ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ,ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Όλα ήρθαν τόσο γρήγορα και έφυγε απο κοντά μας ο καλός φίλος ο δάσκαλος TAEKBONTO και προπονητής του Ορφέα Αλεξανδρούπολης Στράτος Τραμουντάνης! Άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών. 
Η κηδεία του θα γίνει στις 12:30  μ.μ την Κυριακή 28 Αυγούστου στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Παλαγία .
 Καλό σου ταξίδι καλέ μου  φίλε Στράτο, δάσκαλε... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. 

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο αναφέρει στην ανακοίνωση της:
 «Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του ελληνικού ταεκβοντό. Ο Στράτος Τραμουντάνης, προπονητής του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. 
 Ο Στράτος Τραμουντάνης, εκτός από ένας πολύ καλός αθλητής και ένας αξιόλογος προπονητής, διακρινόταν για το ήθος και την εντιμότητά του. Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, με σημαντικές διακρίσεις στην βαριές κατηγορίες. 
 Ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος επτά νταν. Ήταν έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδας (1985, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991), ενώ το 1991 είχε κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στο Μεσογειακό πρωτάθλημα στην Ισπανία. 
Συμμετείχε στα Παγκόσμια πρωταθλήματα της Βαρκελώνης και της Αθήνας (1987, 1991) καθώς και στα Πανευρωπαϊκά της Άγκυρας και της Κοπεγχάγης (1988, 1990). 
 Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου 
 Το ΔΣ της ΕΛΟΤ και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού Ταεκβοντό του εύχεται καλό ταξίδι και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του». 
 *Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια