Θεόδωρος Βουρδόλης:' Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ΈΠΣ Έβρου ώστε να βρούμε λύση για τα Ενωσιακά γήπεδα

Στην εκπομπή Κερκίδα του Έβρου φιλοξενήσαμε τον Θόδωρο Βουρδόλη Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης .
Ερώτηση: Σας έχει ζητηθεί από την ΕΠΣ Έβρου να  παραχωρήσετε χώρο κοντά στον Αστικό ιστό της πόλης , ώστε  να κατασκευαστούν τα  Ενωσιακά γήπεδα   της ΕΠΣ .
Ένα πολύ μεγάλο έργο , είναι έτοιμες  οι μελέτες και υπάρχουν και τα προγράμματα που θα επιχορηγηθούν μέσω της Περιφέρειας , το μόνο που απομένει είναι ο δήμος Αλεξανδρούπολης να παραχωρήσει κάποιο χώρο.
 Θεόδωρος Βουρδόλης:
"Καταρχάς έχουμε μια αγαστή συνεργασία με την ΕΠΣ Έβρου ,έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις τόσο με τον πρόεδρο όσο και με το  υπόλοιπο Δ.Σ της Ένωσης.
Να θυμίσω ότι υπήρχαν παραχωρημένα γήπεδα από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης τα οποία όμως δεν γινόταν χρήση γιατί προφανώς δεν εξυπηρετούσαν την Ένωση αφού ήταν μακριά από τον κεντρικό ιστό της πόλης .
 Στις διερευνητικές συζητήσεις που κάναμε ήταν να δώσουμε τα γήπεδα που υπάρχουν , όμως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ό,τι έχουμε πολλούς συλλόγους και μάλιστα σε πολύ καλές κατηγορίες που δραστηριοποιούνται και ως εκ τούτου ένα από τα υπάρχοντα γήπεδα ήταν πολύ δύσκολο να παραχωρηθεί για να διαμορφωθεί για την ΕΠΣ.
 Στις συζητήσεις που κάναμε ήταν να βρούμε μια ίσως άλλη περιοχή , που θα μπορούσαmε να έχουμε και τα στρέμματα που απαιτούνται μιας και μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο χώρο ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αθλητικές εγκαταστάσεις,  για να μπορέσει ίσως εκεί να γίνει μια παραχώρηση και να υλοποιήσει το έργο η ΕΠΣ σε συνεργασία με την ΕΠΟ η οποία έχει κάποια χρήματα μέσω προγράμματος , παρόλο αυτά βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Ένωση , προκειμένου να βρούμε μια λύση καi σε αυτό." 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια