ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ 4-0


Προτελευταία αγωνιστική 25η , παιχνίδι Β κατηγορίας Έβρου Βόρειος όμιλος , η ΑΜΟ Ρούσσας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς τον Ατρόμητο Ασπρονερίου. Διαιτητής του παιχνιδιού ο Δήμος με βοηθούς τους Κώνογλου , Σιδηρόπουλο . 
ΓΚΟΛ : Μπακάλ Χασάν Ογλου (2), Τζαφέρογλου, Κουρού.

 Με το ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά ο Κουρού σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
 Ο Ατρόμητος με τον Μελετούδη Δημήτρη στο 10΄ νικήθηκε με υπέροχη επέμβαση από τον πορτιέρο της Ρούσσας, Ντερτλή!! Στο 15΄ ο Μπακάλ Χασάν Ογλου σημείωσε το γκολ για την ομάδα της ΑΜΟ Ρούσσας , γκολ που αντέδρασαν έντονα οι φιλοξενούμενοι για φάουλ στον τερματοφύλακα και η πρώτη πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι με πολλές διαμαρτυρίες. 
Λίγα λεπτά αργότερα ο Μελετούδης Δημήτρης ξεγέλασε εντός περιοχής τον αμυντικό Καραγκιόζη Ά. αυτός , παρόλο που τον βρήκε στο δεξί του πόδι, έκανε το σουτ δεν βρήκε εστία , ο διαιτητής άφησε την φάση να εξελιχθεί και μετά έδωσε την παράβαση , πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κοφοδότσιος, έπεσε στην δεξιά του γωνία ο Ντερτλή και κράτησε το μηδέν!! 
Και πάλι ο Μελετούδης Δημήτρης πρωταγωνιστής στην ξαφνική αντεπίθεση βγήκε από την εστία του ο Ντερτλή τον ανέτρεψε , κοντά ο Δήμος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. 
Στη συνέχεια μια μονομαχία στον αέρα ήταν η αφορμή να γίνει η πρώτη μεγάλη διακοπή στο παιχνίδι με τον διαιτητή του αγώνα να καλεί τους να βοηθούς ώστε να πάνε στα αποδυτήρια και να επανέλθουν μετά από 15 λεπτά και να ξαναρχίσουν το παιχνίδι. 

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο όσα συνέβησαν στο παιχνίδι .


 ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ: ΝΤΕΡΤΛΗ, ΤΖΟΥΤΖΕ, ΜΠΑΚΑΛ ΧΑΣΑΝ , ΤΖΑΦΕΡΟΓΛΟΥ,ΚΑΡΑ ΧΟΥΣΕΪΝ , ΡΑΣΙΤ, ΚΟΥΡΟΥ,ΤΖΑΦΕΡΟΓΛΟΥ ΕΜΙΝ, ΜΠΑΚΑΛ ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ, ΜΠΕΚΗΡ, ΔΕΛΗ ΜΟΛΛΑ. Αγωνίστηκαν και οι : ΝΤΕΛΗ ΜΠΕΚΗΡ, ΜΕΧΜΕΤ ΧΟΤΖΑ 

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΕΤΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧ., ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ, ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ,ΜΕΛΕΤΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Α., ΠΑΠΑΔΟΥΔΗΣ,ΚΟΦΟΔΟΤΣΙΟΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Θ. 

Αγωνίστηκαν και οι : ΝΑΖΙΡΗΣ,ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ,ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ,ΚΥΡΜΙΖΟΥΔΗΣ.


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
مشاركة:  

تعليقات