Κατέβηκαν με ξεχωριστούς συνδυασμούς , ο ένας υποψήφιος δήμαρχος και οι άλλοι δυο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου , και ενώνουν τις δυνάμεις τους ? 
 Όπως μάθαμε η συζήτηση σε πρώτη φάση ήταν τα αγροτικά ζητήματα ,καθώς τα προβλήματα συνεχώς πολαπλασιάζονται και χρήζουν άμεσης λύσης ..
Σύσσωμη, σχεδόν, η αντιπολίτευση του Δήμου Σουφλίου την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 μετά το τέλος του προγραμματισμένου Δημοτικού Συμβουλίου συνέφαγε σε ταβέρνα του Τυχερού . 
Παρόντες ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημούτσης Αθανάσιος (Πρώην σύμβουλος του Π.Καλακίκου ) , ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Σκαρκάλας με τον στενό συνεργάτη και Σύμβουλο της παράταξης του , Τασμαλής  Σαράντης , καθώς και ο Τσακίρης Σταμάτης , Σύμβουλος της αντιπολίτευσης .
 Η συνάντηση τους δεν έγινε τυχαία άλλα ήταν η συνέχεια της έντονης συζήτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για θέματα που αφορούν τα σοβαρά προβλήματα των αγροτών . 
Λέγετε πως λόγω της σοβαρής απουσίας της νυν Δημοτικής Αρχής από τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου οι παραπάνω Δημοτικοί Σύμβουλοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναδείξουν το μείζων αυτό πρόβλημα καθώς και την γενικότερη απροθυμία της νυν Δημοτικής αρχής να ασχοληθεί με την μεγαλύτερη επαγγελματική ομάδα του Δήμου . 
Λέγετε τέλος πως στην αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής υπήρχε καλή πρόθεση από όλες τις πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου για συνεργασία , αλλά το καλό αυτό κλίμα χάλασε  όταν με απόφαση του Δημάρχου άτυπα ορίστηκε ως σύμβουλος του για αγροτικά θέματα ο Μαλτεπιώτης Αθανάσιος . 
Δεν μένει παρά να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η συνεύρεση των Δημοτικών Συμβούλων ενόψει των προσεχών Δημοτικών Εκλογών .

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!