ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ :(Π.ΜΥΛΩΝΑΣ) ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΥΣΗΣ,ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. ΠΕΤΡΑΣ (c), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ,ΤΣΙΣΜΑΛΙΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ,ΚΟΥΤΕΡΗΣ Γ. Αγωνίστηκαν και οι :ΓΚΑΡΓΚΑΒΟΥΖΗΣ,ΠΟΝΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΤΕΡΗΣ Χ. ,ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΑΣΤΟΥ,ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ/ 

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ :(Α.ΜΥΡΟΣ) ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ (c),ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΟΥΝΤΟΥ,ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ Θ. , ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ,ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ,ΤΟΠΟΥΖΗΣ (ΣΙΟΥΗΣ 46 ΄) ,ΜΟΥΤΛΙΑΣ,ΤΣΑΚΑΛΔΗΜΗΣ,ΦΟΥΡΝΟΥΤΖΗΣ. 

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ /Α ΒΟΗΘΟΣ ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΑΣ, Β ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗΣ. 

Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 για την Ά Έβρου βρεθήκαμε στο γήπεδο του Άρδα Καστανεών , με τους φιλάθλους του Άρδα να έχουν γεμίσει την κερκίδα του γηπέδου και να φεύγουν ευχαριστημένοι από το καλό θέαμα που είδαν και φυσικά το τρίποντο και τα 4 γκολ που πέτυχε η ομάδα τους. Ο Έβρος Σουφλίου είδε πριν την έναρξη του παιχνιδιού 5 παίχτες να μην μπορούν να ξεκινήσουν στο παιχνίδι ,ύστερα από ένα τραγικό ΛΑΘΟΣ του διαιτητή της συνάντησης ,που δεν επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, καθώς ερμήνευσε το Νέο έντυπο Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τον ΚΑΠ 2023 εσφαλμένα!!! Μπέρδεψε την μηχανογραφημένη ημερομηνία του Γιατρού που ήταν εντάξει στην ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ , με τα στοιχεία του αθλητών που ήταν γραμμένα με το στυλό ! Ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Αλέξανδρος Μύρος έπρεπε να αντικαταστήσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές Τσομπανούδη Δημήτρη (Τσιρίλο) , Τόλη Ράλλη , Γκότσιο Ηλία, Τσιουμπανούδη Ιωάννη και Μηδηλάρη Παναγιώτη , ώστε να έχει στην διάθεσή του μόνο 12 ποδοσφαιριστές!! Τα γκολ στο παιχνίδι , στο 5΄ άνοιξε το σκορ ο Γεωργαντάς , στο 22΄ με πέναλτι 2-0 ο Καπετανίδης , 3-0 αυτογκόλ , μετά από εκτέλεση φάουλ του Καπετανίδη ο Σεϊτανίδης έδιωξε με τις γροθιές η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κουτσούλα και κατέληξε στα δίχτυα!! Στο 43΄μείωσε ο Τσακαλδήμης 3-1 με πέναλτι, και το τελικό 4-1 στο 63΄ με υπέροχο σουτ του Πετρόπουλου η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σεϊτανίδη ... Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπετε όλα τα βίντεο!

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!