Η καλή εμφάνιση , ειδικά στο Α΄ ημίχρονο 0-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι του ο Έβρος Σουφλίου με την Νίκη Απαλού (Τελικό σκορ 2-2 ) για την 5η αγωνιστική και τελευταία   των play out της Α΄ ΕΠΣ Έβρου , σε αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου 2023 στο γήπεδο του Απαλού ,κέρδος ήταν το ντεμπούτο και η πρώτη εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα του 15χρονου Φάνη Μούτλια.
 Ο  νεαρός Φάνης ,γιός του αείμνηστου  προέδρου και παλαιότερα παίκτη του Έβρου Σουφλίου, Σταμάτη Μούτλια που  "έφυγε" το 2017 από την ζωή σε ηλικία  μόλις 49 ετών , τον οποίο ο κόουτς του Έβρου Σουφλίου Αλέξανδρος Μύρος , χρησιμοποίησε στο Β΄ ημίχρονο. 
Κέρδος, δεν είναι μόνο για τον ίδιο το νεαρό ποδοσφαιριστή που πήρε το βάπτισμα του πυρός, αλλά και για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου , που είδε μετά από αρκετό καιρό ένα παιδί, που προέρχεται από τις ακαδημίες του , να μετέχει σε επίσημο αγώνα .
Από την άλλη, ο προπονητής του Αλέξανδρος Μύρος  έκανε ότι ακριβώς επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο., έδειξε εμπιστοσύνη σε ένα νέο παιδί. 
 Ο ΦΑΝΗΣ ανήκει στην Κ-16 του ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ και  αγωνίστηκε ως 10αρι.

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!