ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Νίκος Μητριτζίκος είναι ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης και αντικαταστάτης του Πασχάλη Ζαπαρτίδη που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. 
 Η σχετική ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει και επίσημα πλέον την συνεργασία της με τον προπονητή κ Μητριτζίκο Νίκο από το Αρίστεινο Αλεξανδρούπολης.
 Το πλούσιο βιογραφικό του, οι άριστες συστάσεις και οι περγαμηνές που τον συνοδεύουν μας έπεισαν ότι δεν θα ξανα ρισκάρουμε και είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να φεύγουν χαρούμενες και κουρασμένες από την προπόνηση, και να περιμένουν με ανυπομονησία πότε θα έρθουν ξανά για προπόνηση. 
 Το βιογραφικού του κ. Μητριτζίκου πολύ πλούσιο σαν παίχτης και σαν προπονητής. Ξεκίνησε το 1979 και σταμάτησε ως ποδοσφαιριστής το 2005 όπου αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του Νομού, αλλά και εκτός Νομού όπως στην προοδευτική Θεσσαλονίκης, και στον Φωστήρα Ταύρου.
 Το 2005 ξεκίνησε την προπονητική έως το 2010 που εκεί ασχολήθηκε και ως εφαρμοστής με τον κ. Αντώνη Καρατζά τού συστήματος soccer’s. 
Το 2016 ίδρυσαν με τον κ Καρατζά την Ακαδημία i soccer. Το i soccer είναι σύστημα μέτρησης και εκμάθησης τεχνικής του ποδοσφαίρου και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ευρώπης για το σύστημα είναι ο κ.Καρατζάς και τό παρέχει στην ομάδα μας εντελώς δωρεάν καθώς επίσης και τα βίντεο που καθοδηγούν τον αθλητή να βελτιώσει την τεχνική του τον οποίο ευχαριστούμε πολύ». 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια