Headlines

Comments

Το τέλος του Α΄ Γύρου του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Έβρου βρίσκει τον «ΟΡΕΣΤΗ», στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και του χαρίζει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα


Κατά τη διάρκεια του Α΄ γύρου η Ομάδα χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές.
Συμμετοχή και στους 9 αγώνες έχουν μόνο 5 . Από αυτούς δε μόνο ο Δημήτρης Κομεσίδης έχει παίξει σε όλους 90λεπτο (810΄). Οι υπόλοιποι είναι : Γιώργος Λαζαρίδης (773΄), Παύλος Σταματόπουλος (747΄), Δήμος Τζελέπης (728΄) και Στέφανος Πετρόπουλος (694΄).


Σκόραραν 9 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές : Οι 3 πρώτοι είναι : Γιώργος Λαζαρίδης 9, Παύλος Σταματόπουλος 6 και Δήμος Τζελέπης 5.
Τα πρώτα τους γκολ με την ομάδα ανδρών πέτυχαν και οι προερχόμενοι από την Ακαδημία του Συλλόγου, νεαροί ποδοσφαιριστές Χρήστος Κυρκούσης και Χρήστος Τσισμαλίδης.
Στα αξιοσημείωτα του Ά Γύρου και συγκεκριμένα της 9ης αγωνιστικής είναι η επανεμφάνιση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πεταλωτή μετά από απουσία 9 μηνών λόγω σοβαρού του τραυματισμού, το Φεβρουάριο του 2022.
Επίσης αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον Στέφανο Πετρόπουλο ο οποίος κατά τη διάρκεια του Γύρου έγινε ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές καριέρας, κατά την τελευταία 30ετία . Έφτασε τις 295 συμμετοχές και έχει πετύχει 33 γκολ. Μάλιστα για να είναι πρώτος, υπερσκέλισε τον προπονητή του, Παναγιώτη Μυλωνά, ο οποίος ήταν πρώτος με 287 συμμετοχές και 36 γκολ.
Εδώ όμως πρέπει να αναφέρουμε ότι πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στην ιστορία του Ορέστη (σύμφωνα με όσα στοιχεία συγκεντρώσαμε) είναι ο Χρήστος Θεοδωρίδης (τερματοφύλακας) με 401 συμμετοχές.
ΠΗΓΗ :

Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by