Headlines

Comments

Χρήστος Μανώλης: «Έρχονται σημαντικά πράγματα στην ΕΤΑΒΕ το 2023»Ο σκοπός είναι κοινός και ο στόχος ένας: Η ανάπτυξη του Ταεκβοντό.

ديسمبر 31, 2022
Η υγειονομική κρίση των 2.5 τελευταίων ετών αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν και το ταεκβοντό στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο του, επιστρέφοντας στην κανονικότητα! Η δίψα για αγωνιστική δράση, σε εγκαταστάσεις γεμάτες από κόσμο και κυρίως απαλλαγμένες από υγειονομικά πρωτόκολλα, μεγάλη.
Και όπως παραδέχεται ο πρόεδρος της Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος, Χρήστος Μανώλης, «το 2022 ήταν μόνο η αρχή, αφού οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές, αισθάνονται πλέον ελεύθεροι να μπουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να αποδείξουν ότι το υποχρεωτικό διάλειμμα των 2.5 τελευταίων ετών, σε καμία περίπτωση δεν τους έχει επηρεάσει. Και επιζητούν τους αγώνες. Έστω κι αν σε κάποιους από αυτούς, δεν υπάρχει κίνητρο. Όπως δηλαδή συνέβη στο τρίτο και τελευταίο προκριματικό τουρνουά, όπου παρότι είχαν κριθεί αρκετά πράγματα σε σχέση με τη συγκρότηση των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ, η συμμετοχή ήταν τεράστια. Δείχνουν τα σωματεία και οι αθλητές, ότι θέλουν αγώνες, θέλουν χρόνο συμμετοχής , ό,τι ακριβώς τους έλειψε τα χρόνια της καραντίνας, η Ένωση τους έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τρία προκριματικά τουρνουά, το τελευταίο εκ των οποίων απέδειξε και τη δυναμική που έχει το ταεκβοντό στη Βόρεια Ελλάδα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι` αυτό».
Η ΕΤΑΒΕ μέσα στη χρονιά, συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Asteriks, στο οποίο θα λάβει μέρος και το 2023, όπως και στο τουρνουά Hereya, στην Βουλγαρία. με στόχο όπως λέει ο Manolis Christos «Τα μικρά παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες από αγώνες του εξωτερικού. Είναι αγωνιστικές εικόνες θα τους συνοδεύσουν στη μετέπειτα πορεία τους και η διοίκηση της ΕΤΑΒΕ κι εγώ προσωπικά, νοιώθω ότι πρέπει να τους δώσουμε αυτήν την ευκαιρία.
Μάλιστα, το 2023, σε διεθνές τουρνουά του εξωτερικού θα λάβει μέρος και το επίλεκτο κλιμάκιο των τεχνικών πρωταθλημάτων (Poomsae), στο οποίο μέχρι σήμερα δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία».
Όσον αφορά για το 2023 και το τι θα πρέπει να προσδοκούν τα σωματεία από την ΕΤΑΒΕ, ο πρόεδρός της ήταν αποκαλυπτικός.
«Έρχονται σημαντικά πράγματα, η Ένωση διεκδίκησε κατάφερε και συμμετέχει σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, με μια ξεχωριστή συνεργασία Ελλάδας-Βουλγαρίας, για κοινές προετοιμασίες εντός κι εκτός συνόρων καθ` όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ένα πρόγραμμα που χρόνο με το χρόνο θα αναπτύσσεται , αφού θα υπάρχει μεγαλύτερο μπάτζετ και ως εκ τούτου και περισσότερες δραστηριότητες.
Από το Σεπτέμβριο του 2022, η χρονιά ξεκίνησε δυνατά για τα σωματεία της Βορείου Ελλάδος, κάτι που όπως λέει ο πρόεδρος της Ένωσης, είναι το ζητούμενο και για το 2023.
«Ίσως ήταν η πιο δυνατή χρονιά των τελευταίων ετών, σε επίπεδο εγγραφών και αυτό ισοδυναμεί με ανάπτυξη, αυτό ακριβώς που επιδιώκουμε σε κάθε ενέργειά μας.
Εύχομαι το 2023, η δυναμική αυτή να αυξηθεί ακόμη περισσότερο και αυτό θα γίνει εάν όλοι όσοι βρισκόμαστε δίπλα στο άθλημα, το στηρίξουμε και το αναβαθμίσουμε , χωρίς κακεντρέχεια και μικροπολιτικές.
Ο σκοπός είναι κοινός και ο στόχος ένας: η ανάπτυξη του ταεκβοντό.
Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, τους αθλητές και τις οικογένειές τους. Υγεία και όμορφες στιγμές», κατέληξε ο Χρήστος Μανώλης.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

