του από την Κρήτη!

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

أغسطس 29, 2022
Η ανακοίνωση του σωματείου:
 Από τον Έβρο Σουφλίου ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Σουφλίου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. 
Παρακαλούμε τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας να συμμετέχουν επί της διαδικασίας

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Στην Ορεστιάδα το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων 2023 / Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ-Πονγκ)

أغسطس 29, 2022
Νέα σημαντική στιγμή σε οργανωτικό επίπεδο για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. 
Η Βαλκανική Ένωση του αθλήματος ανέθεσε στην ΕΦΟΕπΑ και την Ορεστιάδα τη διοργάνωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος νέων (Under 15 και Under 19) για το καλοκαίρι του 2023. Αποδέχτηκε μάλιστα, παμψηφεί την υποψηφιότητα, με 11 χώρες παρούσες στο συμβούλιο της BTTU το βράδυ της Παρασκευής 26/08 στο Σεράγεβο, όπου τελειώνει σήμερα Σάββατο 27/08 το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. 
Το 30ο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων θα γίνει από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». 
Η ανάληψη του ιστορικού eventαποτελεί δικαίωση στη σοβαρή προσπάθεια, που κάνει τα τελευταία χρόνια η Ορεστιάδα (μία πόλη με παράδοση στο άθλημα) για την οργάνωση διεθνών αγώνων. Παράλληλα, είναι επιβράβευση για την ΕΦΟΕπΑ, η οποία ήδη έχει καταφέρει πολλά σε αυτό το κομμάτι 1,5 χρόνο μετά την αλλαγή διοίκησης, ενώ έχει ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι μετά από πάρα πολύ καιρό η χώρα θα φιλοξενήσει πάλι διεθνείς αγώνες στις νεαρές ηλικίες.
 Έχουν προηγηθεί το Ευρωπαϊκό ΤΟΠ 16 ανδρών-γυναικών πέρσι στη Θεσσαλονίκη, η ανάληψη διεθνών τουρνουά για άτομα με αναπηρίες και για βετεράνους (έρχονται σε Κεφαλονιά και Λουτράκι αντίστοιχα), η ανάληψη και των ομίλων των εθνικών μας ομάδων ανδρών-γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023 (τον προσεχή Οκτώβριο), ενώ με πάρα πολλές πιθανότητες είναι η χώρα στη διεκδίκηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος για άτομα με τη νόσο Πάρκινσον για το Ηράκλειο της Κρήτης! 
 Η ομοσπονδία κινήθηκε μεθοδικά και οργανωμένα στην υπόθεση της υποψηφιότητας για το Βαλκανικό νέων 2023.
 Σε πρώτη φάση γνωστοποίησε προφορικά το ενδιαφέρον και στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2022 το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ξένια Στάθη μίλησε για την Ορεστιάδα όχι μόνο στη Βαλκανική Ένωση, αλλά και στους εκπροσώπους όλων των χωρών.
 Ακολούθως ετοιμάστηκαν ο φάκελος υποψηφιότητας και η αναλυτική παρουσίαση. Παραδόθηκαν στα μέσα Αυγούστου στη BTTU και η Στάθη ανέλαβε αρχηγός αποστολής και στο Βαλκανικό ανδρών-γυναικών, καθώς στο περιθώριο αυτού θα λαμβανόταν η απόφαση. 
 Στο χτεσινοβραδινό συμβούλιο έγινε ψηφοφορία και παμψηφεί με αντιπροσώπους από 11 κράτη πήρε τη διοργάνωση η ακριτική πόλη. 
Υποψηφιότητα είχε θέσει και η Αλμπένα, η οικοδέσποινα των δύο τελευταίων Βαλκανικών Αγώνων νέων και το εντυπωσιακό είναι ότι οι Βούλγαροι ψήφισαν επίσης Ελλάδα… 
Ουσιαστικά έκαναν πίσω στη δική τους υποψηφιότητα καθώς είχαν ζητήσει επίσης και τελικά ανέλαβαν το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών για του χρόνου!
 Να σημειώσουμε ότι στο «Νίκος Σαμαράς» η Ορεστιάδα πραγματοποίησε με επιτυχία την περασμένη άνοιξη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα κι αυτό έδωσε ώθηση για τη διεκδίκηση της διεθνούς εκδήλωσης και αποτέλεσε γερό στήριγμα στην υποψηφιότητά της.
Έχει για χρόνια πολύ καλή δραστηριότητα στο άθλημα με τον τοπικό Γ.Σ. Φιλία, ενώ τη «δίψα» της για να διαδώσει το άθλημα και με διεθνείς αγώνες την έδειξε από πέρσι όταν με δική της πρωτοβουλία εντάχθηκε στο καλεντάρι των WTT Youth Contender. 
Λόγω μικρής συμμετοχής το τουρνουά νέων, που ήταν να γίνει τον Οκτώβριο του 2021 ακυρώθηκε τελικά, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία για την επιθυμία και τις προθέσεις του σωματείου. «Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις επαφές, που είχα εδώ. Χαίρομαι που αναλάβαμε τη διοργάνωση, είμαι σίγουρη ότι ο πρόεδρος της Φιλίας Σόλων Μαυρίδης θα κάνει το καλύτερο δυνατό κι εμείς θα είμαστε εκεί να τον βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί», τόνισε η Στάθη προσθέτοντας ένα βασικό στοιχείο για την ανάθεση της διοργάνωσης ότι το 2023 συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη γέννηση της Βαλκανικής Ένωσης, για την ιδέα και τη δημιουργία της οποίας πρωτοστάτησε η Ελλάδα. Η ιστοσελίδα της BTTUσημειώνει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ότι οι Βαλκανικοί Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δημιουργούνται με πρωτοβουλία και της ΕΦΟΕπΑ και αφού προηγήθηκε συντονισμός με τις ομοσπονδίας άλλων βαλκανικών χωρών και συμφωνία, έλαβε χώρα στις 13-14 Ιουλίου 1963 στην Αθήνα το πρώτο Βαλκανικό Συνέδριο.

