Αθλητές & Αθλήτριες του Νομού Έβρου στο 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας σχολικού έτους 2022-2023 στην Αλεξανδρούπολη πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις

Μετά από είκοσι χρόνια η Αλεξανδρούπολη φιλοξένησε ξανά μια μεγάλη διοργάνωση ταεκβοντό.

Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε 28&29 Μαρτίου 2023  στο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ»  με μεγάλη  επιτυχία το 5ο πανελλήνιο  πρωτάθλημα  Ταεκβοντό μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας σχολικού έτους 2022-2023. 

Με την συμμετοχή  500 αθλητών-τριών ,  από την Ορεστιάδα , Κρήτη , Κέρκυρα, Μυτιλήνη κλπ ...  
Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που  φιλοξενείται  στην Αλεξανδρούπολη . 
Από το μακρινό 2003 έχει να έρθει πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) όπως μας είπε ο προπονητής του ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης  κος Γραμματόπουλος Γιώργος (ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ ).

 Μαθητές και μαθήτριες – αθλητές και αθλήτριες από τον Έβρο που έλαβαν μέρος, έφτασαν σε σπουδαίες διακρίσεις, συγκεντρώνοντας παράλληλα και  μοριοδότηση 20% για τα ΤΕΦΑΑ και 8% ,6% , 4% σε άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 Πιο αναλυτικά, η Σοφία Κατσαντούρα του ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας το Μουσικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης , κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από 5 εκπληκτικούς αγώνες που έδωσε.   Στην φωτογραφία η αθλήτρια με τον προπονητή της Γιώργο Γραμματόπουλο.

O Αργύρης Καρασμανάκης ,Σπάρτακος Αλεξανδρούπολης , με προπονητή τον Θεόδωρο Μυλωνά αναδείχθηκε  Χρυσός Πανελληνιονίκης μετά από 5 σπουδαίους αγώνες, εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία -55 κιλών.

Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε  ο Άνθιμος Μαγείρου του Παρμενίωνα Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Θεόδωρο Κουκουβελάκη. Ο Άνθιμος αγωνίστηκε στην κατηγορία -78 κιλών εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης. 


Επίσης την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -68 κιλών, κατέκτησε η Δήμητρα Μπότσιαβα του Ορφέα Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης. 
Στην φωτογραφία η Δήμητρα με τον προπονητή της Κώστα Τραμουντάνη.

Επίσης, ο Χρήστος Καρράς του ΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -59 κιλών, εκπροσωπώντας το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης . 
Στην παρακάτω φωτογραφία ο Χρήστος με τον προπονητή του Κυριάκο Πολυχρόνη.



Από την Ορεστιάδα ,του Πρόμαχου Ορεστιάδας  χρυσό στην κατηγορία +68,ΑΓΙΟΠΛΟΥΔΗ ΤΡΙΑΔΑ,μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ,
ο Θοδωρής – Μαρίνος Καζαντζής , κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο
 μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων +78 κιλά, εκπροσωπώντας το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας. Προπονητές του Τζένη Ελευθεριάδου και Χρήστος Ορμανλίδης.

Στις παρακάτω φωτογραφίες ο αθλητής και η αθλήτρια με τον προπονητή τους Χρήστο Ορμανλίδη.

Από το Διδυμότειχο η Θεοδώρα Αρχοντοπούλου του ΣΓ TKD Διδυμοτείχου κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο εκπροσωπώντας το ΓΕΛ Διδυμοτείχου. 
Προπονητής της είναι ο Γιώργος Ναζίρης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και  αθλήτριες για τις  επιτυχίες , στους προπονητές των συλλόγων και γονείς  . 

Ως επιστέγασμα της άψογης συνεργασίας, Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) & Δήμου Αλεξανδρούπολης , ήταν η ανάληψη ενός ακόμη πολύ μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το οποίο ήταν επιθυμία πολλών ετών όλων των σωματείων της Θράκης του 1ου Ανοιχτού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο όλων των κατηγοριών στις 2-3-4 Ιουνίου 2023 !!

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.