9o Διεθνές Κάμπ Ταεκβοντό 3 - 7 Ιανουαρίου 2023 στην Κοζάνη

ديسمبر 30, 2022
ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ 9° ΤΟP SNOW CAMP TAEKWONDO OLYMPIC LEVEL ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τριάντα οκτώ ( 38 ) αθλητές με Παγκόσμιους , Πανευρωπαϊκούς , Μεσογειακούς και Βαλκανικούς τίτλους στις κατηγορίες: Παίδων Κορασίδων - Εφήβων Νεανίδων - Ανδρών Γυναικών από Δέκα ( 10 ) χώρες στο 9° INTERNATIONAL TOP SNOW CAMP OLYMPIC LEVEL του 2023 στην Πόλη της ΚΟΖΆΝΗΣ 
Οι Άνθρωποι της Μακεδονικής Δύναμης και του Δαναού Ωραιοκάστρου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους καλεσμένους φίλους στην πόλη της Κοζάνης σε μια διοργάνωση .
Θα διδάξουν τέσσερις σπουδαίες προσωπικότητες στον χώρο του taekwondo, οι οποίοι ξεχωριστά ο καθένας, διαδραμάτισε τη δική του πορεία και έγραψε τη δική του ιστορία.

MOON DAE SUNG: Κορεάτης , Χρυσός Ολυμπιονίκης "ΑΘΗΝΑ 2004" μέλος της Δ.Ο.Ε. θρύλος και ήρωας στην χώρα του σπουδαία προσωπικότητα.
Εκφραστής του Ολυμπισμού με όλες τις αξίες, που στόχο έχουν την αρμονία Σώματος και Πνεύματος, συνδέοντας άρρηκτα τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό.

DAVE PHILLIP COOK :Άγγλος Προπονητής –Εισηγητής στο camp, καθηγητής Πανεπιστημίου, ερευνητής, με πολλές δημοσιεύσεις στη διεθνή βιβλιογραφία, πάνω στο taekwondo. Προπονητής της Ολυμπιακής Ομάδος της Νορβηγίας επί οκτώ χρόνια, Τεχνικός Δ/ντής της Εθνικής Ομάδας του Βελγίου σήμερα.

Ανδρέας Χρηστίδης :Εισηγητής - Προπονητής στο Camp, Ξανθιώτης Προπονητής , Καθ.Φυσ.Αγωγής – ΜSc, επί χρόνια Πρωταθλητής Ελλάδος, με Διεθνείς Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διακρίσεις, συγγραφέας 2 βιβλίων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο taekwondo και την λειτουργική αποκατάσταση αθλουμένων.
Αποστόλης Τεληκωστόγλου: Παγκόσμιος Πρωταθλητής , Αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης , ο οποίος συνεχίζει μια μεγάλη πορεία προς το Ολυμπιακό όνειρο για το 2024 .
Διοργανωτές
Αλμασίδης Χρήστος Εφραιμίδης Παντελής
Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης Δαναός Ωραιοκάστρου

