Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αθάνασιος (Σάκης ) Δημούτσης , με αφορμή την δημοσιοποίηση - ανακοίνωση των πρώτων  υποψηφίων της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ στην Δημοτική Ενότητα Τυχερού   έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό  στο facebook: 

 Αγαπητοί μου Συντοπίτες . Εύχομαι πραγματικά να έχετε έναν καλό αγώνα ,αναγνωρίζω σε όλους τις καλές σας προθέσεις και την αγάπη σας για τον τόπο μας ,άλλωστε με τους περισσότερους από εσάς αγωνιζόμαστε πολλά χρόνια για να κάνουμε τα χωριά μας και την ζωή μας σε αυτά , καλύτερη .
 Για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης έχουμε πάρει αυτή την φορά διαφορετικούς δρόμους ,σας υπόσχομαι ότι θα τους αναλύσουμε ήρεμα στην προεκλογική περίοδο .
 Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω την οικογένεια του κ.Καλακίκου και τους ΑΥΛΙΚΟΥΣ τους να προσέχουν όταν απευθύνονται και απαξιώνουν πρόσωπα που δεν γνωρίζουν επειδή πρέπει να ξανακάνουν τον κ.Καλακίκο Δήμαρχο . 
Αυτού του τύπου προεκλογική αναμέτρηση δεν ταιριάζει σε εμάς …. σε εμένα στον Δημήτρη στο Γιώργο στην Ελσα στον Άγγελο …. 

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!