Headlines

Comments

Κάιο Ντε Πρα:Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο - Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδω στην Ορεστιάδα

"Σαν στο σπίτι του" ο Κάιο Ντε Πρα στην Ορεστιάδα Κάτοικος Ορεστιάδας και επισήμως είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο 35χρονος Βραζιλιάνος διαγώνιος Κάιο Ντε Πρα, που επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια στην Ελλάδα για χάρη του Άθλου Ορεστιάδας. 
 Το δεύτερο φετινό ξένο απόκτημα της ομάδας μας που έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης , ο προπονητής που ανέβασε τον Άθλο στην Volley League και από φέτος άμεσος συνεργατης του Πετρόφ, Θοδωρής Χουσίδης (φωτό) με τον δικηγόρο και μέλος του ΤΑΑ, Νίκο Ουζούνιδη. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Έβρο, ο ευδιάθετος και χαμογελαστός Βραζιλιάνος “μπόμπερ” έδειξε εντυπωσιασμένος από τα αξιοθέατα της περιοχής.
Στην πόλη ασφαλώς ο θηριώδης (2.03μ) Ντε Πρα δεν πέρασε απαρατήρητος από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τον καλωσόρισαν ζεστά και εκείνος τους ευχαρίστησε με τα ελληνικά που έμαθε στην προηγούμενη θητεία του στην Κηφισιά. Πάικτης “εκρηκτικός” μέσα στο γήπεδο, άνθρωπος “χαμηλών τόνων” έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Ντε Πρα, συνοδευόμενος από την τιμ μάνατζερ του Άθλου Ορεστιάδας, Στέλλα Σταματοπούλου τακτοποιήθηκε στο νέο του σπίτι, όπου προσωρινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της συζύγου του, αλλά και μαθημάτων του γιού του στη Σερβία, διαμένει μόνος του. Στη συνέχεια γνωρίστηκε και γευμάτισε με τον συμπατριώτη του Γκλαντστόουν Jr, ενώ το βράδυ ο Ντε Πρα δείπνησε με τον πρόεδρο του Άθλου Γιώργο Τσολακίδη, ο οποίος τον καλωσόρισε στην πόλη και στην ομάδα και του ευχήθηκε καλές επιτυχίες. Μάλιστα ο Ντε Πρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησε για πρώτη φορά το τάραφλεξ του κλειστού Γυμναστηρίου Νίκος Σαμαράς, “ίδρωσε” το μπλουζάκι του σε ένα μικρό ξεμούδιασμα που έκανε μαζί με κάποιους άλλους νέους συναθλητές του. “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδω στην Ορεστιάδα. 
Για μένα η προσαρμογή σε μια ελληνική πόλη δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα. Λατρεύω αυτή τη χώρα και πραγματικά εδω και λίγες μέρες στην πόλη αισθάνομαι “σα στο σπίτι μου”. Οι άνθρωποι που βλέπω και συναντώ τριγύρω μου είναι πολύ ζεστοί, με κάνουν να αισθάνομαι πολύ ευπρόσδεκτος και φαίνονται χαρούμενοι. 
Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενη την πόλη και τους κατοίκους της με τις εμφανίσεις και την πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα. 
Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε κανονικά προπονήσεις, όταν ενσωματωθούν με το καλό και οι υπόλοιποι νέοι μου συμπαίκτες…” δήλωσε ο πολύπειρος Βραζιλιάνος άσος. 
Τις επόμενες μέρες εξάλλου αναμένονται στην Ορεστιάδα και άλλα νέα πρόσωπα της ομάδας, με τον Ουκρανό ακραίο, Μπόρις Ζούκοφ να έρχεται την Παρασκευή, το Σάββατο καταφθάνει ο Βούλγαρος τεχνικός, Ατανάς Πετρόφ και την Κυριακή αναμένεται ο Λίβυος κεντρικός, Μοχάμεντ Αλγκούλ. Caio De Prá 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by