Με την πρωτοβουλία του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση συλλόγων στο κλειστό γυμναστήριο "Κώστας Γκατσιούδης" την Κυριακή 2-10-2022 στις 11:00 π.μ . 
Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν  από την ίδρυση του σωματείου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΛΊΜΑΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ , προς το τέλος Σεπτεμβρίου καθιέρωσε όλα τα τμήματα του συλλόγου να δίνουν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο "Κώστας .Γκατσιούδης" για το ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς . Εδώ και λίγα χρόνια πήρε χαρακτήρα φιλικής συνάντησης και συμμετέχουν  και  σύλλογοι  από την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη .
 Η προπόνηση γίνεται προς τιμήν της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Παγωνάκης Σαραντούλας , 'οπου έχει σκοπό πλέον να προετοιμαστούν οι αθλητές-τριες για τα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν . 
Την προπόνηση επιμελήθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ταεκβοντό Αστυνομικών & Σωμάτων Ασφαλείας Παγωνάκη Σαραντούλα . 
Παίζοντας και με ηλεκτρονικούς θώρακες προπόνησης zemita , επίσης οι μικροί αθλητές δοκίμασαν επιδαπέδιους ηλεκτρονικούς σάκους , στόχους . 
Όλοι οι προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από την συνάντηση .
Φέτος συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!