Την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη, που θα ανοίξει το δρόμο για την 6άδα αναζητά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο Άθλος Ορεστιάδας στην κρίσιμη αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα μας υποδέχεται στις 19.00 (Live Streaming ESAP TV- SporTVthrakiotis) στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς» τον ΟΦΗ.
Οι αθλητές του Ηλία Κρεούζη, μετά την... παρένθεση των αναμετρήσεων των προημιτελικών του Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» και τα δυνατά παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου, επικεντρώνουν πλέον όλη τους την προσοχή στο πρωτάθλημα και δηλώνουν πανέτοιμοι για την κομβική αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης.
Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας να γεμίσουν το κλειστό «Ν. Σαμαράς» καθώς η στήριξη του κόσμου μας στην προσπάθεια των παικτών για την πολύτιμη νίκη, που θα δώσει μεγάλο βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στον αγώνα με τον ΟΦΗ.
«Για μας η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλης σημασίας, είναι ένα ντέρμπι παραμονής και ο νικητής αυτών των ιδιαίτερων αγώνων, παίρνει μια πολύ μεγάλη ανάσα» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας μας, Ηλίας Κρεούζης δίνοντας το στίγμα και την σημασία του κυριακάτικου ματς: «Παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στην Ορεστιάδα, που θα προσφέρει χαρά στους φιλάθλους μας. Περιμένω να δω την ομάδα μου πως θα λειτουργήσει υπό την πίεση ενός τόσο μεγάλου «πρέπει» για τη νίκη, καθώς θα πρέπει να συνηθίσουν στο βάρος κομβικών αγώνων. Περιμένω τους φιλάθλους μας να ανταποκριθούν στη σημασία αυτού του αγώνα στον οποίο τους έχουμε πραγματικά ανάγκη να είναι «δίπλα μας». Με τον Φοίνικα Σύρου το διακύβευμα του αγώνα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά με τον ΟΦΗ η παρουσία τους θα μας δώσει φοβερή δύναμη, όπως συνέβη στα παιχνίδια που παίξαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».
Από την πλευρά του ο αρχηγός Δημήτρης Ριζόπουλος στάθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου: «Το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ είναι για εμάς το πιο σημαντικό και κομβικό μέχρι τώρα παιχνίδι. Κερδίζουμε, «είμαστε καλά», χάνουμε «μπαίνουμε σε περιπέτειες»! Παίζουμε στο γήπεδό μας με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας, θέλουμε να είναι ξανά ο παίκτης παραπάνω της ομάδας μας!
Βράβευση Ν. Αντωνιάδη-Γ. Παπάζογλου και φανέλες του Άθλου για τον 7ο παίκτη της ομάδας μας!
Στο περιθώριο της αναμέτρησης η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας θα τιμήσει για την προσφορά τους στο άθλημα και την πόλη, τους Ορεστιαδίτες Γιώργο Παπάζογλου και Νίκο Αντωνιάδη. Παράλληλα στο γήπεδο θα υπάρχει ειδικό stand, όπου θα διατίθενται φανέλες της ομάδας μας, με τα ονόματα των αγαπημένων παικτών, γιατί ΟΛΟΙ είμαστε κομμάτι της ιστορίας του Άθλου και ο ΚΟΣΜΟΣ μας, ο 7ος παίκτης της ομάδας!
Info
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», 19.00: Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Ο.Φ.Η. (Live Streaming ESAP TV)
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Μέκιος, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!