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Nέα ψηφιακά συστήματα αλλάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων ,η ψηφιακή τεχνολογία η καινοτομία στις μέρες μας.

أغسطس 29, 2022
Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σουφλίου με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών ομάδων, ηλικιωμένων πρωτίστως, αλλά και ατόμων μικρότερης ηλικίας, τα οποία είναι σε ιδιαίτερη ευαίσθητη κατηγορία πολιτών και έχουν αυξημένες ανάγκες στην καθημερινότητα τους!!!  
Κυριάκος Αναστασιάδης | Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ 
Είναι πολύ σημαντικό που στις μέρες μας υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες για να δημιουργηθούν προγράμματα τα οποία δεν είναι απλά ακαδημαϊκά , δεν είναι προγράμματα του πανεπιστημίου , αλλά έχουν την βάση τους στην κοινωνία , έχουν στόχευση στην δημόσια υγεία ,έχουν στόχευση στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού , έχουν στόχευση σε μέρη , όπως αυτά τα ακριτικά μέρη του Δήμου Σουφλίου , το Τυχερό που είναι η πατρίδα του καθηγητή Παναγιώτη Μπαμίδη , ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία να βοηθήσει την περιοχή , να βοηθήσει τους συντοπίτες του , να βοηθήσει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας οι οποίοι θα ωφεληθούν από την καινοτομία , από τα νέα ψηφιακά συστήματα και αυτή είναι η στόχευση τόσο του καθηγητή Μπαμίδη όσο και εμού ως προέδρου του τμήματος Ιατρικής, είναι ότι αλλάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων , την πρόληψη , την προαγωγή της υγείας προσπαθούν στην ουσία να εφαρμόσουν ό,τι καινοτόμο σύγχρονο έχει η ιατρική επιστήμη , η ψηφιακή τεχνολογία η καινοτομία στις μέρες μας.
 Αυτό το πρόγραμμα το οποίο ξεκινά σήμερα εδώ και σύντομα θα συνεχιστεί και στο ΚΑΠΗ του Σουφλίου , είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα και σε συζήτηση που είχα με τον δήμαρχο Σουφλίου , πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα και σε κοινότητες , με σκοπό όλη αυτή η περιοχή να ωφεληθεί.
 Το πανεπιστήμιο είναι συνδεδεμένο με την κοινωνία , είναι συνδεδεμένο με τους ασθενείς , γιατί είμαστε γιατροί και ελπίζω και εύχομαι η σημερινή εκδήλωση να αποτελεί ένα στιγμιότυπο των επόμενων εκδηλώσεων και την επόμενη φορά που θα βρεθούμε εδώ να έχουμε αποτελέσματα από αυτό το πρόγραμμα που ξεκινάει σήμερα .

