ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ !!

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα, για την Ομάδα μας, στον Τελικό του Κυπέλλου του Έβρου για το 2023, στον οποίο ως γνωστόν, το Κύπελλο κατέκτησε, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αφού επικράτησε του Ορέστη με 4 – 3 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 3 – 3 και με την παράταση 4– 4) αισθάνεται την υποχρέωση :
Να ευχαριστήσει θερμά τους πολυπληθείς φιλάθλους και φίλους του, οι οποίοι κατέκλυσαν κυριολεκτικά το Δημοτικό μας Στάδιο στηρίζοντας και ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές μας ως 12ος παίκτης, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
Παράλληλα τους καλεί , με τον ίδιο τρόπο να συμπαρασταθούν και στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, εκ των οποίων οι εντός έδρας διεξάγονται όλοι Τετάρτες ( 24/5 με τον Ηρακλή Αμμουδιάς, πρωταθλητή Σερρών, 31/5 με τη Νίκη Ευκαρπίας, πρωταθλητή από τη Μακεδονία και 4/6 με τον Άρη Πετεινού Ξάνθης). 
Να συγχαρεί την Ε.Π.Σ. Έβρου για την άψογη και εντυπωσιακή διοργάνωση του Τελικού. Να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση με την οποίαν αγωνίσθηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
 Και μια επισήμανση .
 Είναι σημαντικό για το ευ αγωνίζεσθαι , σε έναν αγώνα να τηρείται το fair play, τουλάχιστον από τους ποδοσφαιριστές..
 Εκ του Δ.Σ.

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια