Headlines

Comments

ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ : Δείξαμε ένα δυναμικό παρόν, είμαστε στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως(BINTEO)


Τιμούμε την μνήμη του Στράτου Τραμουντάνη με καλεσμένο τον Παλτόγλου Χάρη προπονητής Εθνική Ελλάδος στο Ταεκβοντό. Η οικογένεια του Ταεκβοντό έχει χάσει έναν μεγάλο μαχητή, έχει χάσει τον Στράτο Τραμουντάνη. 

Παλτόγλου Χάρης: Ακούσαμε από τις πρώτες στιγμές ότι η υγεία του δεν είναι καλή , στεναχωρεθήκαμε , τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο Νοσοκομείο της Καβάλας , ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση , ακούσαμε τα δυσάρεστα , είμαι συγκλονισμένος, ένας νέος άνθρωπος είχε δώσει την ζωή του στο Ταεκβοντό , άριστος γνώστης, πρωταθλητής , με τον καλό λόγο πάντα στα χείλη του , και με πίστη στον Θεό . Να ευχηθούμε τα καλύτερα για τα παιδιά του Κώστα , Σωτήρη , να συνεχίσουν το έργο του , τους είχε συμβουλεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολύ καλά και είναι σε θέση πλέον να ανταπεξέλθουν και να υπηρετήσουν τον σύλλογο.
 Η απώλεια είναι μεγάλη , εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά στην οικογένεια και στα παιδιά . 
 Κερκίδα του Έβρου : Συγχαρητήρια για όλα όσα  έχεις προσφέρει και προσφέρεις στο Ταεκβοντό , στην πόλη της Καβάλας πραγματοποιείς εδώ και πολλά χρόνια κάθε χρόνο ένα σπουδαίο πρωτάθλημα Ταεκβοντό , καθώς είναι σημείο αναφοράς στην πόλη σου και όχι μόνο , σε τιμούν στα πρωταθλήματα αυτά , πολλοί σύλλογοι με πολλές συμμετοχές αθλητών , έχεις μια δημιουργικότητα μια αγάπη για το Ταεκβοντό , και με όλα αυτά ήρθε και το κάλεσμα από τη Ομοσπονδία και είσαι εδώ και δυο χρονιές ομοσπονδιακός προπονητής.
 Παλτόγλου Χάρης: Ευχαριστώ πάρα πολύ , είναι σημαντικό για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό που μου έδωσε την δυνατότητα αυτή . 
 Κερκίδα του Έβρου : Πρόσφατα με την εθνική ομάδα πήγατε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στη Σόφια Βουλγαρίας.
 Παλτόγλου Χάρης: Ναι πήγαμε στο παγκόσμιο παίδων -κορασίδων και πέρυσι το καλοκαίρι τον Αύγουστο πήγαμε στο Ταλίν της Εσθονίας στο πανευρωπαϊκό . 
Καταφέραμε στο παγκόσμιο να πάρουμε τέσσερα μετάλλια , μια 2η θέση , δύο τρίτες θέσεις και τρεις πέμπτες !! 
Μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και πολλά συγχαρητήρια, πρώτα στους αθλητές στην προσπάθεια που κάνουνε και πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία που έδωσε την δυνατότητα σε αυτούς τους αθλητές να συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και να αποκομίσουν τεράστιες εμπειρίες , δείξαμε ένα δυναμικό παρόν, είμαστε στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως , με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουνε η ομοσπονδία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έστειλε πλήρες ομάδα και να τονίσουμε εδώ ό,τι στο παρελθόν, τους το είχα αναφέρει και εξηγήσει πάρα πολλές , ο σύλλογός μου είχε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οι αθλητές μου ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε σε ένα παγκόσμιο ή πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα διότι δεν στέλναμε ομάδα. 
Κερκίδα του Έβρου :Με αφορμή τα τελευταία κατορθώματα αθλητών στο Στίβο , όλοι έχουν εντοπίσει ότι η Επαρχία η περιφέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά , όπου με μηδαμινά μέσα , αθλητές γίνονται πρωταθλητές, ισχύει το ίδιο, τώρα που έχεις την σφαιρική εικόνα μέσα από την εθνική ομάδα, στο Ταεκβοντό ? 
 Παλτόγλου Χάρης: Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται ,με τους αθλητές να μην έχουν κάποια επιχορήγηση από την πολιτεία, σκεφθείτε να υπήρχε και μια οικονομική βοήθεια από την πολιτεία τα αποτελέσματα θα ήταν τεράστια!! Παρόλα αυτά ,πράγμα που συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα η Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι έδειξε ένα δυναμικό παρόν . 
Στο παγκόσμιο που συμμετείχαμε ήταν 97 κράτη μεγαθήρια με ιστορία και με συμμετοχή αθλητών αθλητριών ανά κατηγορία 60-70 , δηλαδή για να είσαι στα μετάλλια το λιγότερο που έπρεπε να κάνεις τέσσερις αγώνες!! 
Κερκίδα του Έβρου :Ποια πρωταθλήματα ακολουθούν  
Παλτόγλου Χάρης: Τις επόμενες ημέρες  στο Παρίσι  θα πραγματοποιηθεί ένα βαθμολογούμενο πολύ δυνατό πρωτάθλημα , οι αθλητές διεκδικούν βαθμούς  για τους ολυμπιακούς αγώνες.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων Νοέμβριο και Δεκέμβριο το Πανελλήνιο κύπελλο ώστε να κλείσει η αγωνιστική χρονιά του 2022.
Κερκίδα του Έβρου : Έναρξη χρονιάς με τους συλλόγους  να ξεκινούν τις εγγραφές και τις προπονήσεις για την νέα σεζόν.
Παλτόγλου Χάρης: Ξεκινάμε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου , όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι , περιμένουμε τις νέες εγγραφές , να έρθουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας να γνωρίσουν τον  χώρο μας τον σύλλογό μας ,να δοκιμάσουν  το άθλημα .
Τα αγωνιστικά μας τμήματα ήδη έχουν ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία.
Κερκίδα του Έβρου : Πόσος χρόνος εξάσκησης χρειάζεται  ένας αθλητής από την εγγραφή του στο Ταεκβοντό,  ώστε να λάβει μέρος σε τοπικά διασυλλογικά  πρωταθλήματα και κατ ΄επέκταση στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Παλτόγλου Χάρης: Για να συμμετέχει κάποιος αθλητής σε τοπικά πρωταθλήματα , εγώ προσωπικά από τον δεύτερο χρόνο σιγά σιγά βάζω αθλητές σε κάποιο διασυλλογικό πρωτάθλημα ώστε να πάρουν τις πρώτες εμπειρίες , δηλαδή σε φιλικούς αγώνες χωρίς νικητές προσεγμένα και πάντα ελεγχόμενα , μια γιορτή που γίνεται σε μικρούς αθλητές όπως έχουμε καθιερώσει το πρωτάθλημα στην Καβάλα. 
Ο αθλητής βλέπει σιγά σιγά το άθλημα το γνωρίζει , μπαίνει σε μια διαδικασία περισσότερων προπονήσεων για καλύτερα αποτελέσματα.
Κερκίδα του Έβρου :Καλή αρχή , Χάρη Παλτόγλου σε ευχαριστούμε πολύ!!
 Παλτόγλου Χάρης: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την μεριά μου , ευχαριστούμε που προβάλλεται  τον αθλητισμό .

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by