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ FC ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-23

أغسطس 29, 2022
Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Αλεξανδρούπολη,  (χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει από την ΕΠΟ  σε πια κατηγορία  θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν!!),στο γήπεδο της Δραγάνας με προπονητή τον Νίκο Ουσταμπασίδη , έχει συνεργάτη τον Κυριάκο Κυζιρίδη. 

Δυο φιλικά παιχνίδια έχει δώσει η ομάδα, το πρώτο  το  Σάββατο ( 20/08) στην Ξάνθη με τον Άρη Αβατου 0-0 και το δεύτερο με την  Δόξα Θεολόγου την  Παρασκευή (26/08) , στην Θάσο.

Τον Πανθρακικό θα αντιμετωπίσει  την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 ΩΡΑ 17:30  , στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-2023.
Η Αναστασία Μυλοπούλου από την ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε διαιτητής για την αναμέτρηση με βοηθούς τους Γιάννη Γεωργαντέλη και Αντρέα Ζαχαρία επίσης από την ΕΠΣ Καβάλας, ενώ Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Σαββόγλου από την ΕΠΣ Ξάνθης

 Ανανεώσεις παικτών : 
1) Παναγιώτης Σωτηράκης 
2) Λευτέρης Τσιεγγελίδης 
3) Ηλίας Τσιτσεκίδης 
4) Κώστας Παπαδόπουλος 
5) Γκαβανόζης Σεβαστός 
6) Παγωνίδης Κυριάκος 
7) Παπαγεωργίου Βαγγέλης 
8) Χριστοφορίδης Γιάννης 
9) Μαλτέζος Στράτος 
10) Αρθούρος Αμπραχαμιάν 
11) Άγγελος Πατσιώρας 
12) Περικλής Καρακασίδης 
13) Γκαϊδατζής Νίκος 
14) Δορουγιδένης Γιάννης 
15) Πατσιώρας Κωνσταντίνος 
16) Μπαρμπαγιάννης Χρήστος 
17) Λίτσιος Κώστας 
Αποκτήθηκαν :
1) Μπόγλου Δήμος- Σπυρίδων (Ατρόμητος Αβαντας) 
2) Παπάζογλου Δημήτρης 
3) Πουλουκτσής Αλέξανδρος 
 4) Ευθυμιάδης Παύλος 
5) Τρανόπουλος Δημήτρης 
6) Παπαδόπουλος Ιωάννης 
7) Ακρίβος Γεώργιος 
8) Μουρατίδης Αλέξανδρος 
9) Ράλλης Σταμάτης ,
από την ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.
Γενικός διευθυντής ο Παναγιώτης Λογαράς, Τεχνικός Διευθυντής ο Παύλος Καρατίδης και Γενικός Αρχηγός ο Παναγιώτης Τσολάκης


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΙΔΗΣ

أغسطس 29, 2022
Στα πλαίσια 100 χρόνων Τυχερό πραγματοποιήθηκε η βράβευση του διακεκριμένου Τυχεριώτη Επιστήμονα καθηγητή Ιατρικής Φυσικής και Πληροφορικής στην Ιατρική εκπαίδευση στο εργαστήριο Ιατρικής και φυσικής της Ιατρικής του Α. Π. Θ. κ. Παναγιώτη Μπαμίδη. Στην βράβευση παρευρέθηκε ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής του Α. Π. Θ και πρόεδρος του τμήματος της Ιατρικής του Α. Π. Θ κ. Κυριάκος Αναστασιάδης!!!


Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Σουφλίου και με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών ομάδων, ηλικιωμένων πρωτίστως, αλλά και ατόμων μικρότερης ηλικίας, τα οποία είναι σε ιδιαίτερη ευαίσθητη κατηγορία πολιτών και έχουν αυξημένες ανάγκες στην καθημερινότητα τους! Την βράβευση του καθηγητού κ. Παναγιώτη Μπαμίδη, αλλά και την υπογραφή μνημονίου τίμησε σύσσωμη η κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού!!! 

Από την εκδήλωση δεν απουσίαζε και η μοναδική επιζήσασα από τους κατοίκους του Ιμπρίκ Τεπέ που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο Τυχερό το 1922 η κ. Δερεκενάρη Ελένη η οποία εμφανώς συγκινημένη, ευτυχισμένη και υπερήφανη κράτησε στην αγκαλιά της τον κο Παναγιώτη Μπαμίδη!!!


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Α.Ο.ΜΑΙΣΤΡΟΥ :Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-Α.Ο.Μ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

أغسطس 27, 2022
Ο Α.Ο.Μαϊστρου  στελεχώνει την Ακαδημία του, με τον Έμπειρο  προπονητή, Μιχάλη Παπάζογλου . Ο Μιχάλης Παπάζογλου  θα αναλάβει την Κ16, αλλά και την Κ10 , έχοντας αρκετές γνώσεις.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΥ :
Ο Α.Ο.ΜΑΙΣΤΡΟΥ και η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-Α.Ο.Μ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Mixalis Papazogloy .
Πρωταθλητή στην Α Έβρου το έτος 21-22. Με πέρασμα από τις ακαδημίες της Ξάνθης και σε άλλες ομάδες τις Αλεξανδρούπολης. Κάτοχος UEFA B. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες. 
Τα καλύτερα έρχονται.

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ,ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

أغسطس 26, 2022
Όλα ήρθαν τόσο γρήγορα και έφυγε απο κοντά μας ο καλός φίλος ο δάσκαλος TAEKBONTO και προπονητής του Ορφέα Αλεξανδρούπολης Στράτος Τραμουντάνης! Άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών. 
Η κηδεία του θα γίνει στις 12:30  μ.μ την Κυριακή 28 Αυγούστου στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Παλαγία .
 Καλό σου ταξίδι καλέ μου  φίλε Στράτο, δάσκαλε... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. 

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο αναφέρει στην ανακοίνωση της:
 «Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του ελληνικού ταεκβοντό. Ο Στράτος Τραμουντάνης, προπονητής του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. 
 Ο Στράτος Τραμουντάνης, εκτός από ένας πολύ καλός αθλητής και ένας αξιόλογος προπονητής, διακρινόταν για το ήθος και την εντιμότητά του. Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, με σημαντικές διακρίσεις στην βαριές κατηγορίες. 
 Ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος επτά νταν. Ήταν έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδας (1985, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991), ενώ το 1991 είχε κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στο Μεσογειακό πρωτάθλημα στην Ισπανία. 
Συμμετείχε στα Παγκόσμια πρωταθλήματα της Βαρκελώνης και της Αθήνας (1987, 1991) καθώς και στα Πανευρωπαϊκά της Άγκυρας και της Κοπεγχάγης (1988, 1990). 
 Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου 
 Το ΔΣ της ΕΛΟΤ και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού Ταεκβοντό του εύχεται καλό ταξίδι και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του». 
 *Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Ο Δήμος Σουφλίου τιμά και βραβεύει τον Τυχεριώτη Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής Παναγιώτη Μπαμίδη στην γενέτειρά του

