Headlines

Comments

ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΗΤΤΗΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μια συναρπαστική και ταυτόχρονα δύσκολη αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος της.
 Θα μας μείνει αξέχαστη για δύο λόγους. Γιατί η ομάδα μας κατάφερε να μείνει αήττητη σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και γιατί μας έφερε την πολυπόθητη άνοδο στη Γ εθνική την χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 Χρόνια από την Ίδρυση της αγαπημένης μας Ορεστιάδας. 
 Την χρονιά αυτή την χαρακτηρίζουν η τεράστια προσπάθεια, η άψογη συνεργασία και η προσήλωση στον στόχο μας. 
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Πρόεδρο της ομάδας Κύριο Παναγιώτη Μαργαριτίδη και τα μέλη της διοίκησης για την εξαιρετική προσπάθεια, την μεγάλη συμβολή τους στο δύσκολο αυτό έργο και την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο μου. 
 Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πρωταγωνιστές, άξιους κατόχους του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ Εθνική, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστική πειθαρχία, την αγωνιστική απόδοση, την τεράστια δύναμη και σθένος που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. 
 Ακόμη, ως Προπονητής της Ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου από την αρχή της χρονιάς, 
Τον Τεχνικό Διευθυντή και βοηθό μου Κύριο Γιάννη Αναστασιάδη, τον Γυμναστή της ομάδας Κύριο Γιώργο Αλεξακούδη, τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Κύριο Σάκη Μήτιγκα, τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κύριο Πολύμερο Δόβρη και τέλος την ψυχή της ομάδας μας τον Φροντιστή μας τον Κύριο Ηλία Κηπουρό, για την άριστη συνεργασία που είχα με όλους, η οποία, ήταν πραγματικά πολύτιμη. 
Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον κόσμο του Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ που μας θύμισε παλιές καλές εποχές και ήταν στο πλάι μας να μας στηρίζει, να μας εμψυχώνει και να μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. 
Συγχαρητήρια σε όλους!!!! #ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by OddThemes