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Κ17 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ديسمبر 30, 2022
Την Τετάρτη 28-12-2022 είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ17 της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Παρασχούδη Αθανάσιο. 
Ο κ. Παρασχούδης κατάγεται από τα μέρη μας και συγκεκριμένα από την Ορεστιάδα και αφού βρέθηκε για αυτές τις λίγες μέρες των εορτών στα μέρη μας, μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο γήπεδο μας. Εχθές πραγματοποίησε προπόνηση στον τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας, στην τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδας, στον τερματοφύλακα της ομάδας του Τυχερού και σε 2 τερματοφύλακες των τμημάτων της ακαδημίας μας, μέσα σε κλίμα ευχάριστο και χαρούμενο. 
Έπειτα μετά το πέρας της προπόνησης, μαζί με τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας κ. Ράλλη Ιωάννη, μετέβησαν για μια ξενάγηση στο Μουσείο μετάξης του κ. Τσιακίρη Γεωργίου. 
Φυσικά δεν έλειψαν και οι συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας μας κ. Πετκίδη Γεώργιο για προπονητικά θέματα. 
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Παρασχούδη Αθανάσιο για την τιμή που μας έκανε και του ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες. 


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Σε ηλικία 82 ετών και μετά από μεγάλη μάχη, ο θρυλικός Πελέ έφυγε από τη ζωή

ديسمبر 29, 2022
Ένας θρύλος του αθλήματος . Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Καλό ταξίδι..
Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
 Ο θρυλικός Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο ή όπως έγινε γνωστό το όνομα του στα πέρατα του κόσμου, Πελέ, ο παίκτης σύμβολο του «βασιλιά» των σπορ, έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια. Η κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο επιβεβαίωσε πως ο εμβληματικός ηγέτης της Βραζιλίας άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο. 
 O Πελέ τον Σεπτέμβριο του 2021 διαγνώστηκε με όγκο στο παχύ έντερο, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης και από τις 30 του ίδιου μήνα ξεκίνησε χημειοθεραπείες. Στις 30 του περασμένου Νοεμβρίου ο πάλαι ποτέ αστέρας της Σελεσάο εισήχθη στο νοσοκομείο με πρηξίματα στο σώμα του, καρδιακή ανεπάρκεια και ψυχική σύγχυση με τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ να αποκαλύπτουν πως οι θεραπείες για την καταπολέμηση του καρκίνου έδειχναν αναποτελεσματικές και πως έκαναν πλέον ανακουφιστική θεραπεία στον «βασιλιά». 
«Ότι είμαστε είναι χάρις σε σένα. Θα σε αγαπάμε αιώνια. Αναπαύσου εν ειρήνη» 🕊 Με ένα ποστ γεμάτο συγκίνηση, η κόρη του Πελέ αποχαιρέτησε τον θρυλικό πατέρα της,
η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε μία φωτογραφία όπου η οικογένεια του Πελέ είναι στο πλευρό του γράφοντας σχετικά: «Ότι είμαστε είναι χάρις σε σένα. Θα σε αγαπάμε αιώνια. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Η “Κορτοπούλα” αναβίωσε στο Τυχερό το απόγευμα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2022. ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ

ديسمبر 28, 2022
Το Χριστουγεννιάτικο έθιμο η “Κορτοπούλα” αναβίωσε στο Τυχερό το απόγευμα της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2022.
Σύμφωνα με την παράδοση, η Κορτοπούλα ήταν ένα όμορφο πλουσιοκόριτσο, οι γονείς της δεν της επέτρεπαν να βγει από το σπίτι χωρίς τη συνοδεία κάποιου υπηρέτη τους, γεροδεμένου νέου με άγρια έκφραση και μελαμψό δέρμα, ο οποίος είχε δεμένο ένα κουδούνι στην πλάτη του και κρατούσε ένα μπαστούνι. Η Κορτοπούλα και ο Αράπης, όπως είναι γνωστά τα δύο κεντρικά πρόσωπα, είναι ρόλοι που υποδύονται άνδρες φορώντας την αντίστοιχη μεταμφίεση, η μεν Κορτοπούλα με πολύχρωμα ενδύματα γυναικείας ενδυμασίας, ο δε Αράπης με μουντζουρωμένο συχνά το πρόσωπο κρατώντας τη μαγκούρα από ξύλο κρανιάς την οποία αλείφει με κρόκο αβγού. Το ζευγάρι συνοδεύουν αποκλειστικά άνδρες, οι οποίοι τραγουδούν: Σε αρχόντων σπίτια βγαίνουμε, σε αρχοντικά θα πάμε, μαρί Κορτοπούλα κι γκιζέλκα Στερνοπούλα και περνούν από τα σπίτια του χωριού για κεράσματα. Κατά τη διάρκεια της πομπής, χωριανοί προσπαθούν να αποσπάσουν την Κορτοπούλα από τον Αράπη ή να τη θωπεύσουν, ενώ ο Αράπης προσπαθεί να τους αποτρέψει χρησιμοποιώντας τη μαγκούρα του. Η αλειμένη με κρόκο μαγκούρα αφήνει σημάδι πάνω σε όποιον ακουμπήσει.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΕΠΟ: Μοιράστηκαν πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ οι ΕΝΩΣΕΙΣ/ 51.800 πήρε η ΕΠΣ Εβρου

ديسمبر 28, 2022
Η ΕΠΟ κατέβαλε συνολικά σε όλες τις Ενώσεις το ποσό των 2.843.611,54 ευρώ, για το οικονομικό έτος 1/1/2022-31/12/2022. 
 Αναλυτικά τα ποσά ανά Ένωση:
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ 110.464,50 
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 48.940,00 
ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 48.431,50 
ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 44.442,00 
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 42.342,00 
ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 39.470,50 
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 30.700,00 
 ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 49.677,00 
ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 95.596,00
 ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 51.807,00 
ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 62.272,27 
ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 42.031,50 
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 43.827,08 
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 49.526,00 
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 49.763,50 
ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 78.031,00 
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 41.700,00 
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 48.729,50 
 ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ 53.148,00 
 ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 51.216,00 
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 48.597,00 
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 43.116,00 
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ / ΙΘΑΚΗΣ 44.455,90 
ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 45.973,00 
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 49.210,50 
ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 52.729,50 
ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 52.542,50 
ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 45.945,50 
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 55.660,00 
ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 40.655,50 
ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ 64.086,00 
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 79.384,50
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 45.629,00 
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 55.007,00 
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 49.574,50 
ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ 61.263,50 
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 75.940,03 
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 55.232,00
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 46.154,00 
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ / ΛΕΥΚΑΔΑΣ 49.574,50 
ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 46.360,00 
ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ 60.119,00 
ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 48.104,50 
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 46.502,65 
ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 47.415,00 
ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 42.727,50 
ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 41.432,00 
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 49.418,00 
ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 55.237,00 
ΕΠΣ ΧΙΟΥ 51.601,00 
ΕΠΣΑΝΑ 1.380,50 ΕΠΣΔΑ 48.078,50. 
ΕΠΣ ΣΑΛΑΣ 37.950,00 


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ - ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΡΤΙΟ 2023

ديسمبر 25, 2022
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 
ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 
Μεγάλη ικανοποίηση από τα σωματεία της Θράκης και ιδιαίτερα του Νομού Έβρου που καλλιεργούν το ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό , καθώς  διάβασαν ό,τι  στο ετήσιο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2023 , το πανελλήνιο  σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντό θα διεξαχθεί  στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 28/29 Μαρτίου 2023 .
 Όπως μάθαμε διεκδικούσαν και άλλες πόλεις στην Ελλάδα το πρωτάθλημα!!!
  Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του δήμου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Θοδωρή Βουρδόλη (πρώην αθλητής Ταεκβοντό και πρωταθλητής Ελλάδος 1987 παίδων στην κατηγορία 40-44) καθώς διεκδίκησε δυναμικά και στο τέλος πέτυχε  ώστε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα να φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου !!

Επομένως , όταν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη  θέση (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού) μόνο καλά μπορούν να γίνουν στον πολιτισμό και στον αθλητισμό!!!

  Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Ποδοσφαιριστές απ' όλο το νομό Έβρου ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο

ديسمبر 23, 2022
Διεξήχθησαν στο γήπεδο ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ την Τρίτη 20/12/2022 στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων προπονήσεις προεπιλογής. Ποδοσφαιριστές απ' όλο το νομό Έβρου ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών τεχνικών κ. Κωνσταντινίδη (Τεχνικός Διευθυντής
Εθνικών Ομάδων), κ. Θέου
(Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας
Νέων) και κ. Αλεξιάδη
(Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Κ17), παρουσία των Ενωσιακών προπονητών κ. Αλεξόπουλου και κ. Φλώρου.
Προσδοκία όλων μας να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του νομού μας στο μέλλον, τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Άθλος Ορεστιάδας δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό στο «Ν. Σαμαράς»

ديسمبر 22, 2022
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε μετά την ήττα από το Μίλωνα με 3-1 σετ: 
 «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα που έπαιξε πάρα πολύ σωστά και καλά, εδώ σε αυτή την έδρα. Έχουμε διαφορετικούς στόχους, ο Μίλωνας είναι καλύτερη ομάδα και το απέδειξε μέσα στο παιχνίδι. Εμείς δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την τακτική μας σε καμία περίπτωση, θεωρώ πως είναι ένα κακό παιχνίδι από εμάς, από το οποίο θα έπρεπε να πάρουμε παραπάνω πράγματα. Αυτό θα πρέπει να το δούμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια Ως απολογισμό του Α γύρου είμαστε σε γενικές γραμμές εντός των στόχων μας, θα ήταν καλό να είχαμε ακόμη 2-3 βαθμούς, ώστε να είμαστε ισόβαθμοι με τον Πήγασο, που μας πέρασε σήμερα κερδίζοντας τον ΟΦΗ. 
Στο β’ γύρο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτά που δεν κάνουμε σωστά και επειδή τελευταία δεν είχαμε κάποια καλή σειρά στην προπόνηση, λόγω υποχρεώσεων κάποιων παιδιών, αυτά θα ξεπεραστούν τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, από αυτό που δείξαμε σήμερα, το οποίο δεν ήταν αυτό που θέλαμε». Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Είχαμε πει από την αρχή πως ο Μίλωνας μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος! Παίζουν πάρα πολύ ωραίο βόλεϊ και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μίλωνας βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας κερδίσει σχεδόν όλες τις ομάδες. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δυστυχώς κάναμε δύο ήττες με άσχημες εμφανίσεις και πρέπει τώρα στη διακοπή να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε στο β’ γύρο να εμφανιστούμε καλύτεροι Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτή που εμφανίσαμε στα προηγούμενα. Μία ομάδα που μάχεται, παλεύει σε κάθε πόντο και παίρνει τις νίκες και τους βαθμούς. Ο β’ γύρος είναι σίγουρα καλός για εμάς, έχουμε εδώ ομάδες μας που πρέπει να τις κερδίσουμε, αφού έχουμε πει πως πρέπει να παίρνουμε βαθμούς στην έδρα μας. Έχουμε δύο ματς με Φοίνικα Σύρου και Αριστοτέλη Σκύδρας, που για μένα πρέπει να τα πάρουμε».