أغسطس 26, 2022
  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022  ΩΡΑ 20:00 ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΤΥΧΕΡΟΥ 
Μια ακόμη σημαντική ημέρα αύριο για το Τυχερό καθώς ο Δήμος Σουφλίου τιμά και βραβεύει τον Τυχεριώτη Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής Παναγιώτη Μπαμίδη στην γενέτειρά του !!!! Ακόμη μεγαλύτερος ο συμβολισμός της πρωτοβουλίας αυτής, καθώς φέτος το Τυχερό γιορτάζει τα 100 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυσή του !!!!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

8 Αυγούστου 2022 ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Άρδα Καστανεών

أغسطس 26, 2022
Στις 8 Αυγούστου 2022 ξεκίνησε  την προετοιμασία της η ομάδα του Άρδα Καστανεών  

Στην τεχνική ηγεσία είναι  ο  πτυχιούχος προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ιωάννης Πετριτζίκης. 
 Με καταγωγή από τη Νέα Βύσσα, την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στον βόρειο όμιλο της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με την ομάδα του Ακρίτα Ν. Βύσσας. 
 Ανανέωσαν για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23
1) Παναγιώτης Ευσταθιάδης,
2) Κωνσταντίνος Ζωγράφου
3) Σέργιος Νοβοκρεσενίδης
4) Στέλιος Ναλμπάντης
5) Διαμαντής Τσακίρης
6) Θανάσης Καπετανίδης
7) Κωνσταντίνος Ντινούδης
8) Γιώργος Καλφόπουλος
9) Σπύρος Κασπαρίδης
10) Γιάννης Γκαργκαβούζης
11) Γιώργος Κουτέρης
12) Χαράλαμπος Κουτέρης
13) Γιάννης Σιγρέκης
14)Γιώργος Τζιρατούδης
15) Βαλάντης Ναζίρης.

 Μεταγραφές: 
1)Χριστόφορος Αλεξούδης αποκτήθηκε από τον Ορέστη Ορεστιάδας.
2)Βασίλης Κουρτίδης αποκτήθηκε από τον Ακρίτα Ν. Βύσσας


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

أغسطس 25, 2022
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ορέστη Ορεστιάδας την Δευτέρα 22 Αυγούστου ώρα 18:00 για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 , με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι παρόν και με τους παλιούς ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται και ακολούθως να πιάνουν δουλειά στο γήπεδο 

           ΘΡΎΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ  ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 
 ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΝΩΝΤΑΣ / ΤΖΙΡΑΤΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ/ ΔΟΒΡΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΜΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΣΥΚΕΩΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

أغسطس 25, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΑΕΔ  : 
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του κεντρικού μέσου Αμαλίδη Στέλιου από την ομάδα του Ακρίτα Συκέων!! Ο Στέλιος είναι 19 χρόνων,αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και είναι αριστεροπόδαρος!! Καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς! Συνεχίζουμε!!!

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Κάιο Ντε Πρα:Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο - Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδω στην Ορεστιάδα

