ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ :Φεύγω χαρούμενος και περήφανος για όσα πετύχαμε στις ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΒΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΕΠΣ Έβρου με τους Ενωσιακούς προπονητές Γιώργο Αραμπατζή και Τάκη Λαμπίδη
    -Φεύγω χαρούμενος και περήφανος για όσα πετύχαμε και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε αυτόν τον νέο κύκλο που θα ανοίξει η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, να καταφέρει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. 
   -Καταφέραμε πολλά και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε περισσότερα  ,εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο εξάλλου, όμως δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει την περηφάνια που νιώθουμε για όσα καταφέραμε και πολύ περισσότερο δεν μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια με το ήθος μας. 
   -Χρειάζεται απλά συσπείρωση όλων γύρω από έναν κοινό στόχο που πρέπει να είναι προς όφελος όλων και όχι των λίγων όπως γινόταν μέχρι πριν εμφανιστούν οι ‘’κακοί προπονητές’’ πριν τέσσερα χρόνια!!! "

Ο απολογισμός στην θητεία των τεσσάρων χρόνων που βρέθηκε μαζί με τον συνεργάτη Τάκη Λαμπίδη  στον πάγκο μπορούμε να πούμε  ότι είναι θετικός .
Μεγαλύτερη επιτυχία , η  πρόκριση της Κ16 στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας το 2019 , οι Μεικτές ομάδες με τις εξαιρετικές εμφανίσεις άφησαν σημαντική παρακαταθήκη για τους επόμενους Ενωσιακούς προπονητές  που θα αναλάβουν . 
 

 Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αραμπατζή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : 
 Ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει από την μεριά μου και μια πίκρα που γνώριζα εξ’ αρχής ότι θα έρθει στο τέλος αυτού του κύκλου. 
Έχω γνώση σε ποια χώρα δουλεύω, ξέρω την ανυπαρξία παιδείας στον αθλητισμό Υποδομών, δεν πέφτω απ’ τα σύννεφα. 
4 χρόνια με πολλά και έντονα συναισθήματα που μόνο σοφότερο με έκαναν. 
 Οι ώρες δουλειάς, για να καταφέρουμε ΜΑΖΙ με τον συνεργάτη αλλά πάνω απ’ ολα ΦΙΛΟ ΜΟΥ Takis Lampidis ,να αλλάξει το αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο των ΜΕΙΚΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ,ατέλειωτες και μόνο οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι το γνωρίζουν. Κάθε λάθος μας, οδηγός για την επόμενη μέρα με στόχο μόνο την εξέλιξη όλων. 
 Καταφέραμε πολλά και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε περισσότερα……….εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο εξάλλου..…….όμως δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει την περηφάνια που νιώθουμε για όσα καταφέραμε και πολύ περισσότερο δεν μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια με το ήθος μας. 
Γιατί το παιχνίδι ‘’διαβάλλω για να επιβιώσω’’ είναι μεν εθνικό σπορ αλλά έχει και όρια. Όσοι το κάνουν για να ευτελίσουν την δική μου συνδρομή σε όσα πέτυχαν οι μεικτές, απλά εκτίθενται για άλλη μια φορά. 
Φεύγω χαρούμενος και περήφανος για όσα πετύχαμε και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε αυτόν τον νέο κύκλο που θα ανοίξει η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, να καταφέρει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Χρειάζεται απλά συσπείρωση όλων γύρω από έναν κοινό στόχο που πρέπει να είναι προς όφελος όλων και όχι των λίγων όπως γινόταν μέχρι πριν εμφανιστούν οι ‘’κακοί προπονητές’’ πριν τέσσερα χρόνια!!! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια