Η συνάντηση - συνέντευξη με τον Αντιστράτηγο ε.α. κο Γεώργιο Μπαλτζή έγινε με αφορμή την συνεργασία ,του Συνδυασμού "ΕπιΜένουμε" όπου είναι επικεφαλής ,με τον σημερινό δήμαρχο Σουφλίου και Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Σουφλίου κο Παναγιώτη Καλακίκο , επικεφαλής του Συνδυασμού "Συνεργασία-Ανάπτυξη - Συνοχή".
   
Γ.Μπαλτζής :Ευχαριστώ πάρα πολύ για το βήμα που μου δίνεται να εξηγήσουμε ορισμένα πράγματα. Εμείς ως συνδυασμός κάναμε ένα δελτίο τύπου και το στείλαμε σε όλους του υποψηφίους δημάρχους του δήμου Σουφλίου. Συγκεκριμένα στον επικεφαλής του συνδυασμού "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ -ΣΥΝΟΧΗ" κο Παναγιώτη Καλακίκο , στον επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" κο Παναγιώτη Σκαρκάλα , στον επικεφαλής του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" κο Σταμάτη Τσιακίρη. Ο σκοπός μας ήτανε , εφόσον όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό του τόπου, να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να κουβεντιάσουμε για να συντάξουμε ένα ενιαίο πρόγραμμα και να εκλέξουμε έναν από τους τέσσερις υποψηφίους ώστε να ηγηθεί της κοινής προσπάθειας .
Πραγματικά βρεθήκαμε αρχάς Αυγούστου , η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα , συμφωνήσαμε ως προς το πρόγραμμα ομόφωνα , ότι είναι δυνατή η κατάρτιση ενός ενιαίου προγράμματος για το καλό του τόπου, υπήρξε όμως διάσταση απόψεων ως προς το πρόσωπο που θα ηγηθεί της κοινής προσπάθειας .
 Οι τρείς υποστηρίξαμε ότι πρέπει να είναι ένας από τους τέσσερις υποψηφίους και ο ένας υποστήριξε πως πρέπει να είναι ένα ουδέτερο πρόσωπο. Ακολούθησε συζήτηση, και θεωρήσαμε καλό, επειδή δεν υπήρχε ομοφωνία , με μια δήλωση, ό,τι αποχωρούμε και να κάνει ο καθένας ότι επιθυμεί για το καλό του τόπου. 
 Κατόπιν αυτού εμείς για να είμαστε συνεπείς υλοποιήσαμε την απόφασή μας , μετά από συζητήσεις , αποφάσισε ο συνδυασμός μας στις δημοτικές εκλογές 8 Οκτώβρη 2023 , κοινή κάθοδο με τον συνδυασμό "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ" με κοινό ψηφοδέλτιο , κοινό πρόγραμμα , και επικεφαλής τον υποψήφιο του συνδυασμού "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΟΧΗ" κο Παναγιώτη Καλακίκο. ....
Δείτε το βίντεο για περισσότερα

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!