أغسطس 25, 2022
"Σαν στο σπίτι του" ο Κάιο Ντε Πρα στην Ορεστιάδα Κάτοικος Ορεστιάδας και επισήμως είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο 35χρονος Βραζιλιάνος διαγώνιος Κάιο Ντε Πρα, που επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια στην Ελλάδα για χάρη του Άθλου Ορεστιάδας. 
 Το δεύτερο φετινό ξένο απόκτημα της ομάδας μας που έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης , ο προπονητής που ανέβασε τον Άθλο στην Volley League και από φέτος άμεσος συνεργατης του Πετρόφ, Θοδωρής Χουσίδης (φωτό) με τον δικηγόρο και μέλος του ΤΑΑ, Νίκο Ουζούνιδη. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Έβρο, ο ευδιάθετος και χαμογελαστός Βραζιλιάνος “μπόμπερ” έδειξε εντυπωσιασμένος από τα αξιοθέατα της περιοχής.
Στην πόλη ασφαλώς ο θηριώδης (2.03μ) Ντε Πρα δεν πέρασε απαρατήρητος από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τον καλωσόρισαν ζεστά και εκείνος τους ευχαρίστησε με τα ελληνικά που έμαθε στην προηγούμενη θητεία του στην Κηφισιά. Πάικτης “εκρηκτικός” μέσα στο γήπεδο, άνθρωπος “χαμηλών τόνων” έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Ντε Πρα, συνοδευόμενος από την τιμ μάνατζερ του Άθλου Ορεστιάδας, Στέλλα Σταματοπούλου τακτοποιήθηκε στο νέο του σπίτι, όπου προσωρινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της συζύγου του, αλλά και μαθημάτων του γιού του στη Σερβία, διαμένει μόνος του. Στη συνέχεια γνωρίστηκε και γευμάτισε με τον συμπατριώτη του Γκλαντστόουν Jr, ενώ το βράδυ ο Ντε Πρα δείπνησε με τον πρόεδρο του Άθλου Γιώργο Τσολακίδη, ο οποίος τον καλωσόρισε στην πόλη και στην ομάδα και του ευχήθηκε καλές επιτυχίες. Μάλιστα ο Ντε Πρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησε για πρώτη φορά το τάραφλεξ του κλειστού Γυμναστηρίου Νίκος Σαμαράς, “ίδρωσε” το μπλουζάκι του σε ένα μικρό ξεμούδιασμα που έκανε μαζί με κάποιους άλλους νέους συναθλητές του. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδω στην Ορεστιάδα. 
Για μένα η προσαρμογή σε μια ελληνική πόλη δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα. Λατρεύω αυτή τη χώρα και πραγματικά εδω και λίγες μέρες στην πόλη αισθάνομαι “σα στο σπίτι μου”. Οι άνθρωποι που βλέπω και συναντώ τριγύρω μου είναι πολύ ζεστοί, με κάνουν να αισθάνομαι πολύ ευπρόσδεκτος και φαίνονται χαρούμενοι. 
Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενη την πόλη και τους κατοίκους της με τις εμφανίσεις και την πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα. 
Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε κανονικά προπονήσεις, όταν ενσωματωθούν με το καλό και οι υπόλοιποι νέοι μου συμπαίκτες…” δήλωσε ο πολύπειρος Βραζιλιάνος άσος. 
Τις επόμενες μέρες εξάλλου αναμένονται στην Ορεστιάδα και άλλα νέα πρόσωπα της ομάδας, με τον Ουκρανό ακραίο, Μπόρις Ζούκοφ να έρχεται την Παρασκευή, το Σάββατο καταφθάνει ο Βούλγαρος τεχνικός, Ατανάς Πετρόφ και την Κυριακή αναμένεται ο Λίβυος κεντρικός, Μοχάμεντ Αλγκούλ. Caio De Prá 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΕΡΟ :Δερεκενάρη Ελένη , 100 ετών , παρέλαβε τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο(ΒΙΝΤΕΟ)

أغسطس 25, 2022
Τριήμερο εορτασμού για τα 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΕΡΟ , με υποδοχή των εκκλησιαστικών κειμηλίων του Ιμπρίκ Τεπέ από την Κυψέλη Ξάνθης . 
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Τυχερού από πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση στην κυρία Δερεκενάρη Ελένη το γένος Δαλάτση. 
 Μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, η κυρία Δερεκενάρη Ελένη , 100 ετών , παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο , καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκόμενους, η τελευταία εν ζωή κάτοικος του Τυχερού που γεννήθηκε στο χωριό Ιμπρίκ Τεπέ Τουρκία στις 15 Αυγούστου 1922 !!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΒΑΪΛΕΖΟΥΔΗ ΜΙΧΑΗΛ

أغسطس 25, 2022
Στο European_Clubs στο Τallin της Estonias, κατέκτησε την 2η θέση ο Ορεστιαδίτης Βαϊλεζούδης Μιχαήλ του Ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Ζινέλη ‘ΑΙΑΝΤΑΣ’ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ . Πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό U21 και εξαιρετική αγωνιστική παρουσία για τον πανελληνιονίκη του Αίαντα μετά από 4 δυνατούς αγώνες 1/ Sweden 🇸🇪 2/ France 🇫🇷 (απέναντι στον Ασημένιο Παγκόσμιο πρωταθλητή ) 3/Germany 🇩🇪κ 4/Ukraine🇺🇦οριακά .. 
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή Λευτέρη Φακίνο για την καθοδήγηση του στους αγώνες και συγχαρητήρια στον μόλις 17χρονο Μιχάλη για το πείσμα και για την αγωνιστικότητα του ! Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!!!!
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ :Γιώργος Τζιρατούδης και Βαλάντης Ναζίρης συνεχίζουν με τα πράσινα!!!

أغسطس 24, 2022

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του ΑΡΔΑ Καστανεών  : 
Ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με τους μεγάλους άτυχους της περσινής σεζόν Γιώργο Τζιρατούδη και Βαλάντη Ναζίρη (ρήξη χιαστών και οι δύο, με τη "ζημιά" να αποκαθίσταται έπειτα από χειρουργική επέμβαση). 
Ο "Τζιρα" είναι στην ομάδα μας από το 2011, αυτή θα είναι η 11ή σεζόν του με τα "πράσινα" της ομάδας μας και αποτελεί ιστορικά έναν από τους μακροβιότερους "ξένους" που έχουν αγωνιστεί στον Άρδα, ωστόσο μόνο ως..."ξένος" δεν μπορεί να λογιστεί!
 Ο Βαλάντης ήρθε στον Άρδα τη σεζόν 2018-19 και εκ τότε έχει "δέσει" για τα καλά με την γενικότερη χημεία της ομάδας μας και μπήκε αμέσως στην "παρέα" που φτιάξαμε! 
Βασικός και αναντικατάστατος στις σεζόν που ήταν υγιείς, τόσο ως αριστερό στόπερ αλλά κυρίως ως αριστερό μπακ, ευελπιστούμε όλοι να ξαναδούμε τον Βαλάντη που ξέραμε σε αγωνιστικό επίπεδο. Στην πεντάδα των αρχηγών τα προηγούμενα χρόνια, ο ρόλος του στην ομάδα μας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος. 
Ευχόμαστε υγεία, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς στο μέλλον, και κάθε επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Η ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΟΥΡΤΕΛΑΚΗ

أغسطس 24, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΑΕ Διδυμοτείχου : 
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή-επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Κουρτελάκη Άρη! 
Ο Άρης είναι από τις ακαδημίες της ομάδας με συμμετοχές στην τότε ΑΕΔ Β .Έχει αγωνιστεί στην ΕΠΣ Καβάλας και αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου!!
 Καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!!

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΓΙΑ 4η ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΔΡΑΒΙΖΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

أغسطس 24, 2022
Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης :
Ξεκινάμε λοιπόν!!!! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Ανδραβιζο για τέταρτη χρονιά στην ομάδα βόλλευ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. 
Ο έμπειρος προπονητής απέδειξε ότι με υπομονή κ ταπεινότητα έφερε τους επιθυμητούς στόχους ειδικά φέτος με τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο τμήμα των εφήβων (πρώτη θέση θέση κ δεύτερη στα πανελλήνια πρωταθλήματα κ μια συμμετοχή των αθλητών του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα φέρνοντας την 5θεση) Συνεχίζοντας κ φέτος στην κατηγορία των ανδρών στην Α2 Εθνική Κατηγορία κ με μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. Ευχόμαστε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς κ την επίτευξη των στόχων!! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by