Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον κ. Αμυρά Γεώργιο

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας θέλει να ευχαριστήσει τον βουλευτή κ. Κελέτση Σταύρο, για την πρωτοβουλία του να κλείσει την συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον κ. Αμυρά Γεώργιο αρμόδιο υφυπουργό σχετικά με το θέμα της Natura 2000 που απασχολεί την περιοχή του Σουφλίου και είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για την ανάπτυξή της.
Επίσης ευχαριστεί τους Βουλευτές Έβρου κ. Χρήστο Δερμεντζόπουλο και κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη που παρευρέθησαν στην συνάντηση είτε αυτοπροσώπως είτε δια αντιπροσώπου. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Επαγγελματιών και παρευρέθηκε στην συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό δείχνοντας πως όλοι είμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας, καθώς επίσης και το μέλος του Συνδέσμου Βιοτεχνιών-Βιομηχανιών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου, Δημήτρη Δεληπούλιο που πρόβαλε τα προβλήματα που έχουν οι επιχειρήσεις και από την οπτική του ιδιοκτήτη της Βιοτεχνίας Δεληπούλιος Α.Ε.
Η συνάντηση όπως ανέφερε ο υφυπουργός κ. Γεώργιος Αμυράς δεν ήταν μία εθιμοτυπική συνάντηση, για αυτό και έγινε παρουσία όλων των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου αλλά μία συνάντηση προς επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει την περιοχή από το 2006 όταν και εφαρμόστηκε η σχετική ΚΥΑ που αφορά την Natura. Δόθηκε ένα χρονοδιάγραμμα περίπου ενάμιση μήνα στο οποίο οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα πρέπει να εργαστούν προς επίλυση των στρεβλώσεων που δημιουργούνται από την νέα μελέτη.
Στόχος της Ένωσης Επαγγελματιών είναι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις και με άλλους υπουργούς και υπηρεσιακούς που θα ενημερωθούν για τα προβλήματα της περιοχής και θα δουλέψουμε για να επιλυθούν.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια