Headlines

Comments

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΙΔΗΣ

Στα πλαίσια 100 χρόνων Τυχερό πραγματοποιήθηκε η βράβευση του διακεκριμένου Τυχεριώτη Επιστήμονα καθηγητή Ιατρικής Φυσικής και Πληροφορικής στην Ιατρική εκπαίδευση στο εργαστήριο Ιατρικής και φυσικής της Ιατρικής του Α. Π. Θ. κ. Παναγιώτη Μπαμίδη. Στην βράβευση παρευρέθηκε ο καθηγητής καρδιοχειρουργικής του Α. Π. Θ και πρόεδρος του τμήματος της Ιατρικής του Α. Π. Θ κ. Κυριάκος Αναστασιάδης!!!


Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Σουφλίου και με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών ομάδων, ηλικιωμένων πρωτίστως, αλλά και ατόμων μικρότερης ηλικίας, τα οποία είναι σε ιδιαίτερη ευαίσθητη κατηγορία πολιτών και έχουν αυξημένες ανάγκες στην καθημερινότητα τους! Την βράβευση του καθηγητού κ. Παναγιώτη Μπαμίδη, αλλά και την υπογραφή μνημονίου τίμησε σύσσωμη η κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού!!! 

Από την εκδήλωση δεν απουσίαζε και η μοναδική επιζήσασα από τους κατοίκους του Ιμπρίκ Τεπέ που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στο Τυχερό το 1922 η κ. Δερεκενάρη Ελένη η οποία εμφανώς συγκινημένη, ευτυχισμένη και υπερήφανη κράτησε στην αγκαλιά της τον κο Παναγιώτη Μπαμίδη!!!


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by