Ατρόμητος Ασπρονερίου - Π.Α.Ε.Ριζίων: 1-2 / Παραπονούμενες και τις δύο ομάδες!

Ατρόμητος Ασπρονερίου - Π.Α.Ε.Ριζίων: 1-2!!!!
Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της, για την 2 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο!!!!
Η ομάδα μας δεν βρέθηκε και στην καλύτερη μέρα της αλλά παρά τις απουσίες της έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να φύγει δίκαια με το θετικό αποτέλεσμα!!!!
Τραγική διαιτητική τριάδα, η οποία κόντεψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και αφήνει παραπονούμενες και τις δύο ομάδες!!!!
Ελπίζουμε να ήταν απλά μια κακή τους μέρα και να μην υπήρχε σκοπιμότητα, διότι δεν αξίζουν τέτοιες διαιτησίες στο ποδόσφαιρο του Έβρου!!!!
Τα γκολ για την ομάδα μας: Γιόντης 55' και Βουνατσής 65'!!!!
Για την ομάδα αγωνίστηκαν
ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ ( Καλπακίδης) Οσανλής, Ντινούδης, Πετράς, Μπατιατίδης, Βουνατσής, Κελαποστόλου, Γκαρελίδης Δ, Καστρινός (c), Παγουλάτος, Παπουτσούδης, Γιόντης!!!!
Επίσης αγωνίστηκαν: Γκαρελίδης Π, Βογιατζής, Καρατεπελής.
Συγχαρητήρια
σε όλους όσους αγωνίστηκαν και ευχόμαστε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου,Κυρούδη Αθανάσιο ο οποίος τραυματίστηκε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ομάδα του Ασπρονερίου!!!!
Μια άδικη ήττα για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα των Ριζίων με σκορ Α.Ο.ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ - Π.Α.Ε.ΡΙΖΙΩΝ (1 - 2) καθώς είμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φωτσιτζούδη και δεχθήκαμε δύο αναπάντεχα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο εκ των οποίων το ένα αυτογκόλ για την ομάδας μας.
👥️️Όλοι οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με εγωισμό και πάθος χωρίς να υστερήσει κανείς τους.
⚽️ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ : Παπαδόπουλος, Παρασχούδης Γ.(c), Κυρούδης (Μελετούδης Π), Παρασχούδης Β.,Τσομπανούδης Α, Τσομπανούδης Θ.(Δερβεντλής), Κωφοκώτσιος, Παπαδουδης, Μελετούδης Δ.(Τασιούδης), Φωτσιτζούδης, Μόμας (Κυριακούδης Κ.)
Η διαιτησία έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα καθώς έκλεισε τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ της ομάδας μας.
🙏 Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε περαστικά στον αρχηγό μας Κυρούδη Αθανάσιο.
🗣Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Α.Ο.Ατρομήτου που ήταν στο πλευρό της ομάδας μας
💪
Συγχαρητήρια
για την νίκη στην ομάδα των Ριζίων και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
💪Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυναμικά την πορεία μας στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια