ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΣΙΑΚΙΡΗ 
Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ,31 Αυγούστου 2023 η καθοριστική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων-συνδυασμών , και στην συνέχεια για 38 ημέρες θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τοπικών κοινωνιών με ομιλίες και περιοδείες στα δημοτικά διαμερίσματα οι συνδυασμοί θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν τα προγράμματά τους. Η αυτοδιοίκηση είναι ένας κοντινός θεσμός διοίκησης για τους πολίτες.
   

Με φόντο το δημοτικό στάδιο Σουφλίου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ" συνομιλούμε με τον δημοτικό σύμβουλο Σουφλίου και υποψήφιο δήμαρχο Σουφλίου κο Σταμάτη Τσιακίρη ,επικεφαλής του νέου συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" , εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε τον αγώνα του για να διεκδικήσει τον Δήμο Σουφλίου.
 Σ.ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ , η ιδέα υπήρχε εδώ και πολύ καιρό , η φλόγα υπήρχε από συνεργάτες , ωρίμασε και κάνουμε το μεγάλο βήμα, διεκδικούμε τον δήμο Σουφλίου στις εκλογές 8 Οκτώβρη 2023 , πιστεύω ότι είμαστε ικανοί έχουμε το πρόγραμμα και την δυνατότητα να τα καταφέρουμε και το όραμά μας να γίνει πραγματικότητα. 
Με αφορμή , μιας και βρισκόμαστε στο γήπεδο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ" , ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με έφερε στα αποδυτήρια σε ηλικία 5 χρονών μπήκα μέσα πρώτη φορά, με τον αείμνηστο Δημήτρη Μπακιρτζή μέσα , με παιδιά μέσα που τώρα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά τους , και από τότε η μυρωδιά των αποδυτηρίων είναι για μένα το πιο όμορφο άρωμα, 46 ολόκληρα χρόνια στα γήπεδα. 
 Εκλέγεσαι από το 2014 σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με δήμαρχο τον κο Βαγγέλη Πουλιλιό , διετέλεσες και 2 χρόνια αντιδήμαρχος οικονομικών . Πρόσφατα είχατε μια συνάντηση με την πρωτοβουλία του κου Μπαλτζή επικεφαλής του Συνδυασμού "ΕπιΜένουμε", ήταν παρόν ο Δήμαρχος κος Καλακίκος επικεφαλής του Συνδυασμού "Συνεργασία-Ανάπτυξη - Συνοχή" , και ο κος Παναγιώτης Σκαρκάλας επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ", επειδή ακούστηκαν πολλά για αυτήν την συνάντηση δώστε μας μια απάντηση. 

Σ.ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ: Ναι , έγινε με την πρωτοβουλία του κου Μπαλτζή για να κουβεντιάσουμε την προοπτική κοινής καθόδου των υποψηφίων . Για λόγους ευγένειας και εγώ και ο κος Σκαρκάλας παρευρεθήκαμε στην συνάντηση , η οποία βέβαια πριν προλάβει να βγει το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδο (ΜΠΑΛΤΖΗ - ΚΑΛΑΚΙΚΟΥ). Η συνέχεια δείτε το βίντεο....

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!