 
 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά τη σπουδαία νίκη με 3-1 σετ στην Ορεστιάδα επί του Άθλου: 
 «Στο σημερινό παιχνίδι είμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στον Άθλο Ορεστιάδας για αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να κάνω έναν μικρό απολογισμό όλων όσων πετύχει αυτό το διάστημα ο Μίλωνας μέσα στο 2022, με αφορμή το τέλος της χρονιάς. 
Μέσα στο 2022 κάναμε πραγματικά φανταστικά πράγματα, τα οποία δεν συντελούνται τόσο συχνά. Μία ομάδα με νεανικό ρόστερ, κατάφερε πέρυσι να βγει 5η, να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε ευρωπαϊκά Κύπελλα και το φινάλε του 2022 να μας βρει στην 3η θέση του πρωταθλήματος.
 Νομίζω είναι πράγματα που δεν τα περίμενε κανένας, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, αλλά αυτό δείχνει ότι όταν γίνονται πράγματα με σύστημα, οργάνωση και υπάρχει σκληρή και επίμονη δουλειά, τότε όλα είναι εφικτά! Θέλουμε ο Μίλωνας να είναι ένα μοντέλο οργάνωσης για το ανδρικό βόλεϊ, σε αυτό χτίζουμε πάνω και αυτός είναι ο στόχος μας καθημερινά. 
Σήμερα το σερβίς μας ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό, αλλά γενικά είμαστε μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά στο μπλοκ άμυνα, η επίθεση μας στο side out ήταν πολύ καλή, ο Γιορντάνοφ για άλλη μια φορά ήταν πραγματικά ασταμάτητος και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά θεωρώ πως όλη η ομάδα σήμερα ήταν αυτή που έπρεπε και κυρίως στο μπλοκ -άμυνα, που είναι και η δύναμή μας».
 Ο κεντρικός του Μίλωνα και εκ των διακριθέντων Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Στόχος μας ήταν να πάρουμε το τρίποντο, ξέραμε πως ο Άθλος Ορεστιάδα στην έδρα του παίζει πάρα πολύ καλά και ήμασταν διαβασμένοι πάρα πολύ καλά, κάτι που φάνηκε και στο μπλοκ άμυνα. 
Χαιρόμαστε τη νίκη μας, την εδραίωσή μας στην 4άδα και σκοπός μας είναι στη συνέχεια να παίξουμε ακόμη καλύτερα, ώστε το τέλος της σεζόν να μας βρει σε οποιαδήποτε θέση μέσα στην 4άδα. Σήμερα, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια εδώ, δεν βγήκε το σέρβις της Ορεστιάδας, κάτι που το αντιλήφθηκε ο Ηλίας Κρεούζης στο γ' προς δ' σετ, το γύρισε σε "φλοτ", μας δυσκόλεψε, αλλά είχαμε μία διαφορά και πήραμε τα σετ. Εμείς παίζουμε πολλά παιχνίδια, σίγουρα κάποια στιγμη θα κάνουμε κάποια "κοιλιά" ευελπιστώ να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να μη χάσουμε πόντους με "εύκολες" ομάδες, ώστε να φέρουμε το Μίλωνα στην 4άδα. Κρυφός μας πόθος είναι να κάνουμε κάτι σε ένα Λιγκ Καπ "Ν. Σαμαράς", σε ένα Κύπελλο Ελλάδας, με μία καλή κλήρωση να φτάσουμε σε κάποιο τελικό και ποιος ξέρει τι γίνεται... ».

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ديسمبر 21, 2022
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

LIVE η 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ديسمبر 21, 2022
                   ΤΕΤΑΡΤΗ 21-12-2022  
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (15:00)

 ΤΕΛΙΚΟ Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-3 (ΤΣΑΚΩΝΑΣ 17΄)(ΓΚΕΚΑΣ 29΄,76΄,ΕΛΕΖΙ  39΄)
ΤΕΛΙΚΟ Βύρων Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 1-1 (23΄)
ΤΕΛΙΚΟ Αλεξανδρούπολη FC – Πανδραμαϊκός 0-1 (ΠΑΥΛΙΔΗΣ ,56΄ ,
ΤΕΛΙΚΟ Δόξα Δράμας – Πανθρακικός  3-0  (Πέν, ΚΟΝΤΟΣ ,22΄, 44΄)
ΤΕΛΙΚΟ Αγροτικός Αστέρας – Ποσειδών  Μηχανιώνας  0-1
ΤΕΛΙΚΟ Άρης Αβάτου – Θερμαϊκός Θέρμης 0-1 (ΠΑΥΛΙΑΚΗΣ 87΄)
ΤΕΛΙΚΟ  Καμπανιακός – ΑΟ Καβάλα 0-0

Ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ديسمبر 21, 2022

 
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία 2022 ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης- Βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΠΣΑΤ

ديسمبر 21, 2022
Η οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού έσμιξε ξανά όπως κάθε χρόνο, αυτή τη φορά στην εκδήλωση της 69ης «Γιορτής των Κορυφαίων», με οικοδεσπότη τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), για να τιμήσει τα πρόσωπα που μας συγκίνησαν μέσα στο 2022.
Τον τίτλο του Κορυφαίου Αθλητή με Αναπηρία κατέκτησε ο Dimosthenis Michalentzakis, από τις Φέρες του Έβρου, ο οποίος είχε αναδειχτεί κορυφαίος και το 2019. Φέτος, ο Δημοσθένης στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στα 100μ. ελεύθερο S8 στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στην Πορτογαλία, ενώ ήταν δεύτερος στα 100μ. μικτής ατομικής SM8 αλλά και τα 50μ. ελεύθερο S8.
 Συγχαρητήρια Δημοσθένη για τις επιτυχίες σου !! 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΝΘΕΙΑΣ 1959 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ديسمبر 21, 2022
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Κερκίδα τού Έβρου.Αθλητική εκπομπή 76, Δευτέρα 19/12 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

ديسمبر 20, 2022
Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 76. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia
 
 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Το τέλος του Α΄ Γύρου του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Έβρου βρίσκει τον «ΟΡΕΣΤΗ», στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και του χαρίζει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα

ديسمبر 19, 2022

Κατά τη διάρκεια του Α΄ γύρου η Ομάδα χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές.
Συμμετοχή και στους 9 αγώνες έχουν μόνο 5 . Από αυτούς δε μόνο ο Δημήτρης Κομεσίδης έχει παίξει σε όλους 90λεπτο (810΄). Οι υπόλοιποι είναι : Γιώργος Λαζαρίδης (773΄), Παύλος Σταματόπουλος (747΄), Δήμος Τζελέπης (728΄) και Στέφανος Πετρόπουλος (694΄).


Σκόραραν 9 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές : Οι 3 πρώτοι είναι : Γιώργος Λαζαρίδης 9, Παύλος Σταματόπουλος 6 και Δήμος Τζελέπης 5.
Τα πρώτα τους γκολ με την ομάδα ανδρών πέτυχαν και οι προερχόμενοι από την Ακαδημία του Συλλόγου, νεαροί ποδοσφαιριστές Χρήστος Κυρκούσης και Χρήστος Τσισμαλίδης.
Στα αξιοσημείωτα του Ά Γύρου και συγκεκριμένα της 9ης αγωνιστικής είναι η επανεμφάνιση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πεταλωτή μετά από απουσία 9 μηνών λόγω σοβαρού του τραυματισμού, το Φεβρουάριο του 2022.
Επίσης αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον Στέφανο Πετρόπουλο ο οποίος κατά τη διάρκεια του Γύρου έγινε ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές καριέρας, κατά την τελευταία 30ετία . Έφτασε τις 295 συμμετοχές και έχει πετύχει 33 γκολ. Μάλιστα για να είναι πρώτος, υπερσκέλισε τον προπονητή του, Παναγιώτη Μυλωνά, ο οποίος ήταν πρώτος με 287 συμμετοχές και 36 γκολ.
Εδώ όμως πρέπει να αναφέρουμε ότι πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στην ιστορία του Ορέστη (σύμφωνα με όσα στοιχεία συγκεντρώσαμε) είναι ο Χρήστος Θεοδωρίδης (τερματοφύλακας) με 401 συμμετοχές.
ΠΗΓΗ :

Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΕΒΡΟΥ 18-12-2022

ديسمبر 18, 2022
Στον Νότιο όμιλο  η Ομόνοια Λυκόφης μετά την συμπλήρωση τριών αγώνων στους οποίους δεν κατέβηκε, αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, οι ομάδες βάση του προγράμματος θα παίρνουν τους  3 βαθμούς άνευ αγώνα.
Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by