Ο ΜΠΕΔΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ LOGA ACADEMY NIKI APALOY και ΕΠΙΣΗΜΑ με την βούλα στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μπεδινάκης Ιωάννης από τις ακαδημίες της Νίκης Απαλού υπέγραψε σήμερα Παρασκευή  5 Αυγούστου 2022 στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και επίσημα είναι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου   Αθηνών.
Συνοδευόμενος από τους γονείς του  τον  γενικό διευθυντή  Παναγιώτη Λογαρά ,ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά τις υπογραφές ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ατρόμητου Αθηνών από τον κο Αποστόλου .

Η σχετική ανακοίνωση :
Ο ΜΠΕΔΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ LOGA ACADEMY NIKI APALOY και ΕΠΙΣΗΜΑ με την βούλα στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Ο 
Διευθυντής του Ατρομητου κο Απόστολου και ο Γενικος Διευθυντής των συλλόγων μας κο Παναγιώτης Λογαρας Σημερα Παρασκευή και ώρα 12,30πμ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ μπήκανε η υπογραφές και επίσημη ο αθλητής μας μετακομίζει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Περιστεριού εσώκλειστος . Ευχαριστούμε τους Ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και προσωπικά τον κο Απόστολου για την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ), για την φιλοξενία και την συνεργασία . To be continue……. Καλή επιτυχία στον 15χρονο Ιωαννη καλή δύναμη (μακριά από την οικογένεια του , και υγεία χωρίς τραυματισμούς



Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια